Langkau ke kandungan utama

15 Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Dr Fatin Liyana - Dr Anwar Fazal

Gambar serta foto Majlis Resepsi Perkahwinan Dr. Fatin Liyana - Dr. Anwar Fazal. Seandainya Dr. Fatin Liyana dan Dr. Anwar Fazal membaca post ini, saya ingin merakamkan rasa berbanyak terima kasih kerana sudi menjemput saya sekeluarga ke Majlis Resepsi kalian di Dewan Sri Siantan, Putrajaya pada 14 Jun 2015.

Walaubagaimanapun, saya memohon maaf kerana tidak dapat hadir jemputan walimah tersebut.

Syukur dan alhamdulillah, serta tahniah daripada saya kerana telah sah menjadi isteri kepada Dr. Anwar Fazal. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat, dikurniakan rezeki melimpah ruah, dan in Sha Allah menjadi pasangan terbaik dunia dan akhirat.
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Cantik dan kacak betul pasangan ini apabila saya melihat perkongsian gambar-gambar majlis resepsi Dr. Fatin Liyana dan Dr. Anwar Fazal ini. Saya dapat tahu yang pasangan ini baru sahaja wujudkan satu akaun Instagram untuk merakam detik mereka sebagai suami isteri. Untuk info, Fatin Liyana sebelum ini pernah mempunyai akaun Instagram peribadi, tetapi telah ditutup atau dipadamkan atas sebab-sebab tertentu.

Untuk lihat gambar-gambar pernikahan mereka - Gambar Pernikahan Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal

Kepada mereka yang mungkin nak melayan gambar-gambar cantik majlis resepsi perkahwinan dan perjalanan kehidupan baru Fatin Liyana dan Anwar Fazal, anda boleh follow Instagram baru mereka berdua di Dr.AFL. Saya kongsikan beberapa gambar cantik di majlis resepsi tersebut hasil bidikan terbaik daripada Maroon Production sebagai official liveupdate photographer.
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal

Keunikan Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal

Jika anda perasan, ada beberapa keunikkan pada majlis resepsi perkahwinan Fatin Liyana dengan Anwar Fazal ini. Jika anda tidak perasan, saya akan highlightkan di sini, dan seterusnya anda saksikan lagi beberapa gambar cantik pasangan ini di majlis resepsi tersebut yang dihadiri ramai undangan, termasuklah keluarga pengarah terkenal Yusof Haslam dan juga blogger-blogger Malaysia.
  • Fatin Liyana mahupun suaminya Anwar Fazal tidak mengenakan inai atau hena.
  • Fatin Liyana tidak memakai bulu mata palsu.
  • Fatin Liyana tidak cukur bulu kening.
  • Anwar Fazal melagukan bacaan ayat-ayat suci Al-Quran secara live di awal majlis.
  • Hanya ada satu majlis resepsi dan bukan dua seperti kebiasaan majlis perkahwinan di Malaysia.
  • Tiada dayang-dayang yang mengiringi.

Anda boleh baca mengapa dan kenapa menerusi entri ini - 8 Perkara Mengenai #AFLWedding

Lagi gambar cun majlis resepsi perkahwinan rakan blogger Fatin Liyan dan Anwar Fazal .. psss .. Anwar Fazal pun ada blog ... huhuhu.
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Selain, Maroon Production, ada beberapa lagi gambar cantik majlis perkahwinan Fatin Liyana dan Anwar Fazal yang telah dirakamkan oleh Creativo yang turut terlibat merakamkan detik-detik terindah pasangan ini. Beberapa gambar pasangan ini ada dikongsikan oleh rakan blogger saya di sini - 10 Gambar Pernikahan Blogger Fatin Liyana
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Sama-sama kita berdoa kebaikan dan kebahgiaan pasangan ini, in Sha Allah. Dan buat pasangan yang mungkin mahu bernikah dan berkahwin, mungkin boleh contohi beberapa perkara yang dilakukan oleh pasangan ini walaupun tidak semuanya.


Komen

  1. Sama cantik sama padan. Selamat menempuh alam baru untuk kedua pasangan pengantin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya kita sama-sama doakan kebaikan untuk mereka berdua .. :)

      Padam
  2. Cantiknya FL! Makeup biasa-biasa pun tetap terserlah keayuan pengantin. Less is more kann? Pernah terserempak FL ni masa wedding reception Maria Elena dulu. Orangnya memang cantik dan manis in person.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah pasal. Tak perlu mekap tebal2 .. no bulu mata palsu, no hena .. tapi majlis nampak sukup meriah cantik menarik.

