Langkau ke kandungan utama

iLancee Lubuk Buat Duit Untuk Kreativiti

Siapa merasakan diri mereka kreatif? Jika anda ada kebolehan, anda patut promosikan kelebihan anda itu menerusi lubuk buat duit untuk kreativiti di iLancee.com. Pendaftaran adalah percuma. Anda hanya perlu promosikan servis berkaitan kreativiti anda di iLancee.com menerusi Gig.

Gig adalah saluran di dalam iLancee.com yang membolehkan anda hantar permohonan untuk promosikan servis anda di iLancee.com. Saya sendiri ada gig buat banner iklan di iLancee.com. Servis yang saya iklankan di iLancee.com bermula dari serendah RM10.

iLancee Lubuk Buat Duit Untuk Kreativiti

ilancee lubuk buat duit online terbaru 2014

jana income sampingan di ilancee.com

Saya yakin iLancee.com boleh menjadi lubuk duit untuk kreativiti saya (kreatif la sangat). In sha Allah, saya mungkin promosikan servis untuk buat header fanpage FB, buat ecover ebook, buat logo blog dan mungkin menjual ebook resell rights di iLancee.com.

Buat duit di iLancee.com memang mudah, hanya hantarkan kreativiti servis anda secara percuma menerusi Gig.


Jika ada sesuatu yang boleh dijual, selain daripada kreativiti anda, maka saya syorkan anda menggunakan servis di iLancee.com. Ia dikendalikan oleh rakan IM saya, Ahmad Faiz yang juga merupakan penulis buat duit dengan blog yang sangat laris dan menjadi rujukan kepada ramai blogger buat duit online.

iLancee.com sebuah laman web yang menyediakan lubuk buat duit online yang diperkenalkan pada Mei 2014. Walaupun masih baru, tetapi potensinya amat besar. Ia telahpun menarik minat ramai orang untuk jual servis dan perkhidmatan; dan pada masa yang sama menarik minat orang lain untuk mendapatkan servis berbaloi dan berpatutan di sana.

Ia menjadi rujukan kepada pengusaha dan peniaga online untuk tempah banner iklan, buat header blog niaga, buat logo syarikat, buat header fanpage termasuklah juga untuk mendapatkan servis buat cover ebook dan juga servis meningkatkan likes Fanpage perniagaan mereka.


Lagi Komen Pembaca ...

  1. Wah banyak kemahiran lain selain berblog dan memasak...memang tuan HH hebat..(jgn ada niat utk pasang satu lagi)..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha niat pasang satu lagi? Uhhh jauh simpang sangat tu ...

      Padam
  2. Nahhh..untungla kan siapa yang ada kemahiran macam ni..leh buat lubuk duit haaa...

    BalasPadam
  3. peluang baik bagi yg berbakat dan ada kemahiran. jangan lepaskan peluang.

    BalasPadam
  4. memang best nie.....baca sampai faham....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmmm susah gak nak faham sebenarnya

      Padam
  5. kalau nak buka gigs servis macam nie..kena jaga masa nie

    BalasPadam
  6. Boleh tawarkan kepakaran yang kita ada nie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Apa2 kepakaran pun boleh, asalkan senang nak dijual.

      Padam
  7. Peluang baik untuk semua, asalkan berani mencuba.

    BalasPadam
  8. Terima kasih atas perkongsian. Saya skrg tgh blaja ilmu pemasaran online

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.