Gambar dan foto blogger yang dirakamkan semasa Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014 SBBYEOS2014) kali ini adalah eksklusif perkongsian daripada blogger kenit yang sentiasa memberikan senyuman manis kepada blogger lain, iaitu Nami Namia. Dengan segala izin yang telah saya mohon daripada blogger yang memang usung kamera di majlis itu, saya kongsikan lagi beberapa gambar-gambar blogger yang hadir di majlis tersebut.

Kepada mana-mana blogger yang teringin nak ambil gambar dengan resolusi lebih baik, boleh minta pada Nami Namia menerusi facebook atau blog. Link akan saya berikan di hujung entri, tapi sebelum itu ... layan dulu gambar cantik cun bergetah kacak handsome ternama glamour dikenali blogger-blogger Malaysia yang telah memeriahkan suasana.

Foto Ekslusif Blogger Hadiri Majlis SBB2014 oleh Blogger Nami Namia (Namiacinta)


Oh ya, ada gambar-gambar yang saya tak muatkan sebab tak nampak lubang idung, kalau nak tengok boleh ke facebook Nami Namia nanti.

Amacam? Tak puas hati lagi? Ada lagi gambar blogger yang tiada nampak? In Sha Allah, dengan kelebihan masa yang diberikan kepada masa oleh Allah S.W.T, saya akan teruskan misi mencari gambar blogger yang hadir SBB2014 yang hilang.

Ada banyak sumber dari rakan blogger yang boleh dicari. In Sha Allah, jika hari ini tiada, esok mungkin ada.

Kredit Foto: Nami Namia (www.namiacinta.com)

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

38 Komen

Nampak sangat meriah... tengok gambar tahu meriah :) teringin nak g jugak... ahaks

Reply

wahhh...glemer..dah macam artis...tahniah buat semua

Reply

Dlm ramai2 jm kenal HH sorang je :-)

Reply

wau bestnya.. tapi nape tak ada caption nama setiap blogger, sebab saya tak kenal semua, sori..

Reply

waduhhh ada dua keping gambaq cheq.. tenkiuuuu HH.. tenkiuuuu Namiaaaaa

Reply

Bukan setakat meriah ... tapi riuh rendah ..hahaha

Reply

Erkkk macam ucapan kawin la pulak .. Kak Mahh .. jangan buat onar sudahlah

Reply

Memang ada artis yang datang pun ....

Reply

Errr ye ke? Terharunya .. takkan blogger lain tak kenal kot? Ishh ramai yang femes tu

Reply

Adehh ... cam la saya kenal .. hehehhee...

Reply

Terbaik.. majlis penuh ilmu, silaturrahim & kenangan manis... meriah!!!

Reply

sayang sekali...sebab tak dapat pergi event yang meriah ini.......

Reply

laen kali xnak lepaskna peluang untuk majlis para blogger...

Reply

terbaik... atas sekali tu hahahaha

Reply

Terselit gambar saya... hehehhe TQ!

Reply

terselit satu gambo kandid haha

Reply

ayyarkk!
mengapakahh candidku begitu?! haha..

mekasihhh! :D

Reply

Meriah ny pict.. huhu.. best ny !! Sgt jeles...

Reply

erkkk tahniah kenapa ya ...
dh macam lain je jadi nya hahahahaha

Reply

smua gambar tu adalah gambar spontal ada yang tak kenal pun terus snap .. hiks hiks

Reply

akhirnya dapat jugak bgambar dengan abg zarul .. weewwwww

Reply

Ada juga terselit pic saya..terima kasih hehe

Reply

Heheheh... ada ehh dalam banyak2 gambar di atas? Almaklumlah saya bukan kenal semua yang ada tu. Tak sempat nak kenal pun .. masa pendek sangat.

Reply

Snap snap spontan la best ... tak pilih bulu .. ngeh ngeh ngeh ...

Reply

Sayang sekali sebab masa pendek sgt .. tak sempat nak kenal semua blogger yang hadir.

Reply

Hmm .. kena pilih juga ... :) hehehe... biar kena dengan tempat, masa dan niche blog .. in Sha Allah.

Reply

Terima kasih .. terima kasih kredit pada Namiacinta

Reply

Ok. Lain kali bolehlah ada kesempatan bergambar begini .. dgn syarat kena hadirlah ....

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.