02 Mac 2015

Jom Aktifkan MyKad

Jom aktifkan MyKad. Jika anda tahu kelebihan yang ada pada aplikasi dalam MyKad, anda tentu tidak akan teragak-agak untuk aktifkan MyKad. Jom aktifkan MyKad. Salah satu aplikasi yang best dalam MyKad ialah kad diskaun MyKad Smart Shopper.

MyKad Smart Shopper adalah salah satu daripada lebih 10 aplikasi yang membolehkan MyKad anda dijadikan sebagai sebuah kad diskaun untuk membeli-belah. Selain kad diskaun, ia juga boleh diaktifkan sebagai kad ATM, kad pesara, kad Touch n Go, lesen memandu, kad kesihatan dan banyak lagi.

Semua kelebihan ini hanya boleh anda gunakan di MyKad sekiranya anda telah mengaktfikannya. Pengaktifannya pula adalah percuma, dan anda boleh lakukan di agen terpilih mahupun di Pejabat Pendaftaran Negara.

Jom Aktifkan MyKad

Jadikan MyKad anda sebagai salah satu kad pelbagai fungsi yang berikan segala kelebihan semasa anda membeli belah. Menerusi program MyKad Smart Shopper, anda boleh berbelanja dengan diskaun dan potongan selain mendapat mata ganjaran tertentu.

Jom aktifkan MyKad anda menerusi program MyKad Smart Shopper ini. Anda boleh membuat pendaftaran secara online di www.aktifmykad.com dan mendapat keistimewaan berbelanja di lebih 100 buah premis dan perniagaan yang telah berdaftar dalam program loyalty ini.
Jom Aktifkan MyKad

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com

Adakah anda merasakan program ini sesuatu yang bermanfaat? Jika ya, kongsikan Jom Aktifkan MyKad ini, dan jadikan MyKad sebagai salah satu kad serbaguna terbaik untuk urusan seharian.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

45 Komen Jom Aktifkan MyKad

Jom aktifkan mykad, saya belum join lagi, moga berjaya tuan HH.

Wah, another contest. Boleh buat kaji selidik nie! Ganbate!

Terima kasih Tuan hasrul Hassan kerana sudi menyertai Contest ini... Good Luck!

dah agak, kalau bro HH join mesti terus ada kat first page =)

saya pun sama..masih belajar mengenai seo

jom la aktifkan mykad dan sama-sama meriahkan contes ni =)

good luck bro HH..moga terus berada di first page, jom aktifkan mykad =)

good luck bro untuk kontest nie

Otai masuk terus 1st rank ... hehehe...
8 tiang tinggal nih.. hehehe

Fuyoo awal awal da melekat tangga teratas carian enjin,, tahniah brother HH :)

Betul ! 240K backlink mana leh lawan.

good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

hehe semoga berjaya jugak bro dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

sbb entry bro maka saya menjoinkan diri ;)

saya pun sedang belajar,, kena pahamkan satu2,, yang penting dalam seo = keyword heheheh - kedaionlinemy.com

entri seo lagi?
selamat maju jaya bro
nak cuba juga ... cari kekuatan dulu ... huhuhu

semoga berjaya...saya msih xfaham lagi...

Wahh, makin ramai yang nak aktifkan mykad sekarang... gud luck cikgu !

www.bakul2011.com

Satu lagi contest SEO yg pasti sengit persaingannya...
Selamat dan semoga berjaya ya... :)

Makin ramai yang menyertai contest ni, perlukan ilmu dan usaha lagi untuk entri berada di first page

Ramai nampaknya yang dah sertai kontest ini... :) cabaran buat yang baru nak kenal SEO ni.

Berada di first page je, tak naik top #1 .. hoho

Dah lebih 30 orang yang join kontest Jom Aktifkan MyKad ni. Saingan memang banyak tapi saya cuba je. :)

goodluck bro HH Pakar SEO Malaysia . jom singgah entri saya jugak kalau sudi , hehee :)

http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

Terima kasih. Kali ini cabaran agak sengit sebab masing2 dah tahu strategi sebenar untuk berada di top enjin carian.

saya tetap masih jauh dalam ilmu seo...jom kita korek ilmu seo kat sini

Selamat berjaya di dalam contest hebat ini yer bro

Cubaan dan cabaran dalam contest SEO...

wah ada otai.... join ni.... ada can ke kite ni hehe

Salam,
Baru tulis entri contest ni semalam. Tahniah tuan blog kerana berada pada page 1 dalam ranking!! Blog saya lambat lg nak jengah page 1. Boleh baca entri saya di pautan di bawah:

Jom Aktifkan MyKad

sekarang dah ada di rank 1 pun

HH dah mula nampaknya. terus naik kat atas dah nie.

Kalau betul2 buat...insyaAllah pasti ada hasilnya....

Jom Aktifkan MyKad

Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck HH

Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya uncle HH, ehhh =p

http://hajarashikin.blogspot.com

Tahniah abam HH, memang mantap la SEO, masuk contest asyik memang ja :)

wah juara dua,selamat yah..
saya dari indonesia.
visit back http://syaikal.blogspot.com


EmoticonEmoticon