Langkau ke kandungan utama

Masa Depan Pelaburan Hartanah 2015

Kenal dengan nama Faizul Ridzuan? Jika anda seorang yang meminati bidang pelaburan hartanah, tentu nama tersebut tidak asing lagi bagi diri anda. Saya dapat tahu bahawa akan ada satu seminar dinamakan Havoc Hartanah 2015 yang akan menampilkan beliau sebagai salah seorang speaker.

Jujurnya. Saya tidak kenal siapa dia Faizul Ridzuan. Tetapi setelah saya berkenalan dengan seorang rakan blogger yang turut terlibat dalam bidang pelaburan hartanah iaitu Abang Ensem, maka sedikit sebanyak saya mula mencari siapakah Faizul Ridzuan ini.

Siapa Faizul Ridzuan - Speaker Havoc Hartanah 2015?

Ok. First impression. Dia seorang lelaki yang jauh lebih kacak daripada saya. Tetapi itu bukan yang paling hebat mengenai lelaki ini. Ada perkara lain yang lebih hebat perlu anda tahu.
Havoc Hartanah 2015 - Faizul Ridzuan

Faizul Ridzuan. Beliau merupakan antara beberapa individu di Malaysia yang secara diam-diam telah membuat banyak keuntungan besar di dalam bidang pelaburan hartanah di Malaysia. Anda patut kagum, kerana saya sudahpun merasa kagum.

“He was a regular employee who aspires to be financially free, before the age of 35 via investing in Malaysia properties and businesses.

He have bought 23 properties before he reached 30, starting with only RM2,000 capital. To date, he have bought properties worth multi-millions properties, and have been very fortunate to have my portfolio consistently performed above market average in both rental and capital appreciation.”

Itu bukan kenyataan dari saya. Tetapi adalah kenyataan dari seorang yang telah juga merasa kagum dengan pencapaian Faizul Ridzuan di dalam bidang pelaburan hartanah di Malaysia.

Seminar Havoc Hartanah 2015 - Masa Depan Pelaburan Hartanah di Malaysia


Havoc Hartanah 2015

Saya mahu ajak anda, yang mana berminat untuk buat duit dalam bidang hartanah supaya hadir ke Seminar Havoc Hartanah 2015. Mengapa? Kerana di situ anda akan berpeluang untuk bertemu dan mendengar segala kisah rahsia hebat bagaimana lelaki kacak bernama Faizul Ridzuan ini melakukan magis di dalam bidang pelaburan hartanah.

Faizul Ridzuan Kongsi Teknik Pelaburan Hartanah


"Teknik Menganalisa Sesebuah Kawasan Untuk Mencipta Kekayaan RM 3 Juta" oleh Faizul Ridzuan. Faizul Ridzuan berkongsi bagaimana untuk membezakan projek perumahan yang memberi pulangan yang bagus, daripada projek yang hanya biasa-biasa sahaja.

Tajuk yang cukup memberahikan untuk mereka yang tahu merebut peluang buat duit di dalam bidang pelaburan hartanah. Tajuk inilah yang bakal disampaikan oleh Faizul Ridzuan di dalam Havoc Hartanah 2015 - membicarakan soal masa depan pelaburan hartanah pada tahun 2015.

Belajar Dari Seorang Yang Bermula Dari Bawah

Faizul Ridzuan. Datangnya bukan dari sebuah keluarga kaya raya, tetapi beliau bijak mengambil peluang untuk merubah fasa kehidupan lebih baik menerusi pelaburan hartanah. Siapa kata modal kecil tidak boleh buat untung juta-juta? Jika mahu cari sifu terbaik dengan kaedah ini, maka Faizul Ridzuan adalah orang yang patut anda tuntut ilmunya

"Faizul has since written a bestseller — WTF? 23 properties by 30 — detailing his exploits in the industry, become a regular face on the property investment speaking circuit and most recently quit his day job to start a business helping others realise their property investment dreams." - The Malay Online 

People are appreciating Faizul Ridzuan. So, mengapa tidak anda?

Peluang kini terbuka luas untuk anda hadiri Havoc Hartanah 2015. Dalam Havoc Hartanah itu anda akan ketahui mengenai masa depan pelaburan hartanah di Malaysia. Ada ramai speaker hebat akan hadir untuk kongsi pengalaman dan ilmu mereka.

Speaker Pakar Hartanah di dalam Havoc Hartanah 2015

Dalam Havoc Hartanah 2015, event dua hari ketengahkan lebih daripada 10 orang speaker hebat-hebat. Hari pertama event dalam Bahasa Inggeris, dan hari kedua event di dalam Bahasa Malaysia. Mana-mana antaranya terdapat ilmu terbaik untuk pengetahuan mengenai masa depan, cara pelaburan hartanah 2015.

Untuk info lanjut, anda boleh layari - http://carirumah.com.my/havoc-hartanah


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. hartanah - hartanah ramai kisah hartanah tak pikir akhirat apakah jalan yang ditempuh halal atau haram

    BalasPadam
  2. Tanpa NamaMac 09, 2015

    Mark up harga itu 1 penipuan adakah halal memakan harta secara batil

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…