Vouchers Lazada Online Revolutions Disember

Lazada Malaysia sedang buat sales, dan ia akan tamat tidak lama lagi. Lazada Online Revolution Sales akan tamat 12 Disember 2015, rugilah kalau anda tidak ambil kesempatan shopping online.

Saya dah borong banyak barang dari Lazada sejak Online Revolution sales ni bermula pada 11 November 2015. Antaranya travel bag, kad microSD untuk Honor 7 yang juga saya dapatkan menerusi Lazada, printer ink cartridge, dan toys untuk anak saya.

Paling best, saya peroleh banyak diskaun hebat dari Lazada. Barang pula sampai dalam waktu yang telah ditetapkan, malah ada produk yang saya beli, semalam order, hari ini dah tiba depan pintu rumah.

Vouchers Lazada Online Revolutions Disember

Ok. Hari ini saya nak berikan beberapa vouchers Lazada. Voucher ini saya dapat percuma menerusi aplikasi Lazada yang saya muat turun percuma ke telefon Honor 7....huhuhu... anda boleh cuba gunakan vouchers ini untuk dapatkan produk best di laman web online shopping Lazada Malaysia.
Tetapi dengan syarat, anda perlu melakukannya dengan klik mana mana banner Lazada Malaysia yang anda nampak di blog ini.... kemudian barulah boleh menggunakan voucher-voucher ini. Oh ya, ia hanya sah digunakan untuk aplikasi Lazada sahaja. Maka, anda kena muat turun dahulu aplikasi Lazada untuk gunakan vaouchers ini.
Sila catat kod-kod vouchers ini, dan gunakan semasa checkout dari Lazada. Kod-kod ini valid selagi kuota diskaun masih ada ... 

{ 16 comments.. read them below or add one }

Wafa Cw Wafa Cw December 04, 2015
tu la.. diskaun saja Lazada dalam bulan 12 ni... tunggu tengok promo barang yg memang kaw kaw punya diskaun :D
illazwritter.com illazwritter.com December 04, 2015
wahhh...terbaik kongsi voucer..hihihi
PeRdU cINta PeRdU cINta December 04, 2015
Wah peluang ni..alhamdulillah rezeki..
Abdullah Idris Abdullah Idris December 04, 2015
Saya selalu juga 'berjalan-jalan' cari barang dekat Lazada Malaysia ni. Memang murahlah. Tapi buat masa ni belum lagi pernah mencuba beli dari Lazada.
Nadzirah Salahuddin Nadzirah Salahuddin December 04, 2015
Suka khidmat Lazada. Laju dan memang boleh dipercayai. Tapi duit tak ada nak shopping tu yang tak suka tu. haha
Suria Lekatlekit Suria Lekatlekit December 04, 2015
alah valid untuk lazada Applikasi jer.. maknanya kena guna melalui mobile ke?
sya mimie sya mimie December 05, 2015
Syok tgk bnyk sales. Tp x syok bila purse nipis nk shopping.. :(
Cr. Siti Hazreen Shahrom Cr. Siti Hazreen Shahrom December 05, 2015
saya nak tau pasal honor 7, best tak? ok ke beli hp online nih? apa yang diberikan sekali? hp semata2 je ke?
Gerai Opah Gerai Opah December 06, 2015
sape2 pon bole pkai ke voucher nie?sory tanyer..sye xtaw..
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 08, 2015
Lupa nak beritahu, vaoucher saya dapat ni hanya sah digunakan menerusi Lazada Apps sahaja.
Zen Rose Zen Rose December 08, 2015
hmm.. saya paste link blog tuan di google search box tp invalid ke apa ya? terpaksa buka bloglist. kenapa ya
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 08, 2015
paste link blog di Google Serach Box??
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 08, 2015
Saya tak berapa nak faham dengan soalan ni ... boleh rephrase tak?
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 08, 2015
Ye, sesapa boleh guna tapi rasanya banyak dah invalid dah sebb dah digunakan .
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 08, 2015
Saya ada cerita pembelian Honor 7 ni dalam blog, boleh refer post sebelum ini, cuba search .. anda akan jmpa.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.