Langkau ke kandungan utama

Komisen Affiliate Hampir RM10000 Dalam 4 Hari!

Komisen dijana menerusi affiliate hampir RM10000 hanya dalam masa 4 hari !! Tak terujakah anda? Saya sendiri melihat ramai rakan-rakan blogger saya seperti +Tok Puteh, +Prof Hariz, +haslizam johar dan +Azrizam Mansor menjadi antara top affiliate menjana income affiliate menerusi komisen dengan penuh gaya.

Paling menarik, ada di antara rakan saya ini baru sahaja sertai program affiliate yang eksklusif ini, dan alhamdulillah, rezeki mereka sehingga menjana komisen ribuan ringgit.

Komisen Affiliate Hampir RM10,000 Dalam 4 Hari!


Saya pernah juga merasa komisen yang baik daripada affiliate niche-x ini. Saya ada ceritakan sebelum ini di entri ini - Berjaya Buat Duit RM1034 dari Produk Niche-X

Pada masa tu, saya pun baru je join program affiliate niche-x ni. Memang berbaloi.

Sekarang, ramai yang tanya, bagaimana nak menjadi seperti mereka? Bagaimana nak jadi affiliate program produk niche-x ini?
Untuk itu, anda perlu dapatkan dahulu rakaman seminar yang telah tersedia untuk anda tonton, lihat, dan dapatkan ilmu darinya. Nak bermula sesuatu, kena ada ilmu, jika tidak anda mungkin tidak seberjaya orang lain.

Sekali lagi saya tanya, tidak terujakah anda melihat rakan-rakan blogger saya ini menjana income sebegitu lebat, sampai boleh lupakan gaji hakiki kerja yang dibayar sebulan? Haaa ... tepuk dada tanyalah diri. Orang lain dah berjaya, anda masih lagi dok melihat.

Lihat sahaja bagaimana rakan blogger saya +Prof Hariz berjaya dapat komisen RM5780 walhal saya cap beliau sebagai seorang affiliate yang baru je join dengan promosi produk niche-x ini.

Saya juga pernah beritahu kepada anda, bagaimana seorang pelajar berjaya dapat jualan hampir RM7K daripada produk affiliate yang sama. Tak ingat kisah tu? Anda boleh godek sendiri dalam blog ini.

Rakan blogger +Tok Puteh ... tergamam saya lihat beliau berjaya peroleh komisen RM7K. Juga dibuat atas promosi selama 4 hari! 4 hari dapat gaji 2 bulan kerja gomen yang duduk ofis ... perghh memang mantaplah.

Jadi, apalagi bukti yang boleh saya yakinkan kepada anda, bahawa produk niche-x memang boleh berikan income daripada blog yang anda idamkan. Sekali promosi, jana income lebih sebulan gaji anda .. melainkan anda seorang CEO syarikat berjaya.

Mulakan langkah sekarang kerana ianya terhad, siapa cepat, dia dapat .. bila dah dapat, memang gembira di hati tak terkata ...

[+] http://jvsecurepay.com/access/61qc/2624

Lambat, nanti anda melepas, nanti esok lusa orang lain buat duit, anda tengok sahaja .... macam saya yang melepas nak promosikan produk ini, almaklum tengah mood raya ....

Tahniah pada rakan-rakan blogger saya yang berjaya buat duit dengan program affiliate niche-x ini. Nyata ia sangat berbaloi dan sumber income tambahan untuk blogger Malaysia.

Alhamdulillah.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Memang masyuk kalau bab affiliate ni...
    Kalau ade rezeki insyaAllah akan join jugak...:)
    affiliater baru2 pulak tu...

    BalasPadam
  2. Pernah jugak usha program affiliate nie. Mr Titan pun hebat dalam affiliate. Nak berjaya mcm diorang kena belajar banyak lagi pasal affiliate... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. :) titan dia main oversea je dah skang ni .. lagi masyukkk semua USD je dah

      Padam
  3. sangat mengujakan..memang raya sakan..kalau dapat memang best

    BalasPadam
  4. Memang hebatlah. tahniah buat semua yang berjaya, beri inspirasi pada yang lain.

    BalasPadam
  5. niche kerjaya memang masyuk kalau kena caranya..bila plak aku nak masuk niche ni..ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. :) Sudah gaharu cendana pula ...

      Padam
  6. terima kasih pada yang turut serta dalam cabaran niche kerjaya :)

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Kena bermula dengan rakaman video itu dahulu

      Padam
  8. Kena menuntut dulu ni..

    BalasPadam
  9. Dah sama mcm gaji sebulan player bolasepak kat Msia ni...

    BalasPadam
  10. Wah hebatnye...dalam 4 hari blh dapat beratus2 hingga ke 5 angka..ada lagi ke seminar begini?

    BalasPadam
  11. web mana yg ok untuk buat affiliate ni bro HH? skrg saya guna affiliate lazada je..baru lagi so x nampak lg hasil

    BalasPadam
    Balasan
    1. akk pernh guna Lazada ni..dalam sebulan nak dpat 2USD pun payah

      Padam
  12. akk x paham sangat ttg affillite ni x reti nak promote

    BalasPadam
  13. wau, saya teruja dengan TITAN, siap main affiliate overseas tuuu,, giler arghhhh,,, legend malaysia weyhh,,,, TERUJA sangat !!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…