Komisen Affiliate Hampir RM10000 Dalam 4 Hari!

Komisen dijana menerusi affiliate hampir RM10000 hanya dalam masa 4 hari !! Tak terujakah anda? Saya sendiri melihat ramai rakan-rakan blogger saya seperti +Tok Puteh, +Prof Hariz, +haslizam johar dan +Azrizam Mansor menjadi antara top affiliate menjana income affiliate menerusi komisen dengan penuh gaya.

Paling menarik, ada di antara rakan saya ini baru sahaja sertai program affiliate yang eksklusif ini, dan alhamdulillah, rezeki mereka sehingga menjana komisen ribuan ringgit.

Komisen Affiliate Hampir RM10,000 Dalam 4 Hari!


Saya pernah juga merasa komisen yang baik daripada affiliate niche-x ini. Saya ada ceritakan sebelum ini di entri ini - Berjaya Buat Duit RM1034 dari Produk Niche-X

Pada masa tu, saya pun baru je join program affiliate niche-x ni. Memang berbaloi.

Sekarang, ramai yang tanya, bagaimana nak menjadi seperti mereka? Bagaimana nak jadi affiliate program produk niche-x ini?
Untuk itu, anda perlu dapatkan dahulu rakaman seminar yang telah tersedia untuk anda tonton, lihat, dan dapatkan ilmu darinya. Nak bermula sesuatu, kena ada ilmu, jika tidak anda mungkin tidak seberjaya orang lain.

Sekali lagi saya tanya, tidak terujakah anda melihat rakan-rakan blogger saya ini menjana income sebegitu lebat, sampai boleh lupakan gaji hakiki kerja yang dibayar sebulan? Haaa ... tepuk dada tanyalah diri. Orang lain dah berjaya, anda masih lagi dok melihat.

Lihat sahaja bagaimana rakan blogger saya +Prof Hariz berjaya dapat komisen RM5780 walhal saya cap beliau sebagai seorang affiliate yang baru je join dengan promosi produk niche-x ini.

Saya juga pernah beritahu kepada anda, bagaimana seorang pelajar berjaya dapat jualan hampir RM7K daripada produk affiliate yang sama. Tak ingat kisah tu? Anda boleh godek sendiri dalam blog ini.

Rakan blogger +Tok Puteh ... tergamam saya lihat beliau berjaya peroleh komisen RM7K. Juga dibuat atas promosi selama 4 hari! 4 hari dapat gaji 2 bulan kerja gomen yang duduk ofis ... perghh memang mantaplah.

Jadi, apalagi bukti yang boleh saya yakinkan kepada anda, bahawa produk niche-x memang boleh berikan income daripada blog yang anda idamkan. Sekali promosi, jana income lebih sebulan gaji anda .. melainkan anda seorang CEO syarikat berjaya.

Mulakan langkah sekarang kerana ianya terhad, siapa cepat, dia dapat .. bila dah dapat, memang gembira di hati tak terkata ...

[+] http://jvsecurepay.com/access/61qc/2624

Lambat, nanti anda melepas, nanti esok lusa orang lain buat duit, anda tengok sahaja .... macam saya yang melepas nak promosikan produk ini, almaklum tengah mood raya ....

Tahniah pada rakan-rakan blogger saya yang berjaya buat duit dengan program affiliate niche-x ini. Nyata ia sangat berbaloi dan sumber income tambahan untuk blogger Malaysia.

Alhamdulillah.


{ 17 comments.. read them below or add one }

Siti Anirah Azuri Siti Anirah Azuri August 08, 2014
Memang masyuk kalau bab affiliate ni...
Kalau ade rezeki insyaAllah akan join jugak...:)
affiliater baru2 pulak tu...
Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol August 08, 2014
Pernah jugak usha program affiliate nie. Mr Titan pun hebat dalam affiliate. Nak berjaya mcm diorang kena belajar banyak lagi pasal affiliate... =D
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 08, 2014
:) titan dia main oversea je dah skang ni .. lagi masyukkk semua USD je dah
Hero Borneo Hero Borneo August 08, 2014
sangat mengujakan..memang raya sakan..kalau dapat memang best
Denaihati Denaihati August 09, 2014
Memang hebatlah. tahniah buat semua yang berjaya, beri inspirasi pada yang lain.
reezluv reezluv August 10, 2014
niche kerjaya memang masyuk kalau kena caranya..bila plak aku nak masuk niche ni..ehehe
ikhwan ikhwan August 10, 2014
terima kasih pada yang turut serta dalam cabaran niche kerjaya :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 17, 2014
Kena bermula dengan rakaman video itu dahulu
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 17, 2014
:) Sudah gaharu cendana pula ...
Fauzi Blues Fauzi Blues August 17, 2014
Kena menuntut dulu ni..
Sembang Sukan Sembang Sukan August 17, 2014
Dah sama mcm gaji sebulan player bolasepak kat Msia ni...
JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA November 17, 2014
Wah hebatnye...dalam 4 hari blh dapat beratus2 hingga ke 5 angka..ada lagi ke seminar begini?
Harianmetroll Harianmetroll December 02, 2014
web mana yg ok untuk buat affiliate ni bro HH? skrg saya guna affiliate lazada je..baru lagi so x nampak lg hasil
Kak T Kak T December 02, 2014
akk x paham sangat ttg affillite ni x reti nak promote
Kak T Kak T December 02, 2014
akk pernh guna Lazada ni..dalam sebulan nak dpat 2USD pun payah
KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 18, 2014
wau, saya teruja dengan TITAN, siap main affiliate overseas tuuu,, giler arghhhh,,, legend malaysia weyhh,,,, TERUJA sangat !!

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.