Langkau ke kandungan utama

Income Affiliate Income Pasif

Salah satu sumber income online yang boleh anda jana menerusi blog ialah mendaftar menjadi affiliate. Daftar percuma, tanpa produk sendiri, tanpa modal anda boleh jana income affiliate sebagai income pasif anda. Nak buat dia jadi income pasif, hanya guna blog sebagai medium untuk promosi. Tak ke mudah tu?

Serius. Income affiliate jika cara dan teknik betul anda gunakan, ia boleh menjadi salah satu sumber income sampingan pasif anda. Saya boleh katakan, selagi blog anda 'hidup' .. selagi itulah ada kemungkinan blog anda jana income pasif untuk anda secara online.

Saya sendiri menjana income pasif dari blog menerusi program affiliate. Saya daftar banyak program affiliate, dan saya promosikan di banyak blog-blog saya. Buat satu blog, promosikan produk affiliate yang berkaitan, cerita serba sedikit mengenai produk dan kelebihan, in Sha Allah, andai ada pembaca berminat nak tahu, tentu akan beli produk tersebut.

Income Affiliate Income Pasif

Income Affiliate Income Pasif
Namun, harus tahu .... teknik dan cara yang betul. Bukan main redah je promosi produk affiliate. Anda perlu tahu produk apakah yang terbaik untuk dipromosikan. Perlu tahu, mana lubuk affiliate sebenar untuk buat duit online income pasif secara sampingan. Perlu tahu teknik nak promosi. Benda-benda ni semua nak ada ilmu dan pengetahuan. Kena praktik dan cuba berkali-kali. Andai tak cuba, anda takkan tahu ia boleh berjaya atau tidak.

Jika anda masih newbie, masih belum terlambat nak tahu mengenai program affiliate ini. Saya nak kongsikan kepada anda mengenai bagaimana affiliate boleh jana income menerusi blog, hanya isi nama dan email kepada pautan diberikan di bawah ini, in Sha Allah, anda akan sedikit sebanyak faham mengenai affiliate.
Income Affiliate Income Pasif
Dapatkan ebook PERCUMA ini di sini - bit.ly/1klE9Am

Sebuah ebook yang ringkas tetapi padat mengenai affiliate untuk orang baru yang nak tahu cara dapatkan income affiliate income pasif menerusi blog. Saya sendiri baca ebook percuma ini, dan ia sedikit sebanyak berikan idea untuk jana income lebih dan lebih menerusi affiliate.

Panduan Bervideo Untuk Serius Dapat Income Pasif Affiliate

Namun, kalau anda serius nak jana income sampingan menerusi program affiliate, anda boleh dapatkan tutorial video lengkap yang disediakan oleh rakan saya ini ... step-by-step .... ikut betul-betul, dan anda mungkin esok lusa akan raih lebih banyak income affiliate daripada saya.

Panduan video yang saya maksudkan ialah Mesin Komisen. Saya dah dapatkan video ini yang dipaparkan dengan baik walaupun rakan saya ni kurang petah dalam bahasa Malaysia, siyes ada bab-bab yang buat anda akan tergelak sebab dengar pelat cina untuk terangkan mengenai program affiliate yang dia ceburi.

Dulu, masa awal saya beli harganya lebih RM100 weihhh .. sekarang Mesin Komisen ditawarkan dengan harga yang dah sangat murah dah. Jadi, berbaloi la jugak kalau nak dapatkan sekarang dan ketahui teknik dan cara jadi affiliate yang jana income ribu riban macam rakan blogger saya ni.

Hanya lihat dan dapatkan Mesin Komisen jika berminat sahaja, jangan beli sebab saya yang promosi kepada anda .... ingat tu. Sebab anda kena ada usaha dan buat kerja untuk dapatkan hasil yang kachinggg kachinggg ... tak ada jalan singkat, semua kena ada usaha.

Kata rakan blogger saya ni ....
Mesin Komisen™ ialah kursus video saya yang anda boleh download atau lihat secara online. Buat pertama kali, saya bongkarkan rahsia saya untuk menjana komisen 5 angka sebulan sebagai seorang Super Affiliate. Walaupun saya dah lama bertapak dalam perniagaan Internet antarabangsa, tidak pernah sekali saya mengajar Affiliate Marketing. 
Yang Paling Best... sistem ini boleh dipakai dalam pasaran mana jua, tak kira antarabangsa ataupun dalam pasaran tempatan! Walaupun saya lebih cenderung kepada produk digital, sistem ini juga berkesan untuk produk fizikal.

Camner?

Tak teringin ke?

Income Affiliate Income Pasif
Income Affiliate Income Pasif

Income Affiliate Income Pasif
Time cuti-cuti .. dok seronok-seronok dengan famili kat Pulau Langkawi pun leh jana income .. haaa kan ke best tu?


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wah terima kasih ya kongsi maklumat ini...berguna utk saya..

    BalasPadam
  2. Terbaik.. Mmg saya tercari2 psl affiliate ni... Tq for sharing!

    BalasPadam
  3. Bukannya mudah menjana ribuan ringgit sebulan melalui program affiliate. Selain pemilihan ebook terbaik dengan sasaran tertentu dan apa sebenarnya yang sanggup dibayar oleh pembeli, mungkin tuan apa tips yang lebih terperinci.

    BalasPadam
  4. jelesi....huhu... baru dapat cipuuutttt... je... moga dgn ebook yg sy juga dh dpt ni bakal menyemarakkan lg beg duit sy... hehe...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …