Langkau ke kandungan utama

Senarai Peserta Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'

Terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang sudi menyertai kontest ini. Wang hadiah RM300 untuk peneka tepat sudah sedia untuk dipindah-milik. Dan in Sha Allah, 5 peserta terawal akan saya boost trafik blog mereka sehingga mencanak meroket.

Walaupun penyertaan kurang menggalakkan, tapi saya puas hati kerana masih ada yang berminat nak dapatkan hadiah wang tunai RM300 ini. Mungkin nilainya tak seberapa sehingga tak berjaya tarik minat ramai peserta .. apapun, alhamdulillah .. hehe.

Senarai Peserta Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'

Berikut adalah senarai terkini para peserta yang telah sudi ambil bahagian dalam kontest teka nama 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'. Ada kemungkinan salah seorang atau mungkin lebih telah meneka dengan tepat.

Siapakah mereka, dan betulkah sudah ada pemenang ?? .... Jawapan hanya akan diketahui sebaik sahaja kontest ini tamat jam 12 tengah malam ini (17 April 2017). Jika anda sudah tahu jawapan untuk teka teki ini, boleh sertainya selagi belum tiba waktu tamat.

Mari lihat senarai para peserta. Anda nak tahu jawapan yang mereka berikan, kena rajin cari dalam blog mereka .. huhu...
  1. http://www.kisahsidairy.com*
  2. http://madihahdaisy.blogspot.my*
  3. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my*
  4. http://www.ekjozbuluh.com*
  5. http://www.uyulrosli.com*
  6. http://maszull.blogspot.my*
  7. http://shafyqahazahar.blogspot.my
  8. https://belogsjm.blogspot.my
  9. http://www.aynorablogs.com
  10. http://yoorinmelacolea.blogspot.my
  11. http://www.huhahuhajerr.com
  12. http://www.mizisempoi.com
  13. http://www.jomaffiliate247.com
  14. http://www.kickstory.net
  15. https://cikash.blogspot.com
  16. http://queensyanis.blogspot.my
  17. http://seindahcerita.blogspot.com
  18. http://mrsablogstori.blogspot.my
  19. http://www.ceritashark.com
  20. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my
  21. http://www.tengkubutang.com
  22. http://theaaisy.blogspot.my
Blog bertanda (*) akan diberikan trafik mencanak nanti. Saya akan secara random pilih entri yang sesuai untuk diberikan trafik meroket sumbangan Lynk.my.

Untuk rakan-rakan yang sudah lengkapkan penyertaan, saya ucapkan terima kasih. Semua jawapan telah saya kunci dan senaraikan. Anda tidak boleh ubah sebaik sahaja memberikan link url penyertaan kepada saya.

Untuk rakan lain yang fikir jawapan tepat untuk Siapa Nama Baby Hasrul Hassan masih lagi belum diberikan, anda dialu-alukan untuk mencuba untuk saat-saat akhir ni. Boleh sertainya dengan ikuti syaratnya di sini - Kontest Siapa Nama Baby Hasrul Hassan

Semoga berjaya buat semua yang disenaraikan.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. sy ada join tapi tk tersenarai hehe :) http://theaaisy.blogspot.my/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  2. assalamualaikum HH...alhamdullilah ada juga nama blog mama tersenarai di sini...:)

    BalasPadam
  3. Salam. Ada juga tersenarai saya disitu. heheh

    BalasPadam
  4. yeay...best..walaupun tau tak menang...hehehehe..tq HH

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Nak Tahu Rahsia Gaji RM4500 Sebagai Tukang Cuci Kereta?

Rahsia gaji RM4,500 sebulan sebagai tukang cuci kereta. Mitos? Anda mungkin tidak percaya, tetapi memang kerja sebagai seorang tukang cuci kereta boleh mendatangkan pendapatan yang lumayan setiap bulan.

Itu adalah antara sebab kenapa salah seorang rakan saya sebaik sahaja habis pengajian di USM sebagai seorang graduan, beliau bekerja sebagai tukang cuci kereta.
Susah Nak Dapatkan Kerja? Kenapa Tidak Kerja Sebagai Tukang Cuci Kereta? Gaji RM4,500 Sebulan! Zaman sekarang nie memang zaman gawat. Ramai dah pekerja yang kena buang kerja. Pelajar-pelajar yang baru keluar IPT dan kolej pun, ramai yang susah nak dapat kerja! Jangan kata pelajar, pensyarah pun ramai yang kena buang kerja! Ini realiti. Cabaran memang getir.

Jadi, memang tak bolehlah nak memilih sangat bila bab cari kerja ni. Saya dulu pun, sebaik sahaja keluar USM, saya buat macam-macam kerja. Saya memang tak memilih, asalkan boleh dapat duit dan boleh sara kehidupan. Janji halal.

Aha .. saya keluar U, semasa zaman gawat tahu…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…