Langkau ke kandungan utama

9 Sebab Untuk Baca Formula Kurus

9 Sebab Untuk Baca Formula Kurus. Tahukah anda terdapat satu panduan khas untuk mereka yang mahu kurus tanpa keluarkan modal besar? Ia satu panduan yang disediakan dalam bentuk ebook yang dinamakan Formula Kurus. Kalau anda seorang wanita yang ada masalah dengan bentuk tubuh badan, jika mahu tampak lansing dan cantik, maka panduan Formula Kurus boleh membantu.

Menerusi formula ini, anda bukan sahaja akan berjaya kurus tetapi juga kekal sihat. Dan anda tidak perlu untuk tinggalkan menu makanan yang anda suka, contohnya nasi yang merupakan diet utama rakyat Malaysia.

9 Sebab Untuk Baca Formula Kurus

Saya akan senaraikan 9 sebab kenapa anda perlu dapatkan dan baca Formula Kurus ini.
  1. Panduan ini membantu pembaca keluar daripada kegagalan pengurusan berat badan yang tidak berkesudahan (tempoh yang realistik 3 bulan ke 6 bulan atau kurang)
  2. Apabila sudah mencapai berat badan dan bentuk badan ideal, pembaca akan dipandukan untuk terus mengekalkan momentum. Sangat penting untuk menjadikan gaya hidup sihat ini berkekalan.
  3. Formula disediakan untuk menentukan kadar pengambilan kalori pemakanan serta jenis aktiviti untuk membakar kalori dan lemak berlebihan. Turunkan berat badan dengan makan dan aktif. Tidak ada “extreme diet”. Anda perlu makan cara betul walaupun lebih untuk kekalkan kecergasan.
  4. Bagi mencapai bentuk badan terbaik dalam hidup, apa yang penting ialah ukuran setiap bahagian badan dan peratusan lemak badan, bukan berat badan sahaja. Panduan disediakan untuk pengukuran badan.
  5. Langkah demi langkah set perancangan daripada pakar-pakar pemakanan dan kecergasan yang hebat. Penulis panduan ini  boleh lakukannya dan telah berjaya mencapai keputusan yang memuaskan. Anda juga mampu lakukannya.
  6. Anda boleh berinteraksi atau bertanya soalan kepada pemilik panduan ini secara online di "Premium Membership Group”. Mereka pasti bantu sehingga matlamat anda tercapai.
  7. Anda tidak akan dapat ilmu dan servis yang sebegini hebat dengan harga yang sangat murah. Anda boleh lantik “expert/qualified personal trainer” atau membeli program latihan nutrisi dan senaman mereka. Anda kena sediakan ratusan bahkan ribuan ringgit (atau dollars?) untuk hasil yang sama.
  8. Anda boleh mencapai berat badan ideal melalui cara “manual” (pemakanan dan senaman) tanpa “extra cost" (supplement). Panduan ini akan bentangkan anggaran bajet khas untuk anda.
  9. Jika anda tidak berjaya turunkan sekurang-kurangnya 2 KG dalam masa 4 minggu, penulis panduan ini akan pulangkan wang anda 100%. Anda berhak menentukan "rating" kualiti servis yang disertakan dalam panduan. (Syarat: anda telah mengamalkan tips2 yang diberi dengan komited & konsisten). 
Jadi bagaimana? Anda nekad untuk turunkan berat badan anda? Mahu tampil dengan penampilan yang lebih meyakinkan dan berketrampilan?

Panduan ini disyorkan untuk anda. Dapatkan sekarang sebelum ianya ditutup untuk jualan - Formula Kurus - Seorang Budak Gemuk Hilang 20kg Dalam 5 Bulan

Atau anda mungkin boleh baca kisah realiti ini - 10 Tips Turunkan Berat 10kg Sebulan

Mana satu pilihan anda, nak kuruskan badan kena ada iltizam dan semangat yang tinggi. Anda perlu ada disiplin untuk capai matlamat ... kalau tak sia-sia je nanti. Namun, andai berjaya .. ia mungkin satu pencapaian terhebat anda dalam hidup.
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. dah baca kenalah ikut prosedurnya... jika tidak nanti tidak menjadi pula kurusnya :D

    BalasPadam
  2. 'saka' makan kena kawal elok2 kalau nak kurus. dulu rasa payah, akhirnya berjaya juga turun dari 70kg ke 59kg.

    BalasPadam
  3. wah bagus ni..selalu orang bila dah tahan lapar akan jadi kurus, tapi bila makan balik, berat akan naik berkali ganda. Buku ni patut dijadikan rujukan =)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …

iklantwo