Skip to main content

Jom Aktifkan MyKad

Jom aktifkan MyKad. Jika anda tahu kelebihan yang ada pada aplikasi dalam MyKad, anda tentu tidak akan teragak-agak untuk aktifkan MyKad. Jom aktifkan MyKad. Salah satu aplikasi yang best dalam MyKad ialah kad diskaun MyKad Smart Shopper.

MyKad Smart Shopper adalah salah satu daripada lebih 10 aplikasi yang membolehkan MyKad anda dijadikan sebagai sebuah kad diskaun untuk membeli-belah. Selain kad diskaun, ia juga boleh diaktifkan sebagai kad ATM, kad pesara, kad Touch n Go, lesen memandu, kad kesihatan dan banyak lagi.

Semua kelebihan ini hanya boleh anda gunakan di MyKad sekiranya anda telah mengaktfikannya. Pengaktifannya pula adalah percuma, dan anda boleh lakukan di agen terpilih mahupun di Pejabat Pendaftaran Negara.

Jom Aktifkan MyKad

Jadikan MyKad anda sebagai salah satu kad pelbagai fungsi yang berikan segala kelebihan semasa anda membeli belah. Menerusi program MyKad Smart Shopper, anda boleh berbelanja dengan diskaun dan potongan selain mendapat mata ganjaran tertentu.

Jom aktifkan MyKad anda menerusi program MyKad Smart Shopper ini. Anda boleh membuat pendaftaran secara online di www.aktifmykad.com dan mendapat keistimewaan berbelanja di lebih 100 buah premis dan perniagaan yang telah berdaftar dalam program loyalty ini.
Jom Aktifkan MyKad

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com

Adakah anda merasakan program ini sesuatu yang bermanfaat? Jika ya, kongsikan Jom Aktifkan MyKad ini, dan jadikan MyKad sebagai salah satu kad serbaguna terbaik untuk urusan seharian.

Comments

  1. Replies
    1. saya pun sama..masih belajar mengenai seo

      Delete
    2. saya pun sedang belajar,, kena pahamkan satu2,, yang penting dalam seo = keyword heheheh - kedaionlinemy.com

      Delete
    3. saya tetap masih jauh dalam ilmu seo...jom kita korek ilmu seo kat sini

      Delete
  2. Jom aktifkan mykad, saya belum join lagi, moga berjaya tuan HH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la aktifkan mykad dan sama-sama meriahkan contes ni =)

      Delete
    2. Ramai nampaknya yang dah sertai kontest ini... :) cabaran buat yang baru nak kenal SEO ni.

      Delete
  3. Wah, another contest. Boleh buat kaji selidik nie! Ganbate!

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Tuan hasrul Hassan kerana sudi menyertai Contest ini... Good Luck!

    ReplyDelete
  5. dah agak, kalau bro HH join mesti terus ada kat first page =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berada di first page je, tak naik top #1 .. hoho

      Delete
    2. sekarang dah ada di rank 1 pun

      Delete
  6. good luck bro HH..moga terus berada di first page, jom aktifkan mykad =)

    ReplyDelete
  7. good luck bro untuk kontest nie

    ReplyDelete
  8. Otai masuk terus 1st rank ... hehehe...
    8 tiang tinggal nih.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Fuyoo awal awal da melekat tangga teratas carian enjin,, tahniah brother HH :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ! 240K backlink mana leh lawan.

      Delete
  10. good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

    ReplyDelete
  11. hehe semoga berjaya jugak bro dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

    sbb entry bro maka saya menjoinkan diri ;)

    ReplyDelete
  12. entri seo lagi?
    selamat maju jaya bro
    nak cuba juga ... cari kekuatan dulu ... huhuhu

    ReplyDelete
  13. semoga berjaya...saya msih xfaham lagi...

    ReplyDelete
  14. Wahh, makin ramai yang nak aktifkan mykad sekarang... gud luck cikgu !

    www.bakul2011.com

    ReplyDelete
  15. Satu lagi contest SEO yg pasti sengit persaingannya...
    Selamat dan semoga berjaya ya... :)

    ReplyDelete
  16. Makin ramai yang menyertai contest ni, perlukan ilmu dan usaha lagi untuk entri berada di first page

    ReplyDelete
  17. Dah lebih 30 orang yang join kontest Jom Aktifkan MyKad ni. Saingan memang banyak tapi saya cuba je. :)

    ReplyDelete
  18. goodluck bro HH Pakar SEO Malaysia . jom singgah entri saya jugak kalau sudi , hehee :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Kali ini cabaran agak sengit sebab masing2 dah tahu strategi sebenar untuk berada di top enjin carian.

      Delete
  19. Selamat berjaya di dalam contest hebat ini yer bro

    ReplyDelete
  20. Cubaan dan cabaran dalam contest SEO...

    ReplyDelete
  21. wah ada otai.... join ni.... ada can ke kite ni hehe

    ReplyDelete
  22. Salam,
    Baru tulis entri contest ni semalam. Tahniah tuan blog kerana berada pada page 1 dalam ranking!! Blog saya lambat lg nak jengah page 1. Boleh baca entri saya di pautan di bawah:

    Jom Aktifkan MyKad

    ReplyDelete
  23. HH dah mula nampaknya. terus naik kat atas dah nie.

    ReplyDelete
  24. Kalau betul2 buat...insyaAllah pasti ada hasilnya....

    Jom Aktifkan MyKad

    ReplyDelete
  25. Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck HH

    ReplyDelete
  26. Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya uncle HH, ehhh =p

    http://hajarashikin.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Tahniah abam HH, memang mantap la SEO, masuk contest asyik memang ja :)

    ReplyDelete
  28. wah juara dua,selamat yah..
    saya dari indonesia.
    visit back http://syaikal.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.