Gambar 1. Foto: weird websites
Adehh .. tu tengok gambar #1 ... ukhhh alohhh .... gilo ... telefon kecemasan lagi 174km ... kalau betul dalam kecemasan macam kereta rosak ke di tengah lebuhraya yang jarang2 orang lalu ni ... buat naya je la kena menapak .... lagi2 kalau tak ada coverage telefon bimbit. Hmmm .... kalau orang dulu .. time zaman tak ada telefon bimbit .. gamaknya .. memang betullah kot ... kena bermandi peluh jantan betina sebelum dapat telefon minta bantuan. Sib baik kat PLUS ... jarak antara telefon kecemasan kurang dari 2 km bagi sehala.

Gambar #2
Gambar #2 - Aduhh .. jika anak saya tahu bahasa inggeris sure mati saya nak explain ni. Adehhh sapa la yang buat sign gini ni? Aduh.... jika anak saya faham .. mungkin dia agak gelak tak hingat dunia ... dan mesti dia cakap .. bodoh ke apa manager bar nih?

Gambar #3
Huh ... apa kes gambar #3 ni ... sah2 la tak akan ada yang parking ... kalau dah drive thru nyer tempat. Apa daaa ... saya fikir2 ... sign ni ada kot kat Malaysia ni .. hmm nak ingat balik ... rasa cam ada .. tapi bila fikir .. takkanlah kot kan?


Gambar #4
Sia-sialah saya belajar bagai nak rak masa nak ambik lesen memandu. Dah hafal dah .... kalau kuar soalan macam ni ... apa saya nak jawab? Mana satu yang betul? Keliru dibuatnya ... ini boleh mengundang marah bahaya.

Gambar #5
Sekali tengok gambar #5 ni macam tak ada apa2 yang pelik pun ... tapi ... cuma tengok sign bawah tu ... aduhai ... 'Now Hiring Losers' ... hehehe.. nampaknya benarlah kot bisik2 kata restoran makanan segera ni untuk mereka yang tercicir dalam pelajaran dan tak boleh dapat kerja kat mana2 tempat selain di restoren makanan segera..... ish ... apa daa...

Sumber gambar: weird websites

1 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement

BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement