RinggitPlus Banner

Giveaway Syukur Selalu - Hadiah Wang Tunai

AI Trade
Giveaway Syukur Selalu 2016. Saya nak anjurkan satu giveaway mudah, untuk hargai para pembaca blog ini. Ia sempena kesyukuran saya dan isteri atas keputusan cemerlang anak sulong saya dalam peperiksaan sekolah, dan peperiksaan UPSR 2016.

Alhamdulillah, anak sulong saya, Amri telah berjaya mendapat keputusan 6A UPSR 2016. Turut berjaya mendapat keputusan cemerlang 6A UPSR 2016 adalah rakan-rakan sekelasnya iaitu Amzar dan Roshaidi. Mereka juga turut bersama dengan Amri dalam Pertandingan Genius Matematik Kebangsaan 2016 di Labuan, dan berjaya mendapat naib johan.

Giveaway Syukur Selalu 2016 Pembaca Blog Hasrul Hassan

Giveaway Syukur Selalu
Giveaway saya cukup mudah, hanya perlu jawab beberapa soalan untuk saya kenal diri anda sebagai pembaca setia blog ini. Ia lebih kepada soalan maklum-balas, dan bukan soalan penyelesaian masalah rumit .. hehehe...

Cara Nak Sertai

  1. Anda perlu isi semua maklumat diberikan, dan jawab soalan menerusi Borang Giveaway Syukur Selalu.
  2. Kemudian, menerusi maklumat yang diberikan (nama dan email), saya akan buat cabutan untuk ketahui pemenang giveaway.
  3. Pemilihan pemenang adalah menggunakan Random.org atau mana-mana cara difikirkan sesuai kelak.
  4. Pemenang akan diumumkan di blog ini dan saya akan secara personal menghubungi para pemenang berdasarkan maklumat yang telah diisikan.
  5. Tempoh penyertaan: 21 November - 21 Disember 2016.

Hadiah Pemenang Giveaway Syukur Selalu

  • Pertama - RM100
  • Kedua - RM50
  • Ketiga - RM30
  • Keempat dan Kelima - RM10


Saya juga galakkan anda untuk kongsi blog post Giveaway Syukur Selalu ini di sosial media anda. Lebih meriah lebih baik .. supaya dapat sama-sama berkongsi kegembiraan Syukur Selalu.
Untuk sertai, terus ke sini - Giveaway Syukur Selalu oleh HASRULHASSAN.COM

Peringatan Penting!!

Anda hanya perlu jawab semua soalan diberikan sehingga keluar paparan seperti di bawah:

Survey Online Giveaway Syukur Selalu
Selepas keluar paparan ini, bermakna penyertaan anda telah direkodkan dengan jayanya.

Tujuan Giveaway Syukur Selalu

  • Untuk hargai sokongan para pembaca blog ini.
  • Untuk kongsi kegembiraan anak saya mendapat keputusan cemerlang 6A UPSR 2016, 8A UPKK 2016 dan Jid Jidan (JJ) PSRA 2016
  • Untuk kaji selidik pembaca blog dan membolehkan saya perbaiki penyampaian blog ini.
Terima kasih kerana sudi sertai Giveaway ini, jangan lupa klik untuk kongsi pada yang lain ye.

Alhamdulillah, syukur selalu. Terima kasih Allah atas nikmat ini.



Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

21 Comments

  1. Baru perasan, tuan tukar template Thesis >_< ada geng!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer, baru nak try versi Shah Danial .. :) yang ni versi terbaru.

      Delete
  2. Lumayan jugak hadiah dye nie.. by the way, tahniah kepada anak hasrul hassan dapat 6A dalam UPSR

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Ada rezeki lebih, jadi kongsi lah sedikit.

      Delete
  3. SO good to read your blogs. It is interesting as well as informative.Liked it. keep up the good work :)

    Assignment writing service reviews

    ReplyDelete
  4. Tahniah atas kejayaan anak2 Tuan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih tuan. Doakan kejayaan lebih baik selepas ini, in Sha Allah, dunia dan akhirat.

      Delete
  5. xdak soalan pun hihi ka dah ada nama urm tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada. Soalan ditanya di sini - http://www.hasrulhassan.com/p/giveaway-syukur-selalu.html

      Delete
  6. Tahniah untuk yang berjaya dan keluarga yang mendidik dia .

    ReplyDelete
  7. Saya join dan dah jawab soalan 👍👍👍 ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/giveaway-syukur-selalu-2016-pembaca.html

    ReplyDelete
  8. sedihnya kedah tak tersenarai. huhu. tp sy pun letak p.pinang. haha

    ReplyDelete
  9. Allhamdulillah... dah rezeki HH n fmly tu.... tuah ank, insyaaAllah smg anak2 HH terus cemerlang hendaknya...

    1st time join GA cam ni,,,, sy duk jawab soalam sambil gelak.... seronok...

    ReplyDelete
  10. Yeay !! Dah join ^_^

    Entry tak berapa speacial disediakan --->
    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/11/giveaway-syukur-selalu-2016.html

    ReplyDelete
  11. Joined.

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/12/giveaway-syukur-selalu-2016-pembaca.html

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Congrats on your son's victory. It is really a great achievement. Happy to read your blog posts and it is quite inspiring to read the posts. dissertation writing service reviews

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.