Langkau ke kandungan utama

Jom Aktifkan MyKad

Jom aktifkan MyKad. Jika anda tahu kelebihan yang ada pada aplikasi dalam MyKad, anda tentu tidak akan teragak-agak untuk aktifkan MyKad. Jom aktifkan MyKad. Salah satu aplikasi yang best dalam MyKad ialah kad diskaun MyKad Smart Shopper.

MyKad Smart Shopper adalah salah satu daripada lebih 10 aplikasi yang membolehkan MyKad anda dijadikan sebagai sebuah kad diskaun untuk membeli-belah. Selain kad diskaun, ia juga boleh diaktifkan sebagai kad ATM, kad pesara, kad Touch n Go, lesen memandu, kad kesihatan dan banyak lagi.

Semua kelebihan ini hanya boleh anda gunakan di MyKad sekiranya anda telah mengaktfikannya. Pengaktifannya pula adalah percuma, dan anda boleh lakukan di agen terpilih mahupun di Pejabat Pendaftaran Negara.

Jom Aktifkan MyKad

Jadikan MyKad anda sebagai salah satu kad pelbagai fungsi yang berikan segala kelebihan semasa anda membeli belah. Menerusi program MyKad Smart Shopper, anda boleh berbelanja dengan diskaun dan potongan selain mendapat mata ganjaran tertentu.

Jom aktifkan MyKad anda menerusi program MyKad Smart Shopper ini. Anda boleh membuat pendaftaran secara online di www.aktifmykad.com dan mendapat keistimewaan berbelanja di lebih 100 buah premis dan perniagaan yang telah berdaftar dalam program loyalty ini.
Jom Aktifkan MyKad

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com

Adakah anda merasakan program ini sesuatu yang bermanfaat? Jika ya, kongsikan Jom Aktifkan MyKad ini, dan jadikan MyKad sebagai salah satu kad serbaguna terbaik untuk urusan seharian.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Balasan
    1. saya pun sama..masih belajar mengenai seo

      Padam
    2. saya pun sedang belajar,, kena pahamkan satu2,, yang penting dalam seo = keyword heheheh - kedaionlinemy.com

      Padam
    3. saya tetap masih jauh dalam ilmu seo...jom kita korek ilmu seo kat sini

      Padam
  2. Jom aktifkan mykad, saya belum join lagi, moga berjaya tuan HH.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom la aktifkan mykad dan sama-sama meriahkan contes ni =)

      Padam
    2. Ramai nampaknya yang dah sertai kontest ini... :) cabaran buat yang baru nak kenal SEO ni.

      Padam
  3. Wah, another contest. Boleh buat kaji selidik nie! Ganbate!

    BalasPadam
  4. Terima kasih Tuan hasrul Hassan kerana sudi menyertai Contest ini... Good Luck!

    BalasPadam
  5. dah agak, kalau bro HH join mesti terus ada kat first page =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berada di first page je, tak naik top #1 .. hoho

      Padam
    2. sekarang dah ada di rank 1 pun

      Padam
  6. good luck bro HH..moga terus berada di first page, jom aktifkan mykad =)

    BalasPadam
  7. good luck bro untuk kontest nie

    BalasPadam
  8. Otai masuk terus 1st rank ... hehehe...
    8 tiang tinggal nih.. hehehe

    BalasPadam
  9. Fuyoo awal awal da melekat tangga teratas carian enjin,, tahniah brother HH :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul ! 240K backlink mana leh lawan.

      Padam
  10. good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

    BalasPadam
  11. hehe semoga berjaya jugak bro dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

    sbb entry bro maka saya menjoinkan diri ;)

    BalasPadam
  12. entri seo lagi?
    selamat maju jaya bro
    nak cuba juga ... cari kekuatan dulu ... huhuhu

    BalasPadam
  13. semoga berjaya...saya msih xfaham lagi...

    BalasPadam
  14. Wahh, makin ramai yang nak aktifkan mykad sekarang... gud luck cikgu !

    www.bakul2011.com

    BalasPadam
  15. Satu lagi contest SEO yg pasti sengit persaingannya...
    Selamat dan semoga berjaya ya... :)

    BalasPadam
  16. Makin ramai yang menyertai contest ni, perlukan ilmu dan usaha lagi untuk entri berada di first page

    BalasPadam
  17. Dah lebih 30 orang yang join kontest Jom Aktifkan MyKad ni. Saingan memang banyak tapi saya cuba je. :)

    BalasPadam
  18. goodluck bro HH Pakar SEO Malaysia . jom singgah entri saya jugak kalau sudi , hehee :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Kali ini cabaran agak sengit sebab masing2 dah tahu strategi sebenar untuk berada di top enjin carian.

      Padam
  19. Selamat berjaya di dalam contest hebat ini yer bro

    BalasPadam
  20. Cubaan dan cabaran dalam contest SEO...

    BalasPadam
  21. wah ada otai.... join ni.... ada can ke kite ni hehe

    BalasPadam
  22. Salam,
    Baru tulis entri contest ni semalam. Tahniah tuan blog kerana berada pada page 1 dalam ranking!! Blog saya lambat lg nak jengah page 1. Boleh baca entri saya di pautan di bawah:

    Jom Aktifkan MyKad

    BalasPadam
  23. HH dah mula nampaknya. terus naik kat atas dah nie.

    BalasPadam
  24. Kalau betul2 buat...insyaAllah pasti ada hasilnya....

    Jom Aktifkan MyKad

    BalasPadam
  25. Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck HH

    BalasPadam
  26. Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya uncle HH, ehhh =p

    http://hajarashikin.blogspot.com

    BalasPadam
  27. Tahniah abam HH, memang mantap la SEO, masuk contest asyik memang ja :)

    BalasPadam
  28. wah juara dua,selamat yah..
    saya dari indonesia.
    visit back http://syaikal.blogspot.com

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…