Klik Sini Untuk Tempahan Rujukan
Terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang sudi menyertai kontest ini. Wang hadiah RM300 untuk peneka tepat sudah sedia untuk dipindah-milik. Dan in Sha Allah, 5 peserta terawal akan saya boost trafik blog mereka sehingga mencanak meroket.

Walaupun penyertaan kurang menggalakkan, tapi saya puas hati kerana masih ada yang berminat nak dapatkan hadiah wang tunai RM300 ini. Mungkin nilainya tak seberapa sehingga tak berjaya tarik minat ramai peserta .. apapun, alhamdulillah .. hehe.

Senarai Peserta Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'

Berikut adalah senarai terkini para peserta yang telah sudi ambil bahagian dalam kontest teka nama 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'. Ada kemungkinan salah seorang atau mungkin lebih telah meneka dengan tepat.

Siapakah mereka, dan betulkah sudah ada pemenang ?? .... Jawapan hanya akan diketahui sebaik sahaja kontest ini tamat jam 12 tengah malam ini (17 April 2017). Jika anda sudah tahu jawapan untuk teka teki ini, boleh sertainya selagi belum tiba waktu tamat.

Mari lihat senarai para peserta. Anda nak tahu jawapan yang mereka berikan, kena rajin cari dalam blog mereka .. huhu...
 1. http://www.kisahsidairy.com*
 2. http://madihahdaisy.blogspot.my*
 3. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my*
 4. http://www.ekjozbuluh.com*
 5. http://www.uyulrosli.com*
 6. http://maszull.blogspot.my*
 7. http://shafyqahazahar.blogspot.my
 8. https://belogsjm.blogspot.my
 9. http://www.aynorablogs.com
 10. http://yoorinmelacolea.blogspot.my
 11. http://www.huhahuhajerr.com
 12. http://www.mizisempoi.com
 13. http://www.jomaffiliate247.com
 14. http://www.kickstory.net
 15. https://cikash.blogspot.com
 16. http://queensyanis.blogspot.my
 17. http://seindahcerita.blogspot.com
 18. http://mrsablogstori.blogspot.my
 19. http://www.ceritashark.com
 20. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my
 21. http://www.tengkubutang.com
 22. http://theaaisy.blogspot.my
Blog bertanda (*) akan diberikan trafik mencanak nanti. Saya akan secara random pilih entri yang sesuai untuk diberikan trafik meroket sumbangan Lynk.my.

Untuk rakan-rakan yang sudah lengkapkan penyertaan, saya ucapkan terima kasih. Semua jawapan telah saya kunci dan senaraikan. Anda tidak boleh ubah sebaik sahaja memberikan link url penyertaan kepada saya.

Untuk rakan lain yang fikir jawapan tepat untuk Siapa Nama Baby Hasrul Hassan masih lagi belum diberikan, anda dialu-alukan untuk mencuba untuk saat-saat akhir ni. Boleh sertainya dengan ikuti syaratnya di sini - Kontest Siapa Nama Baby Hasrul Hassan

Semoga berjaya buat semua yang disenaraikan.

4 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

 1. sy ada join tapi tk tersenarai hehe :) http://theaaisy.blogspot.my/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

  ReplyDelete
 2. assalamualaikum HH...alhamdullilah ada juga nama blog mama tersenarai di sini...:)

  ReplyDelete
 3. Salam. Ada juga tersenarai saya disitu. heheh

  ReplyDelete
 4. yeay...best..walaupun tau tak menang...hehehehe..tq HH

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement