Blog Lucah Idaman Ramai. Try la buat satu, mesti dalam masa kurang dari sejam akan ada ratus-ratus dah pengunjung yang tidak menampakkan muka. Blog lucah, memang dicari oleh mereka yang nak mencari. Cubalah Google .... pasti akan jumpa punya, walaupun dah kena tapis dek sekuriti pelayar web mahupun sistem kawalan internet di komputer anda sendiri, mesti ada dua tiga yang terlepas.

Mengapa ramai yang cari? Hmm ... kerana ia adalah modal antarabangsa, kerana ia bersifat internasional ... tak perlu bahasa ... ada gambar kangkang sana sini, ada dedah2 sikit .. hmm mesti ada langau yang singgah ...samada kejap atau lama...itu bergantung.

Blog Lucah Idaman Ramai

Blog Lucah Idaman Ramai
Banyak dah yang disekat, tapi yang tumbuh baru pun banyak. Dicantas berulang ... ada je putik baru yang tumbuh.

Bila dipadam, tak ada isi ...boleh la pulak yang tinggalkan komen minta diadakan balik ... erkkk .... inilah dikatakan bila ada permintaan ... yang serius jenis bersungguh2 ... mesti akan diberi apa yang diminta.

Jadi fikirlah ye. Makin diberi ...makin bersungguh mereka cari bahan ... dan makin disuap-suap mereka ini untuk terus melakukan kerja yang tak ada faedah tu.

Dan paling takut ia boleh terdedah pada anak-anak yang zaman sekarang dah berkepit dengan tablet, telefon pintar serta laptop. Walaupun kita fikir kita pantau kelakuan mereka bila guna internet, pasti ada iklan yang promosi blog-blog dan laman lucah ini. Saranan saya, boleh gunakan pelayar internet mesra Muslim ini - Cadangan Elak Kanak-Kanak Lihat Iklan Tak Senonoh di Internet

Google 's attention , this blogpost is for educational purposes concerning search porn sites and blogs that can attract and search on Google Search . Please do not think this blog post has violated Google AdSense terms and conditions. Thank you.


Terbaru Lebih lama

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement

BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement