Jom aktifkan MyKad. Jika anda tahu kelebihan yang ada pada aplikasi dalam MyKad, anda tentu tidak akan teragak-agak untuk aktifkan MyKad. Jom aktifkan MyKad. Salah satu aplikasi yang best dalam MyKad ialah kad diskaun MyKad Smart Shopper.

MyKad Smart Shopper adalah salah satu daripada lebih 10 aplikasi yang membolehkan MyKad anda dijadikan sebagai sebuah kad diskaun untuk membeli-belah. Selain kad diskaun, ia juga boleh diaktifkan sebagai kad ATM, kad pesara, kad Touch n Go, lesen memandu, kad kesihatan dan banyak lagi.

Semua kelebihan ini hanya boleh anda gunakan di MyKad sekiranya anda telah mengaktfikannya. Pengaktifannya pula adalah percuma, dan anda boleh lakukan di agen terpilih mahupun di Pejabat Pendaftaran Negara.

Jom Aktifkan MyKad

Jadikan MyKad anda sebagai salah satu kad pelbagai fungsi yang berikan segala kelebihan semasa anda membeli belah. Menerusi program MyKad Smart Shopper, anda boleh berbelanja dengan diskaun dan potongan selain mendapat mata ganjaran tertentu.

Jom aktifkan MyKad anda menerusi program MyKad Smart Shopper ini. Anda boleh membuat pendaftaran secara online di www.aktifmykad.com dan mendapat keistimewaan berbelanja di lebih 100 buah premis dan perniagaan yang telah berdaftar dalam program loyalty ini.
Jom Aktifkan MyKad

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com

Adakah anda merasakan program ini sesuatu yang bermanfaat? Jika ya, kongsikan Jom Aktifkan MyKad ini, dan jadikan MyKad sebagai salah satu kad serbaguna terbaik untuk urusan seharian.

45 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. Balasan
    1. saya pun sama..masih belajar mengenai seo

      Padam
    2. saya pun sedang belajar,, kena pahamkan satu2,, yang penting dalam seo = keyword heheheh - kedaionlinemy.com

      Padam
    3. saya tetap masih jauh dalam ilmu seo...jom kita korek ilmu seo kat sini

      Padam
  2. Jom aktifkan mykad, saya belum join lagi, moga berjaya tuan HH.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom la aktifkan mykad dan sama-sama meriahkan contes ni =)

      Padam
    2. Ramai nampaknya yang dah sertai kontest ini... :) cabaran buat yang baru nak kenal SEO ni.

      Padam
  3. Wah, another contest. Boleh buat kaji selidik nie! Ganbate!

    BalasPadam
  4. Terima kasih Tuan hasrul Hassan kerana sudi menyertai Contest ini... Good Luck!

    BalasPadam
  5. dah agak, kalau bro HH join mesti terus ada kat first page =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berada di first page je, tak naik top #1 .. hoho

      Padam
    2. sekarang dah ada di rank 1 pun

      Padam
  6. good luck bro HH..moga terus berada di first page, jom aktifkan mykad =)

    BalasPadam
  7. good luck bro untuk kontest nie

    BalasPadam
  8. Otai masuk terus 1st rank ... hehehe...
    8 tiang tinggal nih.. hehehe

    BalasPadam
  9. Fuyoo awal awal da melekat tangga teratas carian enjin,, tahniah brother HH :)

    BalasPadam
  10. good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

    BalasPadam
  11. hehe semoga berjaya jugak bro dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

    sbb entry bro maka saya menjoinkan diri ;)

    BalasPadam
  12. entri seo lagi?
    selamat maju jaya bro
    nak cuba juga ... cari kekuatan dulu ... huhuhu

    BalasPadam
  13. semoga berjaya...saya msih xfaham lagi...

    BalasPadam
  14. Wahh, makin ramai yang nak aktifkan mykad sekarang... gud luck cikgu !

    www.bakul2011.com

    BalasPadam
  15. Satu lagi contest SEO yg pasti sengit persaingannya...
    Selamat dan semoga berjaya ya... :)

    BalasPadam
  16. Makin ramai yang menyertai contest ni, perlukan ilmu dan usaha lagi untuk entri berada di first page

    BalasPadam
  17. Dah lebih 30 orang yang join kontest Jom Aktifkan MyKad ni. Saingan memang banyak tapi saya cuba je. :)

    BalasPadam
  18. goodluck bro HH Pakar SEO Malaysia . jom singgah entri saya jugak kalau sudi , hehee :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Kali ini cabaran agak sengit sebab masing2 dah tahu strategi sebenar untuk berada di top enjin carian.

      Padam
  19. Selamat berjaya di dalam contest hebat ini yer bro

    BalasPadam
  20. Cubaan dan cabaran dalam contest SEO...

    BalasPadam
  21. wah ada otai.... join ni.... ada can ke kite ni hehe

    BalasPadam
  22. Salam,
    Baru tulis entri contest ni semalam. Tahniah tuan blog kerana berada pada page 1 dalam ranking!! Blog saya lambat lg nak jengah page 1. Boleh baca entri saya di pautan di bawah:

    Jom Aktifkan MyKad

    BalasPadam
  23. HH dah mula nampaknya. terus naik kat atas dah nie.

    BalasPadam
  24. Kalau betul2 buat...insyaAllah pasti ada hasilnya....

    Jom Aktifkan MyKad

    BalasPadam
  25. Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck HH

    BalasPadam
  26. Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya uncle HH, ehhh =p

    http://hajarashikin.blogspot.com

    BalasPadam
  27. Tahniah abam HH, memang mantap la SEO, masuk contest asyik memang ja :)

    BalasPadam
  28. wah juara dua,selamat yah..
    saya dari indonesia.
    visit back http://syaikal.blogspot.com

    BalasPadam

Catat Komen

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Dropship USD
Terbaru Lebih lama
Rahsia Shopee