Giveaway Syukur Selalu - Hadiah Wang Tunai

Giveaway Syukur Selalu 2016. Saya nak anjurkan satu giveaway mudah, untuk hargai para pembaca blog ini. Ia sempena kesyukuran saya dan isteri atas keputusan cemerlang anak sulong saya dalam peperiksaan sekolah, dan peperiksaan UPSR 2016.

Alhamdulillah, anak sulong saya, Amri telah berjaya mendapat keputusan 6A UPSR 2016. Turut berjaya mendapat keputusan cemerlang 6A UPSR 2016 adalah rakan-rakan sekelasnya iaitu Amzar dan Roshaidi. Mereka juga turut bersama dengan Amri dalam Pertandingan Genius Matematik Kebangsaan 2016 di Labuan, dan berjaya mendapat naib johan.

Giveaway Syukur Selalu 2016 Pembaca Blog Hasrul Hassan

Giveaway Syukur Selalu
Giveaway saya cukup mudah, hanya perlu jawab beberapa soalan untuk saya kenal diri anda sebagai pembaca setia blog ini. Ia lebih kepada soalan maklum-balas, dan bukan soalan penyelesaian masalah rumit .. hehehe...

Cara Nak Sertai

  1. Anda perlu isi semua maklumat diberikan, dan jawab soalan menerusi Borang Giveaway Syukur Selalu.
  2. Kemudian, menerusi maklumat yang diberikan (nama dan email), saya akan buat cabutan untuk ketahui pemenang giveaway.
  3. Pemilihan pemenang adalah menggunakan Random.org atau mana-mana cara difikirkan sesuai kelak.
  4. Pemenang akan diumumkan di blog ini dan saya akan secara personal menghubungi para pemenang berdasarkan maklumat yang telah diisikan.
  5. Tempoh penyertaan: 21 November - 21 Disember 2016.

Hadiah Pemenang Giveaway Syukur Selalu

  • Pertama - RM100
  • Kedua - RM50
  • Ketiga - RM30
  • Keempat dan Kelima - RM10


Saya juga galakkan anda untuk kongsi blog post Giveaway Syukur Selalu ini di sosial media anda. Lebih meriah lebih baik .. supaya dapat sama-sama berkongsi kegembiraan Syukur Selalu.
Untuk sertai, terus ke sini - Giveaway Syukur Selalu oleh HASRULHASSAN.COM

Peringatan Penting!!

Anda hanya perlu jawab semua soalan diberikan sehingga keluar paparan seperti di bawah:

Survey Online Giveaway Syukur Selalu
Selepas keluar paparan ini, bermakna penyertaan anda telah direkodkan dengan jayanya.

Tujuan Giveaway Syukur Selalu

  • Untuk hargai sokongan para pembaca blog ini.
  • Untuk kongsi kegembiraan anak saya mendapat keputusan cemerlang 6A UPSR 2016, 8A UPKK 2016 dan Jid Jidan (JJ) PSRA 2016
  • Untuk kaji selidik pembaca blog dan membolehkan saya perbaiki penyampaian blog ini.
Terima kasih kerana sudi sertai Giveaway ini, jangan lupa klik untuk kongsi pada yang lain ye.

Alhamdulillah, syukur selalu. Terima kasih Allah atas nikmat ini.

{ 17 comments.. read them below or add one }

mejuez mejuez November 21, 2016
Baru perasan, tuan tukar template Thesis >_< ada geng!
Amin Hakim Amin Hakim November 21, 2016
Lumayan jugak hadiah dye nie.. by the way, tahniah kepada anak hasrul hassan dapat 6A dalam UPSR
Elizabeth Stratton Elizabeth Stratton November 21, 2016
SO good to read your blogs. It is interesting as well as informative.Liked it. keep up the good work :)

Assignment writing service reviews
the Haikal the Haikal November 22, 2016
Tahniah atas kejayaan anak2 Tuan :-)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 22, 2016
Yer, baru nak try versi Shah Danial .. :) yang ni versi terbaru.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 22, 2016
Terima kasih. Ada rezeki lebih, jadi kongsi lah sedikit.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 22, 2016
Alhamdulillah, terima kasih tuan. Doakan kejayaan lebih baik selepas ini, in Sha Allah, dunia dan akhirat.
Nazliana Nazliana November 22, 2016
xdak soalan pun hihi ka dah ada nama urm tahniah
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 22, 2016
Ada. Soalan ditanya di sini - http://www.hasrulhassan.com/p/giveaway-syukur-selalu.html
Blue Note Blue Note November 22, 2016
Tahniah untuk yang berjaya dan keluarga yang mendidik dia .
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman November 27, 2016
Saya join dan dah jawab soalan 👍👍👍 ...

http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/giveaway-syukur-selalu-2016-pembaca.html
Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin November 27, 2016
sedihnya kedah tak tersenarai. huhu. tp sy pun letak p.pinang. haha
Sheila Adziz Sheila Adziz November 28, 2016
Allhamdulillah... dah rezeki HH n fmly tu.... tuah ank, insyaaAllah smg anak2 HH terus cemerlang hendaknya...

1st time join GA cam ni,,,, sy duk jawab soalam sambil gelak.... seronok...
nur sabrina nur sabrina November 29, 2016
Yeay !! Dah join ^_^

Entry tak berapa speacial disediakan --->
http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/11/giveaway-syukur-selalu-2016.html

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.