Langkau ke kandungan utama

Vouchers Lazada Online Revolutions Disember

Lazada Malaysia sedang buat sales, dan ia akan tamat tidak lama lagi. Lazada Online Revolution Sales akan tamat 12 Disember 2015, rugilah kalau anda tidak ambil kesempatan shopping online.

Saya dah borong banyak barang dari Lazada sejak Online Revolution sales ni bermula pada 11 November 2015. Antaranya travel bag, kad microSD untuk Honor 7 yang juga saya dapatkan menerusi Lazada, printer ink cartridge, dan toys untuk anak saya.

Paling best, saya peroleh banyak diskaun hebat dari Lazada. Barang pula sampai dalam waktu yang telah ditetapkan, malah ada produk yang saya beli, semalam order, hari ini dah tiba depan pintu rumah.

Vouchers Lazada Online Revolutions Disember

Ok. Hari ini saya nak berikan beberapa vouchers Lazada. Voucher ini saya dapat percuma menerusi aplikasi Lazada yang saya muat turun percuma ke telefon Honor 7....huhuhu... anda boleh cuba gunakan vouchers ini untuk dapatkan produk best di laman web online shopping Lazada Malaysia.
Tetapi dengan syarat, anda perlu melakukannya dengan klik mana mana banner Lazada Malaysia yang anda nampak di blog ini.... kemudian barulah boleh menggunakan voucher-voucher ini. Oh ya, ia hanya sah digunakan untuk aplikasi Lazada sahaja. Maka, anda kena muat turun dahulu aplikasi Lazada untuk gunakan vaouchers ini.
Sila catat kod-kod vouchers ini, dan gunakan semasa checkout dari Lazada. Kod-kod ini valid selagi kuota diskaun masih ada ... 

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. tu la.. diskaun saja Lazada dalam bulan 12 ni... tunggu tengok promo barang yg memang kaw kaw punya diskaun :D

    BalasPadam
  2. wahhh...terbaik kongsi voucer..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lupa nak beritahu, vaoucher saya dapat ni hanya sah digunakan menerusi Lazada Apps sahaja.

      Padam
  3. Wah peluang ni..alhamdulillah rezeki..

    BalasPadam
  4. Saya selalu juga 'berjalan-jalan' cari barang dekat Lazada Malaysia ni. Memang murahlah. Tapi buat masa ni belum lagi pernah mencuba beli dari Lazada.

    BalasPadam
  5. Suka khidmat Lazada. Laju dan memang boleh dipercayai. Tapi duit tak ada nak shopping tu yang tak suka tu. haha

    BalasPadam
  6. alah valid untuk lazada Applikasi jer.. maknanya kena guna melalui mobile ke?

    BalasPadam
  7. Syok tgk bnyk sales. Tp x syok bila purse nipis nk shopping.. :(

    BalasPadam
  8. saya nak tau pasal honor 7, best tak? ok ke beli hp online nih? apa yang diberikan sekali? hp semata2 je ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ada cerita pembelian Honor 7 ni dalam blog, boleh refer post sebelum ini, cuba search .. anda akan jmpa.

      Padam
  9. sape2 pon bole pkai ke voucher nie?sory tanyer..sye xtaw..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, sesapa boleh guna tapi rasanya banyak dah invalid dah sebb dah digunakan .

      Padam
  10. hmm.. saya paste link blog tuan di google search box tp invalid ke apa ya? terpaksa buka bloglist. kenapa ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. paste link blog di Google Serach Box??

      Padam
    2. Saya tak berapa nak faham dengan soalan ni ... boleh rephrase tak?

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …