Langkau ke kandungan utama

Kad Bisnes Murah Tetapi Kacak Dari Zaza Iman

Kacak tak saya tampil di kad bisnes yang telah direkabentuk oleh blogger Zaza Iman pemilik blog Zaza Zehra? Jika anda belum ada kad bisnes sendiri, maka bolehlah tempah dan minta bantuan Zaza Iman untuk design yang cun-cun punya. Kad bisnes yang ditawarkan memang kacak dan murah. Ya, harganya murah jika nak dibandingkan dengan yang lain.

Kad bisnes ini simple sahaja, tetapi ada tarikan tersendiri apabila Zaza Iman melakarkannya dalam bentuk unik. Itulah kelebihan yang ada pada design kad nama ini. Isteri saya sendiri akui, saya kelihatan kacak bergaya dengan hanya tampilkan kad bisnes ini. Haa ..awesome bukan?

Kad Bisnes Kacak Dari Zaza Iman

Kad Bisnes Murah Tetapi Kacak Dari Zaza Iman

Material kad ini adalah yang material sederhana biasa yang kita sering jumpa. Iaitu daripada material kalis air dan menyerlahkan penampilan. Material adalah dari Art Card berserta Matt Lamination. Material ini material sama yang pernah saya gunakan untuk cetak satu manual bagi rujukan jurutera di Jabatan Kerja Raya. Ia memang material yang berkualiti terbaik.

Kad bisnes murah tetapi kualitinya terbaik. Mana nak dapat kan? Lagi, saya tempah ikut online. Semua urusan adalah online, jimat masa, jimat tenaga, jimat tak yah fikir lama-lama.

Saya buat permintaan mudah untuk rekabentuk kad bisnes 'murah' saya, iaitu mesti ada oren. Ia satu tarikan penjenamaan blog saya yang menggunakan tema warna oren supaya blog dikenali. Dah ada kat blog, maka seharusnya mesti ada di kad nama atau kad bisnes mempromosikan diri sebagai blogger sepenuh masa, ye tak?

Bagus Zaza Iman telah menggunakan adunan 3 warna yang nampak serasi, dan serlahkan warna oren walaupun ianya hanya sentuhan minimal. Warna kombinasi hitam dan kelabu, menaikkan warna oren ini seolah ia adalah warna utama kad.

Harga Kad Bisnes Murah - RM25 100 Keping!

Harga kad bisnes ini ditawarkan RM25 sekotak bagi 100 keping. Anda boleh dapatkan atau buat tempahan menerusi blog Zaza Zehra.

Yang bagusnya ialah, saya boleh ubah sesuka hati saya lepas design dipertunjukkan kepada saya. Aha .. saya buli Zaza Iman ni cukup cukup ... hahahhaa... nak itulah .. nak inilah, buang itulah .. buang inilah. Dan Zaza Iman dengan sabar ikuti kemahuan dan kehendak tanpa banyak soal.

Susah nak cari designer wanita dan usahawanita seperti ini. Ramai yang suka emo je .. hahaha..

Ok. Jika berminat nak tempah, silakan dan saya syorkan. Harga yang ditawarkan memang berpatutan dan mampu milik oleh blogger Malaysia.

Rahsia - inilah pertama kali saya beli daripada perempuan secara online! Dan saya tak puas hati sebab saya kelihatan lebih kacak di kad nama ini .. siyesss.

p.s: Nyatakan kod rahsia 'hasrulhassan kacak' apabila anda buat tempahan, nanti Zaza Iman akan berikan layanan istimewa .. hehehehe... hohoho ... lalalala...



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. hehe..memang kacak bro hasrul..

    BalasPadam
  2. iye la nmpk elegan kad die...suke, suke!

    BalasPadam
  3. saya ada 10 kotak x habis2 lagi nih.....mungkin kalau habs nanti leh tempat kat sini....

    BalasPadam
  4. yeay..dah tau no tel bro hasrul

    BalasPadam
  5. Memang ada perancangan nak buat namecard tapi belum sampai masanya lagi kot..tunggu bila dah sampai masa nanti, saya akan contact Zaza Iman..thanks untuk info ni bro Hasrul..

    BalasPadam
  6. Harga menarik..tentu ramai yang berminat..

    BalasPadam
  7. In Syaa Allah tak lama lagi saya akan buat tempahan kad nama ni..memang perlu untuk penjenamaan..

    BalasPadam
  8. dah ada banyak dan masih belum abis..ohoh..lama lagi kot nak buat yang baru :D

    BalasPadam
  9. Smart lahhh! Nanti nak satu kad abg HH ye

    BalasPadam
  10. Nyatakan kod rahsia 'hasrulhassan kacak' apabila anda buat tempahan.. <--- i like. hahaha

    BalasPadam
  11. Fuh nampak rare la, bisness card yg luar dari kebiasaan. hehe

    BalasPadam
  12. Haha.. teman pun suka design zaza yg ni jugak.. cantikkk dan smart.. teman pun ada tempah edit blog dgn zaza.. memang layanan yg diberikN tip top samapai teman rasa segan sebab terlampau banyak songeh lak.. mcm sifu HH gak le! Nak uban itj, nak ubah ini, nak tuko kaler lah.. macam2.. tapi zaza layan dengan sabar.. so, memang akan teruskN guna khidmT zaza gak.. heeeee..

    BalasPadam
  13. Opss.. sorry.. pakai note ni asik taip salah aje... hope semua faham baca ye, heeee

    BalasPadam
  14. kemas je hasilnya..

    warna feveret husna tuh..hehehe..

    BalasPadam
  15. hhahaa..bang buli zaza..memang murah nad memang nak buat juga

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …