Salam.
Aduh ... kekadang dapat suami yang pendiam ni susah juga. :) Dapat suami yang perghh kaki merajuk tahap kuda belang weihhh .... meh baca kisah ini... seronok ke tak seronok?

Bini: Kenapa U?
Laki : uhhhhh!!luat! !!
Bini: Pasai i kuar pergi kedai tak bagi tau u ker?
Laki: Tak!
Bini: Pasai mak bapak i datang ngan adik2 tinggal sampai 2 minggu ker?
Laki: Tak!
Bini: Pasai keter U, i bagi pancit ker?
Laki: Tak
Bini: Err!pasai i amik duit u RM10,000 tak bagi tau u ker?
Laki: tak!
Bini: Pasai i tak iron baju u ker?
Laki: Tak
Bini: Pasai i tak pernah masak kat u selama nie ker?
Laki: Tak!
Bini: Pasai i selalu suruh u beli lauk bungkus ker?
Laki: Tak!
Bini: Pasai i tak nak anak ker?
Laki: Tak!
Bini: Pasai u kena basuh baju kita ker?
Laki: Tak!
Bini: Abis tue awat nie
Laki: Err! Naper u dah bulih semayang tak cakap i pun!...
Bini: ? 

Adehh ... sapa2 dah kawin faham ler .. tak kawin .. pi ambik kursus kawin yer ... :) banyak benda leh belajar yang tak ada dalam buku. Calon tak ada tak apa .. janji anda belajar ambik ilmu dulu, dah diberikan jalan .. ambiklah jalan tu .. insyaAllah ... nanti2 ada la jodoh. :)

Sumber Artikel: Komuniti VF

5 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. dia nk ajak solat jemaah tu...

    ReplyDelete
  2. adess!!
    ingatkan hape tadi!!
    hehee..
    baca entry sambil senyum2!!
    wahhh..

    salam singgah dari mummy weiyda❤
    keep it up blogging ya dear❤
    ‎(◕‿◕✿)

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  3. blurr kejap..ambik masa nak faham..hehehe~

    ReplyDelete
  4. hahaha..
    hanye mampu tersenyum bace kisah nie.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Previous Post Next Post
Panduan Labur Saham