Giveaway Pertama SitiSab

Nak menang wang tunai mudah RM100 tak? Yang ini memang saya join, sebab syarat-syarat dia sangat mudah dan sangat menyenangkan jari jemari. Serius, anda akan rugi kalau tak memeriahkan giveaway pertama dari rakan blogger SitiSab ini. Ini rakan blogger lama saya.

Giveaway pertama SitiSab akan berlansung selama sebulan, bermula dari 1 Oktober hingga 1 November 2014. Ada dua cara untuk sertai giveaway mudah yang ditawarkan oleh SitiSab. Satu untuk blogger, dan satu untuk Facebooker. Almaklumlah, SitiSab ni boleh kira fames gak la, sebab ada ramai kawan online, terutama di kalangan photografer yang bagus-bagus.

Caranya cukup mudah. Untuk sertai giveaway tawarkan wang tunai RM100 ini, apa yang perlu anda buat ialah hanya letakkan banner giveaway di bawah ini sahaja dalam satu entri penyertaan, link ke entri giveaway dalam blog Siti Sab .... dan jadi follower blog Siti Sab. Mudah ye tak?

Giveaway Pertama SitiSab - RM100 Tunai

Giveaway pertama Siti Sab

Amacam? Mana tahu boleh jadi seorang bertuah dapat hadiah wang tunai disediakan. RM100 bukan sedikit tu, bagi saya, RM100 cukup untuk petrol tangki penuh.

Meriahkan giveaway pertama ini, untuk tujuan ajak kawan-kawan lain, saya tag 3 orang rakan blogger yang tentu nak terjah blog Siti Sab ini .... +aynora nur , +Cik Yaya  dan juga +Syafiq taoslayerz  dan join giveaway ini.

Selamat berjaya dan moga bertuah semua. Duit raya weihh ...

{ 12 comments.. read them below or add one }

titan titan October 03, 2014
okeh.

gua join!

haha..
Etuza Etuza October 03, 2014
asalamualaikum..ya join cukup mudah..semoga ada rezeki
Wira Merah Wira Merah October 03, 2014
Cukup mudad, nak jadi yang bertuah tu yang payah he..he.he..nak terjah dulu blog Sitisab ni..
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara October 03, 2014
Menarik GA ni, simple dah mudah. Good luck!
BudakVanilla BudakVanilla October 04, 2014
dari segmen sama. .gudluck. . :D
Mrs Yatie Mrs Yatie October 04, 2014
Good luck uncle HH. PG nak join sekali la. Moga-moga rezeki melekat :) InshaAllah.
acik watie acik watie October 05, 2014
singgah dari segmen yang sama..good HH

Jemput join GA Acik
http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman October 24, 2014
Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...
fadhil eda fadhil eda December 04, 2014
singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.