Panduan Menulis Blog | Twitter, Platform Untuk Promo Blog

Panduan Menulis Blog | Twitter, Platform Untuk Promo Blog


As-Salam.
Anda ada twiiter? HH ada .. ecewahh .. siut je kan .. hahaha... actually HH bukanlah pengguna tegar twitter ni, HH tak reti sebenarnya ...  tapi cuba juga gunakan platform yang ada untuk berkongsi info dan maklumat. 

Walaupun twitter tak ramai followers, tapi sejak akhir2 ini, banyak tweets direTweet oleh orang lain ... dan menariknya kebanyakkan yang retweet ialah entri2 dalam blog ini. Itu satu fakta, dan satu lagi fakta yang HH ingin kongsikan kepada anda semua, ialah tentang rasa terharunya HH apabila ia diretweet oleh mereka yang boleh dianggap popular dan hebat dalam berblogging ini.

Antara blogger yang HH maksudkan ialah Kujie yang terkenal dengan blog underground .. hehehe..  dan juga AriffShah .. kenal? Hmm .... tu antara nama besar dalam dunia blogging. Tak terkecuali Redmummy dan juga DenaiHati... ehh ada? HH rasa bangga - tak mahu pendam2 ... memang ada rasa bangga sebab blog dikunjungi nama-nama besar ini selain Ben Ashaari, Fatin Liyana, Rina Salleh dan beberapa lagi yang tak disebut. 

Apapun, seronok bila blog ini dapat memberikan sesuatu yang bermakna kepada orang lain, dan orang lain telah kongsikan pula kepada orang lain (err berapa banyak perkataan orang ahh ni?). Mungkin ini antara tanda hasrat dalam berblog telah tercapai sedikit demi sedikit.

Anda ada twitter? Jom follow mollow ..nak? taknak tak apa .. hehehe ... twitter HH: http://twitter.com/hasrulhassan

Twitter - satu platform perkongsian informasi yang meluas. Rugi jika tak ambil kesempatan ini.

Post a Comment

13 Comments

  1. sy x berapa paham ngan twitter nih..mcm pelik jew..mgkin sy dah tua kot..:)

    ReplyDelete
  2. Nak follow juga la..tapi sy pun tak reti sangat main twitter ni..biasa ngan facebook je..hehe

    ReplyDelete
  3. best gak layan twitter sekali sekala ... hehehe

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  4. Saya pun tak berapa paham nak gunakan Tweeter ni...kadang2 sampai pening jadinya....

    ReplyDelete
  5. twitter memang salah satu medium penting hehe...jom twit2..

    http://www.pinkbubblegumprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. betul tu HH ..baru-baru ni, Denaihati dan teratakarmo pun ada jugak comment dalam blog SP ..dengan komen yang membangun dan twitter adalah medium penting dalam blogging ..jangan cakap tak penting

    ReplyDelete
  7. dulu aktif jugak bertwitter ni... sekarang dah jarang lak.. huhu~..

    ReplyDelete
  8. blogging...interaktif secara maya...kan kan ? :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum HH...betul tu jarang ke twitter...:)

    ReplyDelete
  10. Qaseh pun ada twitter :D
    @QasehTweets

    ReplyDelete
  11. apa lagi moh la kiter terjah blog masing-2 :D

    ReplyDelete
  12. ade twitter, tp tak ramai follower...

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com