As-Salam.
Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi untuk menjadi sebahagian daripada bloglist blog-blog yang dikendalikan oleh HH. Rata-rata yang sudi adalah mereka yang menjadi pembaca dan pengunjung setia blog ini.

HH dah senaraikan mengikut pemahaman sendiri, maaf kalau ada yang tersasar masuk ke dalam blog yang mungkin mereka tidak berapa nak minat.

HH akan masukkan peringkat demi peringkat ye. InsyaAllah, proses ini akan selesai sebelum tgh malam ni, andai tiada aral melintang.

  • http://www.shaharil.com/
  • http://zubir5588.blogspot.com/
  • http://hans-mohd.blogspot.com/
  • http://misszberceloteh.blogspot.com/
  • http://www.azrijohan.com/
  • http://www.hafizrahim.com/
  • http://pseudosupra.blogspot.com/
  • http://mylightsaber2803.blogspot.com/
  • http://www.spudinpunya.com/
  • http://www.garyasip.com/
  • http://akmaluv90.blogspot.com/
  • http://az-meeda.blogspot.com/
  • http://littlequeenstory.blogspot.com/
  • http://aisyahhumaira99.blogspot.com/
  • http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com
  • http://skytechxtreme.blogspot.com/
  • http://booblogs.com/blog/
  • http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/
  • http://aizamia3.blogspot.com/
  • http://awanajwa.blogspot.com
  • http://keilawrites.blogspot.com/
  • http://my-mindofmine.blogspot.com/
  • http://faradillahiqmar.blogspot.com/
  • http://tintaanim.blogspot.com/
  • http://boboayeen.blogspot.com/
  • http://www.inikisahtia.com/
  • http://saranghaesolehah.blogspot.com/
  • http://noorituaku.blogspot.com/
  • http://lady-twilightmoon.blogspot.com/

16 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Saya join blog HH yg www.hasrulhasan.com.
    Anyway, HH pulak x sudi ke bertandang ke blog kami semua...hehe...

    BalasPadam
  2. terima kasih.....yeh...
    semangat..semangat..akan update entry tuk tatapan pembaca..

    BalasPadam
  3. wah.. terima kasih banyak2 HH.. :) hee.. blog cp pun ada tesenarai.. :)

    BalasPadam
  4. ade url blog kita di thehasrulhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  5. yes abang HH ...saya berjaya ..masuk dalam bloglist syokbenor .. :D tenkiu-3

    BalasPadam
  6. nak join tapi dah terlambat dah

    BalasPadam
  7. @Dieyna HH akan buat lagi, sebab masih banyak tempat kosong yang perlu diisikan .. :) tunggu ye

    BalasPadam
  8. yeah..thanx HH..Really appreciate it:) btw selalu jadi silent reader je kat sini..hee

    BalasPadam
  9. dah masukkan HH sekali dalam bloglist sy:)

    BalasPadam
  10. TQVM!! akan terus bersama blog ini utk setiap updates :-)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement





CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement