Petua Jana Income Online Dalam 10 Saat!

Petua jana income dalam masa 10 saat ..... err macam tak logik je. Boleh ke ianya berlaku? Jawapan saya, boleh! Bukan boleh blah ... tapi memang boleh. Saya boleh berikan jaminan bahawa anda boleh jana income menerusi blog dalam masa kurang 10 saat! Bagaimana caranya?

Pertama sekali, anda perlu daftar akaun dengan dua pilihan ini - samada ChurpChurp mahupun 8Share. Tetapi secara peribadi, saya lebih suka anda pilih 8Share. Kenapa? Anda boleh baca kelebihannya disini - 7 Tips Popular Buat Duit Menerusi 8Share

Ehh .. dah daftar ke belum dengan 8Share ni?

Erkk tak tahu apa itu 8Share? Aiseh... ok, baca entri ini - 2 Cara Mudah dan Pantas Jana Income Online

Faham? Dah tahu apa itu 8Share?

Petua Jana Income Dalam 10 Saat!

Sekarang, jika belum ada akaun 8Share, daftar terus di sini - http://bit.ly/15Zu7xr

Apabila dah daftar, anda login ke akaun 8Share anda. Anda akan nampak bahagian seperti di bawah ini, ia dinamakan Specials.
Petua Jana Income Dalam 10 Saat!
Klik mana-mana promosi yang nampak menarik pada diri anda.

Contohnya seperti promosi ini - http://bit.ly/1i8XBfY iaitu mengenai Peraduan #NextJutawan Power Root

Dah klik promo yang anda nak ke?

Akan keluar seperti di bawah ini.
Petua Jana Income Online Dalam 10 Saat!

Lupakan pasal pemilihan mesej tu, tapi terus ke bahagian F Share, Share Twitter ni ....pilih mana-mana laman sosial yang mempunyai jumlah follower atau rakan yang ramai. Kalau boleh biar lebih daripada 1000 orang.

Klik seperti contoh saya lakukan di bawah ini, dengan menggunakan akaun twitter saya. Jangan klik tweet lagi, anda perlu ubah ayat dalam tu dengan ayat anda sendiri. Tetapi, mesti ikut syarat ditetapkan, yang selalunya tidak membuang hastag (#) yang disediakan. Jangan sesekali anda ubah link yang disediakan, kalau ubah ... alamatnya anda takkan dapat sesen pun dengan perkongsian tersebut.
Petua Jana Income Online Dalam 10 Saat!
Buat ayat biasa-biasa yang selalu anda tweet. Contohnya ...

Aku baru je beli Power Root ni, nak jadi #NextJutawan la katakan .. korang tak nak? http://bit.ly/1i8XBfY

Pastu, barulah anda tekan butang Tweet yang disediakan.

Dan ..........

Apabila seseorang yang ikuti anda di Twitter klik sahaja pautan yang tersedia .. walla ... anda sudah pun menjana income sebanyak RM0.20 pertama dengan hanya kongsikan status update dengan link tersebut.

Masa untuk anda ambil dari anda pilih promo sehinggalah ke bahagian tweet di atas boleh dilakukan kurang lebih dari 10 saat!

Tak percaya? Cubalah.

Dan .. seandainya anda klik pada pautan-pautan dan gambar yang ada dalam entri ini, dengan secara automatiknya, saya telah berjaya menjana income lebih 20 sen hanya menerusi entri ini sahaja.

Dan apabila anda mendaftar dengan link saya berikan di awal entri ini tadi, anda sudah pun memberikan saya income sebanyak RM1 bagi setiap pendaftaran!

Selamat mencuba.



p.s: Saya syorkan anda copy paste entri ini dalam entri blog anda, tukar link diberikan itu dengan link anda, dan lihat bagaimana anda jana income ini menerusi 8Share.


{ 9 comments.. read them below or add one }

Qaseh Vee Qaseh Vee April 12, 2014
dah buat , tapi masih susah nak dpt klik .
tarmizi tarmizi April 12, 2014
Saya punya income rm20 tak naik2 lagi..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 13, 2014
Dah download ebook yang 8share bagi tak? ada banyak petua dan teknik diajari.
Siti Anirah Azuri Siti Anirah Azuri April 13, 2014
Dah pernah merasa duit dr 8share ni dulu.. sekarang dah malas nak share dah..
tp satu cara paling mudah untuk jana duit..
Hairul Hafiz Hairul Hafiz April 13, 2014
memang mudah cuma perlukan kerajinan sahaja..
MissNadia MissNadia April 14, 2014
wow menarik.. mesti cuba ni

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.