Langkau ke kandungan utama

Traveloka Sale-abration - Flight & Hotel Diskaun 79% Hingga 31 Mac 2017

Traveloka Sale-abration - Tawaran untuk Flight dan Hotel Diskaun Hingga 31 Mac 2017. Aha .. jom rebut peluang untuk buat tempahan online bersama Traveloka. Ada banyak diskaun dan tawaran menarik untuk tempahan penerbangan (flight) dan  juga hotel penginapan bermula dari 10 Mac sehingga 31 Mac 2017.

Saya dan isteri antara pelanggan tetap tempahan hotel menerusi aplikasi Traveloka. Kalau anda pernah baca mengenai percutian saya di Hotel Lexis Suites Penang, antara tempahan murah saya dapat ialah menerusi Traveloka. Malah, tawaran yang saya dapat itu adalah lebih baik daripada apa yang disenaraikan menerusi Trivago dan juga Agoda.

Traveloka Sale-abration

Traveloka Sale-abration - Flight Hotel Diskaun Hingga 31 Mac 2017
Jika anda merancang untuk bercuti family retreat tahun ini, maka jangan lepaskan peluang untuk rebut tawaran menarik yang disediakan. Anda mungkin dapat jimat banyak menerusi tempahan online flight dan hotel menerusi Traveloka ini.

Promosi ini bermula dari 10 Mac hingga 31 Mac 2017. Malah, ada beberapa diskaun terhad yang ditawarkan untuk hujung minggu dan juga hari-hari tertentu. 

This March, we’re sale-abrating!

It’s finally time for the holiday of your dreams and some much-needed indulgence! Exclusively brought to you by Traveloka, we’ve got irresistible flight deals to various destinations - not to mention, outstanding hotel deals you just can’t miss!

Can’t find your dream destination or oasis of ultimate relaxation? Don’t worry, we’ll keep adding to the list, promise!

Book from: 10 - 31 March 2017

Anda boleh dapatkan diskaun dengan dua cara, iaitu menerusi login ke Traveloka dan dapatkan tawaran sedia ada, atau menerusi baucer atau kupon diskaun yang disediakan.

Diskaun Terhad Traveloka

Saya sediakan untuk anda kod kupon diskaun Traveloka yang boleh anda gunakan ye ... catit siap-siap sebelum anda buat tempahan, dan gunakan kod kupon diskaun ini semasa check-out untuk buat bayaran tempahan.

Gunakan kod kupon GREATFLY untuk tempahan penerbangan dan GREATSTAY untuk tempahan hotel, anda bakal nikmati potongan sehingga 20% untuk percutian menarik anda.

Tempoh tempahan: 7 March - 12 March 2017

Malah ada banyak lagi diskaun untuk anda di laman web Traveloka ini. Untuk lebih banyak diskaun menarik tempahan online penerbangan dan juga hotel online, terus sahaja ke sini ... (klik imej di bawah).
Traveloka Sale-abration - Flight Hotel Diskaun Sehingga 79%

Selamat bercuti ye .. baca banyak lagi tawaran serta tips percutian yang ada disediakan dalam blog saya. Anda hanya perlu gunakan butang Search yang disediakan.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. planning nak bercuti pertengahan tahun nanti.

    bagus juga ada promosi ni.

    BalasPadam
  2. tq for sharing this info. tepat pd masanya kebetulan ada kenduri di terengganu.:d

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…