Jom Aktifkan MyKad

Jom aktifkan MyKad. Jika anda tahu kelebihan yang ada pada aplikasi dalam MyKad, anda tentu tidak akan teragak-agak untuk aktifkan MyKad. Jom aktifkan MyKad. Salah satu aplikasi yang best dalam MyKad ialah kad diskaun MyKad Smart Shopper.

MyKad Smart Shopper adalah salah satu daripada lebih 10 aplikasi yang membolehkan MyKad anda dijadikan sebagai sebuah kad diskaun untuk membeli-belah. Selain kad diskaun, ia juga boleh diaktifkan sebagai kad ATM, kad pesara, kad Touch n Go, lesen memandu, kad kesihatan dan banyak lagi.

Semua kelebihan ini hanya boleh anda gunakan di MyKad sekiranya anda telah mengaktfikannya. Pengaktifannya pula adalah percuma, dan anda boleh lakukan di agen terpilih mahupun di Pejabat Pendaftaran Negara.

Jom Aktifkan MyKad

Jadikan MyKad anda sebagai salah satu kad pelbagai fungsi yang berikan segala kelebihan semasa anda membeli belah. Menerusi program MyKad Smart Shopper, anda boleh berbelanja dengan diskaun dan potongan selain mendapat mata ganjaran tertentu.

Jom aktifkan MyKad anda menerusi program MyKad Smart Shopper ini. Anda boleh membuat pendaftaran secara online di www.aktifmykad.com dan mendapat keistimewaan berbelanja di lebih 100 buah premis dan perniagaan yang telah berdaftar dalam program loyalty ini.
Jom Aktifkan MyKad

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com

Adakah anda merasakan program ini sesuatu yang bermanfaat? Jika ya, kongsikan Jom Aktifkan MyKad ini, dan jadikan MyKad sebagai salah satu kad serbaguna terbaik untuk urusan seharian.

{ 45 comments.. read them below or add one }

Admin Admin December 18, 2014
Masih belajar lagi..
kamil salleh kamil salleh December 18, 2014
Jom aktifkan mykad, saya belum join lagi, moga berjaya tuan HH.
SEO Mudah SEO Mudah December 18, 2014
Wah, another contest. Boleh buat kaji selidik nie! Ganbate!
Anuar Anuar December 18, 2014
Terima kasih Tuan hasrul Hassan kerana sudi menyertai Contest ini... Good Luck!
Hajar Rash Hajar Rash December 18, 2014
dah agak, kalau bro HH join mesti terus ada kat first page =)
Hajar Rash Hajar Rash December 18, 2014
saya pun sama..masih belajar mengenai seo
Hajar Rash Hajar Rash December 18, 2014
jom la aktifkan mykad dan sama-sama meriahkan contes ni =)
Hajar Rash Hajar Rash December 18, 2014
good luck bro HH..moga terus berada di first page, jom aktifkan mykad =)
kucha lana kucha lana December 18, 2014
good luck bro untuk kontest nie
MrZamri MrZamri December 18, 2014
Otai masuk terus 1st rank ... hehehe...
8 tiang tinggal nih.. hehehe
Calrase Patrick Calrase Patrick December 19, 2014
Fuyoo awal awal da melekat tangga teratas carian enjin,, tahniah brother HH :)
Fi Yan Fi Yan December 20, 2014
Betul ! 240K backlink mana leh lawan.
Hajar Rash Hajar Rash December 21, 2014
good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran
puteraduyong puteraduyong December 22, 2014
hehe semoga berjaya jugak bro dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

sbb entry bro maka saya menjoinkan diri ;)
KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 23, 2014
saya pun sedang belajar,, kena pahamkan satu2,, yang penting dalam seo = keyword heheheh - kedaionlinemy.com
yang baik Ishak yang baik Ishak December 24, 2014
entri seo lagi?
selamat maju jaya bro
nak cuba juga ... cari kekuatan dulu ... huhuhu
zarul farhana zarul farhana January 02, 2015
semoga berjaya...saya msih xfaham lagi...
nur ikaa nur ikaa January 05, 2015
Wahh, makin ramai yang nak aktifkan mykad sekarang... gud luck cikgu !

www.bakul2011.com
BM BM January 08, 2015
Satu lagi contest SEO yg pasti sengit persaingannya...
Selamat dan semoga berjaya ya... :)
Hajar Rash Hajar Rash January 08, 2015
Makin ramai yang menyertai contest ni, perlukan ilmu dan usaha lagi untuk entri berada di first page
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 08, 2015
Ramai nampaknya yang dah sertai kontest ini... :) cabaran buat yang baru nak kenal SEO ni.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 08, 2015
Berada di first page je, tak naik top #1 .. hoho
Fadzi Razak Fadzi Razak January 09, 2015
Dah lebih 30 orang yang join kontest Jom Aktifkan MyKad ni. Saingan memang banyak tapi saya cuba je. :)
Mad Parihh Mad Parihh January 16, 2015
goodluck bro HH Pakar SEO Malaysia . jom singgah entri saya jugak kalau sudi , hehee :)

http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 18, 2015
Terima kasih. Kali ini cabaran agak sengit sebab masing2 dah tahu strategi sebenar untuk berada di top enjin carian.
hafizmd hafizmd January 20, 2015
saya tetap masih jauh dalam ilmu seo...jom kita korek ilmu seo kat sini
Wan Zawawi Wan Zawawi February 05, 2015
Selamat berjaya di dalam contest hebat ini yer bro
yangbaik yangbaik February 09, 2015
Cubaan dan cabaran dalam contest SEO...
Mama Darwiish Mama Darwiish February 18, 2015
wah ada otai.... join ni.... ada can ke kite ni hehe
Tokjogho Tokjogho February 20, 2015
Salam,
Baru tulis entri contest ni semalam. Tahniah tuan blog kerana berada pada page 1 dalam ranking!! Blog saya lambat lg nak jengah page 1. Boleh baca entri saya di pautan di bawah:

Jom Aktifkan MyKad
Hajar Rash Hajar Rash February 27, 2015
sekarang dah ada di rank 1 pun
Rossaimi Rossaimi February 28, 2015
HH dah mula nampaknya. terus naik kat atas dah nie.
Hafiz Mohd Hafiz Mohd March 01, 2015
Kalau betul2 buat...insyaAllah pasti ada hasilnya....

Jom Aktifkan MyKad
Nidiron Nidiron March 02, 2015
Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck HH
Hajar Rash Hajar Rash March 02, 2015
Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya uncle HH, ehhh =p

http://hajarashikin.blogspot.com
Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman March 04, 2015
Tahniah abam HH, memang mantap la SEO, masuk contest asyik memang ja :)
Sains Seo Sains Seo March 06, 2015
wah juara dua,selamat yah..
saya dari indonesia.
visit back http://syaikal.blogspot.com

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.