04 Disember 2015

Vouchers Lazada Online Revolutions Disember

Lazada Malaysia sedang buat sales, dan ia akan tamat tidak lama lagi. Lazada Online Revolution Sales akan tamat 12 Disember 2015, rugilah kalau anda tidak ambil kesempatan shopping online.

Saya dah borong banyak barang dari Lazada sejak Online Revolution sales ni bermula pada 11 November 2015. Antaranya travel bag, kad microSD untuk Honor 7 yang juga saya dapatkan menerusi Lazada, printer ink cartridge, dan toys untuk anak saya.

Paling best, saya peroleh banyak diskaun hebat dari Lazada. Barang pula sampai dalam waktu yang telah ditetapkan, malah ada produk yang saya beli, semalam order, hari ini dah tiba depan pintu rumah.

Vouchers Lazada Online Revolutions Disember

Ok. Hari ini saya nak berikan beberapa vouchers Lazada. Voucher ini saya dapat percuma menerusi aplikasi Lazada yang saya muat turun percuma ke telefon Honor 7....huhuhu... anda boleh cuba gunakan vouchers ini untuk dapatkan produk best di laman web online shopping Lazada Malaysia.
Tetapi dengan syarat, anda perlu melakukannya dengan klik mana mana banner Lazada Malaysia yang anda nampak di blog ini.... kemudian barulah boleh menggunakan voucher-voucher ini. Oh ya, ia hanya sah digunakan untuk aplikasi Lazada sahaja. Maka, anda kena muat turun dahulu aplikasi Lazada untuk gunakan vaouchers ini.
Sila catat kod-kod vouchers ini, dan gunakan semasa checkout dari Lazada. Kod-kod ini valid selagi kuota diskaun masih ada ... 

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

16 Komen Vouchers Lazada Online Revolutions Disember

tu la.. diskaun saja Lazada dalam bulan 12 ni... tunggu tengok promo barang yg memang kaw kaw punya diskaun :D

wahhh...terbaik kongsi voucer..hihihi

Wah peluang ni..alhamdulillah rezeki..

Saya selalu juga 'berjalan-jalan' cari barang dekat Lazada Malaysia ni. Memang murahlah. Tapi buat masa ni belum lagi pernah mencuba beli dari Lazada.

Suka khidmat Lazada. Laju dan memang boleh dipercayai. Tapi duit tak ada nak shopping tu yang tak suka tu. haha

alah valid untuk lazada Applikasi jer.. maknanya kena guna melalui mobile ke?

Syok tgk bnyk sales. Tp x syok bila purse nipis nk shopping.. :(

saya nak tau pasal honor 7, best tak? ok ke beli hp online nih? apa yang diberikan sekali? hp semata2 je ke?

sape2 pon bole pkai ke voucher nie?sory tanyer..sye xtaw..

Lupa nak beritahu, vaoucher saya dapat ni hanya sah digunakan menerusi Lazada Apps sahaja.

hmm.. saya paste link blog tuan di google search box tp invalid ke apa ya? terpaksa buka bloglist. kenapa ya

paste link blog di Google Serach Box??

Saya tak berapa nak faham dengan soalan ni ... boleh rephrase tak?

Ye, sesapa boleh guna tapi rasanya banyak dah invalid dah sebb dah digunakan .

Saya ada cerita pembelian Honor 7 ni dalam blog, boleh refer post sebelum ini, cuba search .. anda akan jmpa.


EmoticonEmoticon