Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Yes. Ada giveaway best. Jom-jom sertai Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015. Giveaway ini adalah anjuran pihak Nile.com.my dan terbuka untuk semua blogger Malaysia. Ia adalah untuk memeriahkan dunia blog Malaysia dengan persediaan raya tahun 2015. Alhamdulillah, tahun ini, pihak mereka menyediakan hadiah berupa baucer beli belah bernilai RM150 untuk 5 orang pemenang bertuah.

Cara nak join Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015 oleh Nile.com.my ini cukup mudah. Anda hanya perlu lakukan 4 langkah yang akan saya buat. Anda hanya perlu tiru sahaja apa yang saya buat untuk peluang menang dalam giveaway ini.

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
Memang nampak mudah, apatah lagi hadiah baucer RM150 tu memang agak lumayan jugalah, lagi-lagi boleh membeli barang dan produk di Nile.com.my. Oh ya, saya nak ucapkan terima kasih kepada blog Lyssa Faizureen yang mewarkan mengenai giveaway ini kepada saya ... hoho .. dengan adanya giveaway ini, mana tahu .. bolehlah bergaya lebih luar biasa sedikit tahun ini. Al maklumlah, banyak produk di Nile.com.my merupakan produk fesyen bergaya yang kebanyakkan dari Jepun dan Korea .. hoho .. silap-silap raya tahun ni jadi macam Ke Korea Ke Kita .. haha. Jadi, memang meletoplah saya kalau bergaya nanti .. hehehee

Cara-Cara Menyertai

Ok. Apa yang perlu anda lakukan ialah:
  1. Tulis sebuah entri dengan tajuk - Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015.
  2. Letak banner  di atas ni dalam entri blog anda dan buat pautan atau link kan banner tersebut dengan page khas Giveaway Jualan Raya Meletop 2015 di ini: http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
  3. Daripada link tersebut, anda perlu memilih 5 produk yang ada di Jualan Raya Meletop tersebut, dan nyatakan di dalam entri giveaway anda (seperti yang akan saya lakukan).
  4. Email penyertaan anda kepada give_away@nile.com.my berserta dengan butiran berikut:
    • Subject: Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
    • URL blog :
    • Nama Penuh :
    • No. Telefon : 

Tarikh Tutup Hantar Penyertaan Giveaway

Dah. Tarikh tutup adalah pada 14 Julai 2015. Keputusan akan diumumkan pada 15 Julai 2015. Senarai peserta serta keputusan pemilihan pemenang Giveaway Jualan Raya Meletop 2015 ini boleh dilihat di pautan berikut - Raya Giveaway Result and Blogger Post

5 Pilihan Jualan Raya Meletop 2015

Sekarang, mari lihat apakah 5 pilihan produk yang telah saya pilih untuk Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015 ini. Hoho .. manalah tahu, kot-kot boleh dapat hadiah produk ini selain baucer RM150 yang disediakan.

Pilihan #1

Pilihan pertama ini terbaik untuk emak saya ni. Kalau boleh hadiahkan set ni pada emak, pasti nampak macam mak-mak datin dah .. hehehe.. harga asal beg ni dalam RM159.00. Kalau dapat beli ni, memang leh jimat banyak.
Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 200 pieces

Pilihan #2

Pilihan untuk wife saya. Blouse panjang warna biru dengan grip di hujung lengan. Sure wife saya akan nampak sweet ala-ala ikan duyong sebab blouse ini ada 'ekor' ikan .. hehehe.
Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
Product: Haniya Long Fish Tail Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pieces

Pilihan #3

Kasut sukan untuk diri sendiri yang dah jarang-jarang bersukan. Boleh beli ni untuk menambahkan lagi semangat untuk bersenam dan bersukan ketika hari lebaran .. hehehe... lalalala .. harga asal dekat-dekat RM100 jugak tu .. hoho.
Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
Price Meletop: RM17.90
Date: 25/06/2015
Time: start 4.00pm
Quantity: 50 pairs

Pilihan #4

Perghh .. ini gaya stylo yang akan membuatkan saya lebih kacak dari biasa di hari raya. Hoho .. ada potongan lebih 50 peratus untuk jacket ni.
Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
Price Meletop: RM13.90
Date: 30/06/2015
Time: start 11.00am
Quantity: 300 pieces

Pilihan #5

Sweetlah awek yang menggayakan baju polka-dot ni. Jadi, saya fikir ia juga sesuai untuk wife saya yang dah memang sweet, jadi jika beli blouse ni, maka bertambahlah sweet; apatah lagi jika digayakan dengan saya yang pakai jacket di atas ... fuh terasa muda 10 tahun tu...
Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
Product: Haniya Podka Dotted Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 150 pieces

Dah selesai 5 pilihan untuk Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015. Anda pula? Tak nak ke join giveaway cukup mudah ini? Kena ingat, tarikh akhir untuk hantar penyertaan menerusi email adalah pada 14 Julai 2015. Jadi, ada banyak masa lagi untuk anda join (semasa entri ini ditulis).

Jom jom, manalah tahu menang baucer RM150 tu .. leh la beli 5 pilihan tadi tu dengan percuma!

{ 8 comments.. read them below or add one }

Lyssa Faizureen Lyssa Faizureen June 24, 2015
thanks HH sebab sudi join ^^
Cik Mimie Cik Mimie June 24, 2015
Semoga berjaya Bro HH :) Cik Mimie refer sini ye :)
sayaiday mohd nor sayaiday mohd nor June 24, 2015
Wah, macam best kalau dapat menang shopping voucher dekat Nile.com.my. Dah la murah . Kalau Rm150 dah boleh beli macam2. Hehehehe

Iday nak jemput Bro Hasrul Hassan join blogger contest dekat blog iday. Boleh menang Gopro 4 dan duit raya RM400. Hehehehe :)

http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html
emma diana emma diana June 25, 2015
Salam ramadhan , semoga murah rezeki ,

Good luck ya :)
jemput singgah :)
http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html
ena ena June 25, 2015
sy singgah dari GA yg sama

http://www.aeinnamusa.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html
Lyssa Faizureen Lyssa Faizureen July 15, 2015
TAHNIAH !!!!

http://www.lyssasecret.com/2015/07/pemenang-raya-giveaway-di-blog-lyssa.html

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.