03 Februari 2015

Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih

Alhamdulillah. Akhirnya teka teki mengenai kesihatan blogger dan juga bekas wartawan 999 ini terjawab. Mazidul Akmal tampak sihat dan kelihatan semakin pulih selepas dimasukkan ke Pusat Perubatan Pantai tahun 2014. Saya sebelum ini tertanya-tanya juga dimanakah Mazidul Akmal Sidik selepas kurangnya pendedahan dan laporan mengenai tahap kesihatannya.

Sebelum ini, diberitakan bahawa blogger yang terkenal dengan penyampaian fakta berada di dalam koma. Saya pernah berkongsi cerita blogger wartawan terkenal Mazidul Akmal koma sebelum ini, yang kemudiannya dinafikan oleh isteri dan keluarganya.

Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih

Saya telah mendapatkan foto Mazidul Akmal Sidik menerusi facebook Penyingkap Fakta yang menunjukkan keadaan terkini Mazidul yang kelihatan sihat semasa menghadiri sebuah majlis perkahwinan.

Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih
Blogger dan juga wartawan ini adalah antara orang yang bertanggungjawab mendedahkan kewujudan blog ini (www.hasrulhassan.com) ke lebih ribuan pengikut blognya. Saya sangat berterima kasih kepada beliau kerana pernah menjadikan blog ini sebagai rujukan dan panduan blogger.

Foto terkini Mazidul Akmal yang kelihatan semakin sihat dan pulih ini dirakamkan sekitar Januari 2015.
Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

17 Komen

Nice information bro!! thanks..btw visit my blog on shukranzahari.blogspot.com.. Happy Blogging

Alhamdulillaj, dah sihat dah dia.. happy

Alhamdulilah, beliau semakin sihat.

alhamdulillah...semoga beliau sihat seperti sedia kala....saya suka baca blog beliau...tq jugak pada HH coz sudi singgah blog sy...hihihihi

semoga Mazidul Akmal semakin sihat..dan pulih 100%

Semoga cepat sembuh seperti sedia kala..Amiin

Lahhh...kurusnye.
Harap dilindungi Allah dari segala malapetaka & bencana di langit & di bumi.

mudah2an semakin sihat hendaknya... sakit apa yer dia? harap2 bukan terkena buatan orang...

Alhamdulillah.. Sebenarnya sedikit sebak melihat gambar ni..

Alhamdulillah ..Moga2 akan terus sihat seperti sediakala..Aaamin aamin

Alhamdulillah. Doakan kebaikan buat dirinya ... walaupun kadangkala ada kata2 faktanya pedih di telinga ...

Alhamdulillah, mudahan beliau cepat sembuh macam biasa.

mudah2an beliau semakin sihat..risau sebenarnya risiko strok nie. siapa2 pun boleh kena, unless kita usahakan utk jaga kesihatan sejak muda. >_<

alhamdulillah... gembira tgk dia makin sembuh..pernah tgur sapa kt fb sebelum dia skit dlu..

alhamdulillah..semoga beliau pulih sepenuhnya soon

semoga semakin pulih..patut dah lama tak nampak kat tv


EmoticonEmoticon