Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih

Alhamdulillah. Akhirnya teka teki mengenai kesihatan blogger dan juga bekas wartawan 999 ini terjawab. Mazidul Akmal tampak sihat dan kelihatan semakin pulih selepas dimasukkan ke Pusat Perubatan Pantai tahun 2014. Saya sebelum ini tertanya-tanya juga dimanakah Mazidul Akmal Sidik selepas kurangnya pendedahan dan laporan mengenai tahap kesihatannya.

Sebelum ini, diberitakan bahawa blogger yang terkenal dengan penyampaian fakta berada di dalam koma. Saya pernah berkongsi cerita blogger wartawan terkenal Mazidul Akmal koma sebelum ini, yang kemudiannya dinafikan oleh isteri dan keluarganya.

Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih

Saya telah mendapatkan foto Mazidul Akmal Sidik menerusi facebook Penyingkap Fakta yang menunjukkan keadaan terkini Mazidul yang kelihatan sihat semasa menghadiri sebuah majlis perkahwinan.

Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih
Blogger dan juga wartawan ini adalah antara orang yang bertanggungjawab mendedahkan kewujudan blog ini (www.hasrulhassan.com) ke lebih ribuan pengikut blognya. Saya sangat berterima kasih kepada beliau kerana pernah menjadikan blog ini sebagai rujukan dan panduan blogger.

Foto terkini Mazidul Akmal yang kelihatan semakin sihat dan pulih ini dirakamkan sekitar Januari 2015.
Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih

{ 17 comments.. read them below or add one }

shukran TQ shukran TQ February 03, 2015
Nice information bro!! thanks..btw visit my blog on shukranzahari.blogspot.com.. Happy Blogging
✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ February 03, 2015
Alhamdulillaj, dah sihat dah dia.. happy
Lynn Munir Lynn Munir February 03, 2015
Alhamdulilah, beliau semakin sihat.
Deanna Morni Deanna Morni February 03, 2015
alhamdulillah...semoga beliau sihat seperti sedia kala....saya suka baca blog beliau...tq jugak pada HH coz sudi singgah blog sy...hihihihi
Hero Borneo Hero Borneo February 03, 2015
semoga Mazidul Akmal semakin sihat..dan pulih 100%
Sentiasa Panas Sentiasa Panas February 03, 2015
Semoga cepat sembuh seperti sedia kala..Amiin
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK February 03, 2015
Lahhh...kurusnye.
Harap dilindungi Allah dari segala malapetaka & bencana di langit & di bumi.
Najib Ariyan Najib Ariyan February 03, 2015
mudah2an semakin sihat hendaknya... sakit apa yer dia? harap2 bukan terkena buatan orang...
ros_reeza ros_reeza February 03, 2015
Alhamdulillah.. Sebenarnya sedikit sebak melihat gambar ni..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz February 03, 2015
Alhamdulillah ..Moga2 akan terus sihat seperti sediakala..Aaamin aamin
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 03, 2015
Alhamdulillah. Doakan kebaikan buat dirinya ... walaupun kadangkala ada kata2 faktanya pedih di telinga ...
Denaihati Denaihati February 03, 2015
Alhamdulillah, mudahan beliau cepat sembuh macam biasa.
Nor Fauzah Samid Nor Fauzah Samid February 04, 2015
mudah2an beliau semakin sihat..risau sebenarnya risiko strok nie. siapa2 pun boleh kena, unless kita usahakan utk jaga kesihatan sejak muda. >_<
zaza zehra zaza zehra February 04, 2015
alhamdulillah... gembira tgk dia makin sembuh..pernah tgur sapa kt fb sebelum dia skit dlu..
Norma NML Norma NML February 04, 2015
alhamdulillah..semoga beliau pulih sepenuhnya soon
Mak Jemah Jual Vitamin Mak Jemah Jual Vitamin February 04, 2015
semoga semakin pulih..patut dah lama tak nampak kat tv

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.