22 Jun 2015

15 Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Dr Fatin Liyana - Dr Anwar Fazal

Gambar serta foto Majlis Resepsi Perkahwinan Dr. Fatin Liyana - Dr. Anwar Fazal. Seandainya Dr. Fatin Liyana dan Dr. Anwar Fazal membaca post ini, saya ingin merakamkan rasa berbanyak terima kasih kerana sudi menjemput saya sekeluarga ke Majlis Resepsi kalian di Dewan Sri Siantan, Putrajaya pada 14 Jun 2015.

Walaubagaimanapun, saya memohon maaf kerana tidak dapat hadir jemputan walimah tersebut.

Syukur dan alhamdulillah, serta tahniah daripada saya kerana telah sah menjadi isteri kepada Dr. Anwar Fazal. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat, dikurniakan rezeki melimpah ruah, dan in Sha Allah menjadi pasangan terbaik dunia dan akhirat.

Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Cantik dan kacak betul pasangan ini apabila saya melihat perkongsian gambar-gambar majlis resepsi Dr. Fatin Liyana dan Dr. Anwar Fazal ini. Saya dapat tahu yang pasangan ini baru sahaja wujudkan satu akaun Instagram untuk merakam detik mereka sebagai suami isteri. Untuk info, Fatin Liyana sebelum ini pernah mempunyai akaun Instagram peribadi, tetapi telah ditutup atau dipadamkan atas sebab-sebab tertentu.

Untuk lihat gambar-gambar pernikahan mereka - Gambar Pernikahan Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal

Kepada mereka yang mungkin nak melayan gambar-gambar cantik majlis resepsi perkahwinan dan perjalanan kehidupan baru Fatin Liyana dan Anwar Fazal, anda boleh follow Instagram baru mereka berdua di Dr.AFL. Saya kongsikan beberapa gambar cantik di majlis resepsi tersebut hasil bidikan terbaik daripada Maroon Production sebagai official liveupdate photographer.
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal

Keunikan Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal

Jika anda perasan, ada beberapa keunikkan pada majlis resepsi perkahwinan Fatin Liyana dengan Anwar Fazal ini. Jika anda tidak perasan, saya akan highlightkan di sini, dan seterusnya anda saksikan lagi beberapa gambar cantik pasangan ini di majlis resepsi tersebut yang dihadiri ramai undangan, termasuklah keluarga pengarah terkenal Yusof Haslam dan juga blogger-blogger Malaysia.
  • Fatin Liyana mahupun suaminya Anwar Fazal tidak mengenakan inai atau hena.
  • Fatin Liyana tidak memakai bulu mata palsu.
  • Fatin Liyana tidak cukur bulu kening.
  • Anwar Fazal melagukan bacaan ayat-ayat suci Al-Quran secara live di awal majlis.
  • Hanya ada satu majlis resepsi dan bukan dua seperti kebiasaan majlis perkahwinan di Malaysia.
  • Tiada dayang-dayang yang mengiringi.

Anda boleh baca mengapa dan kenapa menerusi entri ini - 8 Perkara Mengenai #AFLWedding

Lagi gambar cun majlis resepsi perkahwinan rakan blogger Fatin Liyan dan Anwar Fazal .. psss .. Anwar Fazal pun ada blog ... huhuhu.
Gambar Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Selain, Maroon Production, ada beberapa lagi gambar cantik majlis perkahwinan Fatin Liyana dan Anwar Fazal yang telah dirakamkan oleh Creativo yang turut terlibat merakamkan detik-detik terindah pasangan ini. Beberapa gambar pasangan ini ada dikongsikan oleh rakan blogger saya di sini - 10 Gambar Pernikahan Blogger Fatin Liyana
Foto Cun dan Gambar Cantik Majlis Resepsi Fatin Liyana - Anwar Fazal
Sama-sama kita berdoa kebaikan dan kebahgiaan pasangan ini, in Sha Allah. Dan buat pasangan yang mungkin mahu bernikah dan berkahwin, mungkin boleh contohi beberapa perkara yang dilakukan oleh pasangan ini walaupun tidak semuanya.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

22 Komen

Sama cantik sama padan. Selamat menempuh alam baru untuk kedua pasangan pengantin.

Cantiknya FL! Makeup biasa-biasa pun tetap terserlah keayuan pengantin. Less is more kann? Pernah terserempak FL ni masa wedding reception Maria Elena dulu. Orangnya memang cantik dan manis in person.

sesuai sangat. doakan kebahagian sentiasa menjadi milik mereka berdua. sweet :)

assalamualaikum
singgah pagi
cantiknya dia

simple dan menarik majlis resepsi mereka.. semoga ianya menjadi ikutan bakal pengantin yang lain..

Ya kita sama-sama doakan kebaikan untuk mereka berdua .. :)

Itulah pasal. Tak perlu mekap tebal2 .. no bulu mata palsu, no hena .. tapi majlis nampak sukup meriah cantik menarik.

Bab pengantin lelaki mengalunkan ayat2 suci Al Quran tu ... memang patut buat ... hoho .. :)

Yeap .. memang sweet .. untung rakan2 yang pergi wedding ni

Suka tengok gambar-gambar wedding dia. muka FL lembut sangat. :)

alhamdulillah...selamat sudah...semoga kebahagiaan kekal selamanya.

sejuk mata memandang majlis macam ni... dah la pengantinnya cantik & sweet... patut wedding macam ni la yang jadi wedding of the year...

Cantik tengok gambar2x tersebut. :D

gambar-gambar yg sangat cantik :)

Sama cantik sama padan. Tahniah kak FL dan Dr. AF ;) Moga berkekalan.

Alhamdulillah.. Sederhana itu indah... Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

Tahniah Dr Fatin dan Dr. Fazal. Semoga perkahwinan ini dirahmati dan diberkati hingga ke hujung nyawa. Psssttt... Dr Fatin dah nampak berisi sikit... hehehe

Bagai pinang dibelah dua.. Dua-dua sejoli.. Tahniah Dr Fatin Dan Dr. Fazal. Smoga berkekalan hingga ke jannah.

Alhamdulillah syukur...moga berbahagia selalu. Amin


EmoticonEmoticon