      Padam
  3. sesuai sangat. doakan kebahagian sentiasa menjadi milik mereka berdua. sweet :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeap .. memang sweet .. untung rakan2 yang pergi wedding ni

      Padam
  4. assalamualaikum
    singgah pagi
    cantiknya dia

    BalasPadam
  5. simple dan menarik majlis resepsi mereka.. semoga ianya menjadi ikutan bakal pengantin yang lain..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bab pengantin lelaki mengalunkan ayat2 suci Al Quran tu ... memang patut buat ... hoho .. :)

      Padam
  6. Suka tengok gambar-gambar wedding dia. muka FL lembut sangat. :)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah...selamat sudah...semoga kebahagiaan kekal selamanya.

    BalasPadam
  8. sejuk mata memandang majlis macam ni... dah la pengantinnya cantik & sweet... patut wedding macam ni la yang jadi wedding of the year...

    BalasPadam
  9. Cantik tengok gambar2x tersebut. :D

    BalasPadam
  10. gambar-gambar yg sangat cantik :)

    BalasPadam
  11. Sama cantik sama padan. Tahniah kak FL dan Dr. AF ;) Moga berkekalan.

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah.. Sederhana itu indah... Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

    BalasPadam
  13. Tahniah Dr Fatin dan Dr. Fazal. Semoga perkahwinan ini dirahmati dan diberkati hingga ke hujung nyawa. Psssttt... Dr Fatin dah nampak berisi sikit... hehehe

    BalasPadam
  14. Bagai pinang dibelah dua.. Dua-dua sejoli.. Tahniah Dr Fatin Dan Dr. Fazal. Smoga berkekalan hingga ke jannah.

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah syukur...moga berbahagia selalu. Amin

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Jualan Big Baby Fair - Diskaun 80% Pelbagai Jenama Terkemuka

Jualan Big Baby Fair - Diskaun sehingga 80% pelbagai jenama terkemuka. Wow .. tawaran cukup menarik yang sememangnya mendapat perhatian saya. Dengan penantian kelahiran baby baru, saya anggap kempen jualan Big Baby Fair ini bagai 'pucuk dicita ulam mendatang'.

Saya juga pasti, para ibu bapa yang mempunyai anak kecil akan tertarik dengan pelbagai tawaran menarik dan diskaun yang diberikan oleh Lazada - salah satu gedung beli-belah online yang popular dan terbesar di rantau ini.
Big Baby Fair oleh Lazada Malaysia - Peluang Jimat Banyak Untuk Produk Bayi Sebagai seorang bapa yang setuju dengan gaya hidup yang mementingkan penjimatan dan perbelanjaan secara berhemah, saya sangat mengalu-alukan kempen ini. Anda bagaimana? Takkan tak teruja kot?

Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Saya dapat lihat matlamat ini cuba dijayakan oleh Lazada menerusi kempen ini. Ia satu kempen menarik dari Lazada khas buat ibu b…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Tukar Password Streamyx dan TM WiFi Secara Online

Cara tukar password Streamyx dan Wifi secara online. Saya sebenarnya dah lama nak kongsikan mengenai tatacara untuk tukar kata laluan (password) streamyx serta TM Wifi secara online. Sebelum ini, saya tercari juga tutorial mengenai cara nak gantikan password lama servis internet Streamyx ini, tapi susah nak jumpa. Jadi, untuk memudahkan saya di kemudian hari, maka saya sediakan panduan ringkas ini. In Sha Allah, ia mungkin berguna untuk panduan rakan-rakan pengunjung dan pembaca budiman yang lain.

Mengapa perlu tukar? Selalunya saya akan tukar password Streamyx dan TM Wifi apabila saya merasakan ada seseorang sudah tahu kata laluan yang saya gunakan untuk akses internet menerusi akaun Streamyx, sama juga dengan TM Wifi. Ia juga adalah langkah saya untuk had capaian internet untuk anak-anak saya apabila nampak lambang TM Wifi yang disediakan di sesetengah lokasi. Al maklumlah, anak-anak sekarang dah pandai guna gajet sendiri. Bila tahu ada lokasi akses TM Wifi, mulalah mereka berdampin…