Siapa sini peminat telefon jenama Apple? Aha, teringin nak miliki iPhone 7 baru tak? Dapatkan tawaran menarik dengan harga diskaun untuk telefon pintar paling popular dan bernilai di dunia ini, iaitu iPhone 7.

Saya tahu ramai di antara anda yang teringin nak merasa menjadi pengguna iPhone ni. Ia antara gajet pilihan popular di dunia. Ramai yang guna telefon Apple iPhone ini berada di dalam kelas tersendiri. Tak gitu?

Hot Deal iPhone 7 Harga Diskaun

Hot Deal iPhone 7 Harga Diskaun
Hot Deal iPhone 7 Harga Diskaun
Ok, khas untuk mereka yang teringin untuk memiliki telefon iPhone 7 ini, ada tawaran khas diskaun menarik untuk mendapatkan set baru smartphone iPhone 7 ini secara online. Anda boleh beli dengan tawaran hot deal iPhone 7 harga diskaun di laman web shopping online terkenal di Malaysia, iaitu Lazada.

Di Lazada, anda boleh memiliki iPhone 7 ini dengan kadar bayaran ansuran yang rendah, serendah RM299 sebulan. Tak ada kontrak. Tak perlu nak langgan apa-apa produk telco, anda boleh beli dan terus pakai menggunakan telco sedia ada.

Antara ciri terbaik yang ada pada iPhone ini adalah kameranya. Saya sejak sekian lama sangat sangat jeles pada mereka yang mengambil gambar menggunakan kamera iPhone ni. Bila gambar diambil, kemudian dimuat naik ke instagram, fuh .. memang syoklah tenung dan tengok. Warna dia cukup menarik .. jadi tak hairanlah kenapa kamera iPhone, merupakan kamera smartphone paling popular.
iPhone is the most popular camera in the world. Now we’ve re‑engineered that beloved camera, adding optical image stabilisation, an ƒ/1.8 aperture and a six-element lens to make it even better for shooting photos and videos in low light. And with advanced new features like wide colour capture, your photos and Live Photos will look even more vibrant.
Oh ya, ramai sebenarnya yang syor untuk dapatkan telefon iPhone 7 ini menerusi tawaran promosi daripada telco. Tapi itulah, terikat pula nanti ...

Kenapa saya syor anda beli set baru tanpa kontrak telco ni? Sebabnya nanti, anda boleh jual balik jika fikir mahu mendapatkan set telefon lain, macam iPhone 8 ke .. huhuhu. Harga jualan balik untuk jenama telefon pintar Apple tidak pernah mengecewakan.

Untuk mereka yang tak tahu spesifikasi iPhone 7 ni, boleh rujuk laman rasmi Apple di sini - Apple Store

Malah, kalau anda nak jual telefon iPhone 7 ini di facebook personal anda pun dah boleh menarik perhatian ramai orang. Serius, ramai orang yang gilakan jenama Apple atau iPhone ni, hatta ia set second-hand atau prelove.

Jadi, memiliki sebuah telefon jenama Apple setakat ini saya lihat bukan satu kerugian. Tak macam sesetengah telefon pintar tu, baru je beberapa bulan .. dah turun harga dengan mendadak, malah ada tu sampai setengah harga.


Andailah anda bercita-cita nak memiliki telefon iPhone 7 yang punyai banyak cirian menarik ni, maka bolehlah buat tempahan segera selagi stok dan promosi masih ada. Boleh terus beli secara online di Lazada. In Sha Allah, anda akan dapat set original dengan waranti.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

1 Komen :

setakat ini jenama iphone memang lejen..

pesaingnya sukar bagi saingan

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.