07 April 2017

Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan' - RM300 Untuk Tekaan Tepat!

Syukur alhamdulillah, saya sudah mempunyai zuriat baru. Terima kasih kepada semua sanak-saudara, rakan dan sahabat termasuklah kenalan-kenalan online yang telah mengucapkan ucap selamat buat saya, isteri dan baby baru sahaja.

Terima kasih juga yang telah mendoakan keselamatan isteri dan zuriat baru saya ketika sebelum kelahiran. Tak terbalas segala ucapan yang diberikan menerusi Facebook, Instagram dan juga WhatsApp.

Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'

Sebagai tanda kesyukuran saya dengan kelahiran baby baru saya, saya sukacita dan berbesar hati menganjurkan satu kontest mudah untuk semua. Kontest ini dinamakan 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'.

In Sha Allah, hadiah wang tunai berjumlah RM500 keseluruhan akan diberikan kepada para pemenang kontest ini.

Anda lihat banner di atas, isikan sahaja ruang kosong tu.

Cara dan Syarat Kontest

Caranya cukup mudah, tetapi mesti penuhi syarat di bawah terlebih dahulu.

1 - Follow saya di Google Plus



2 - Follow saya di Facebook



3 - Buat satu post mengenai kontest ini di blog

Dua syarat (1 & 2) di atas adalah supaya kita dapat jadi kawan-kawan menerusi media sosial. Dan ia juga untuk anda mencari klue jawapan untuk kontest ini (opsss).

Untuk sertai kontest ini, saya perlukan anda untuk buat satu post sebagai tanda penghargaan untuk para penaja kontest ini. Dalam post tersebut, anda juga perlu nyatakan dan teka 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'. Pastu tulislah sedikit ayat-ayat nasihat ke, doa ke, harapan ke untuk baby baru saya ni ehhh ... moga akan berikan syafaat 'ammah pada bayi ni, in Sha Allah.

4 - Masukkan banner kontest dan senarai penaja dalam post tersebut ye ..


Kontest "Siapa Nama Baby Hasrul Hassan" di hasrulhassan.com, direalisasikan bersama www.aynorablogs.com, www.ummumarjaan.com, sitiyangmenaip.blogspot.my, sayaiday.blogspot.com, kitepunye.com, www.cikpinz.com, www.khatyaiman.com, dan unclezuan.com.

Boleh copy-paste banner/penaja berikut:



Jangan lupa nyatakan nama baby ye ... dua perkataan tu, 10 huruf.

5 - Selesai follow dan buat post untuk kontest ini, tinggalkan link penyertaan di ruangan komen di bawah.

Hadiah Pemenang

  • 1 Tekaan Tepat - RM300 tunai (hanya seorang pemenang)
  • 5 penyertaan terawal akan dapat trafik meroket sumbangan Lynk.my

Orait .,. mudah je kan.

Jika terdapat lebih daripada satu penyertaan dengan tekaan tepat, saya perlu buat undian secara random. Saya akan pilih peserta terawal yang berjaya berikan nama tepat. Jawapan sebenar takkan didedahkan sehingga berakhirnya kontest ini.

Saya akan lihat dan baca entri jawapan, dan saya akan kunci jawapan yang diberikan. Anda tidak dibenarkan untuk ubah - hatta anda fikir anda sudah silap kerana klue saya berikan tak kena dengan jawapan anda .. hehe

Tarikh tutup penyertaan kontest ini adalah pada 17 April 2017 sebelum 12:00 tengah malam. Saya akan berikan klue nanti di laman sosial saya .. :)

Berminat nak menaja kontest-kontest seterusnya oleh saya? Boleh email saya menerusi blogger. hasrulhassan[@]gmail.com atau editor[@]hasrulhassan.com

Semoga berjaya.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

23 Komen

nak cuba jugak

http://www.kisahsidairy.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

http://madihahdaisy.blogspot.my/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

saya join

http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/04/siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

Saya join ye abang HH

http://www.ekjozbuluh.com/2017/04/siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

saya join

http://www.uyulrosli.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

assalamualaikum HH...mama dtg cuba nasib nama baru anak HH...

http://maszull.blogspot.my/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

saya join :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

JOIN

https://belogsjm.blogspot.my/2017/04/siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

Tahniah HH dan keluarga,
http://www.aynorablogs.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html


assalamualaikum.. saya join juga ya bro HH..
http://yoorinmelacolea.blogspot.my/2017/04/siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html?m=1

aaisy join :)

http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/1-giveaway-by-theaaisy.html

Nak join jugaklah....

http://www.huhahuhajerr.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

Saya join..
http://www.mizisempoi.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

Madam joined too...keep calm & click the link.
http://www.jomaffiliate247.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

Salam..Dah JOIN http://www.kickstory.net/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

Saya join gak..

https://cikash.blogspot.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

http://queensyanis.blogspot.my/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

Nieyl join ya HH...

http://seindahcerita.blogspot.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

Good luck kepada semua yang join. saya tak join sebab tak ada akaun FB

Salam Jumaat,

Mrs. A join ya

http://mrsablogstori.blogspot.my/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

saya kunci jawapan saya..
heheheh

http://www.ceritashark.com/2017/04/siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

tahniah bro HH.

Assalam , cuba nasib
http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html

TENGKUBUTANG JOIN YEA..
http://www.tengkubutang.com/2017/04/kontest-siapa-nama-baby-hasrul-hassan.html


EmoticonEmoticon