Langkau ke kandungan utama

Jobreview Menerusi Advertorial.MY

Sejak saya mendaftar dengan Advertorial.MY,  saya telah menerima dua kali pertanyaan job review. Job review ini saya peroleh setelah saya iklankan blog saya di portal Advertorial.MY. Untuk yang tidak tahu apakah dia Advertorial.MY, anda bolehlah baca entri saya bertajuk Jana Income Blog Menerusi Advertorial.MY

Laman atau portal ini menyediakan dua kemudahan. Iaitu untuk pengiklan dan juga untuk blogger.

Jobreview Menerusi Advertorial.MY

Jobreview Menerusi Advertorial.MY

Pengiklan

 • Dapatkan servis dari blogger untuk menulis berkaitan produk, servis perkhidmatan, atau jenama di dalam blog. 
 • Pengiklan dapatkan servis advertorial dengan kadar yang ditetapkan oleh blogger atau bersandarkan persetujuan kedua belah pihak secara terus.
 • Menerusi advertorial.MY, pengiklan ada banyak pilihan dan mudah nak memilih blogger yang sesuai untuk promosikan produk. Untung-untung boleh dapatkan servis job review yang murah yang boleh berikan mereka kelebihan jangka panjang dan keuntungan bisnes tak terduga.
 • Peluang cerah untuk promosikan produk dengan penglibatan lebih ramai blogger dengan kekuatan masing-masing.
 • Peluang untuk produk dan jenama laris menerusi carian Google dengan hanya membayar serendah RM50 untuk satu post pada blogger.

Blogger

 • Dapat menjana income menerusi servis penulisan berbentuk advertorial atau advertising + editorial. 
 • Blogger akan dapat belajar menulis mengenai produk, servis perkhidmatan mahupun jenama pengiklan di dalam blog mereka. 
 • Penulisan advertorial adalah penulisan yang berisiko, tetapi berbaloi kerana dapat interaksi dengan jumlah pengiklan yang ramai, sudah ada connection.
 • Jana income diperoleh apabila pengiklan setuju membayar sehingga RM500 untuk kerja job review tersebut. 

Jika anda seorang usahawan, maka singgah Advertorial.MY dan dapatkan servis penulisan iklan editorial atau advertorial yang berpatutan daripada blogger Malaysia. Anda boleh dapat servis penulisan dan review yang hebat hanya serendah RM50, malah ada blogger yang berikan offer serendah RM30 untuk satu blog post kepada anda promosikan jenama.

Berminat nak dapatkan servis dari blogger untuk kembangkan bisnes dan perniagaan anda? Daftarkan di sini - http://bit.ly/advertorialads

Jika anda seorang blogger, inilah masa untuk anda dapatkan peluang jana income menerusi jobreview daripada pengiklan menerusi Advertorial.MY.

Berminat untuk dapatkan jobreview? Daftarkan blog anda sini - http://bit.ly/jobreviewMY

Ada ke yang berminat nak beriklan dengan blogger menerusi Advertorial.MY ini? Tak cuba, takkan tahu.... ye tak? Apabila ada pengiklan yang brminat untuk dapatkan servis Jobreview daripada apa yang telah anda tawarkan di Advertorial.MY, mereka akan terus hubungi anda menerusi email, seperti yang saya tunjukkan di bawah ini.
Jobreview Menerusi Advertorial.MY
Jobreview Menerusi Advertorial.MY
Inilah satu peluang yang sangat mudah untuk para usahawan kembangkan bisnes dengan mendapatkan servis blogger. Dan ini juga satu peluang untuk blogger dapatkan income blog menerusi jobreview hanya dari satu sumber.

p.s: Ini salah satu cara blogger dapatkan list pengiklan yang ada bajet untuk promosikan servis blog anda ... :)
Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

 1. mesti lumayan masyukk nie..:)

  BalasPadam
 2. Untuk satu job berapa ya yang tuan akan caj nanti?

  BalasPadam
  Balasan
  1. Boleh hubungi saya menerusi email. :)

   Padam
 3. Alhamdulilah, saya da cuba abe hasrul. masyuk! :D

  BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…