30+ Foto Eksklusif Blogger Hadiri Majlis #SBB2014 Namiacinta

Gambar dan foto blogger yang dirakamkan semasa Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014 SBBYEOS2014) kali ini adalah eksklusif perkongsian daripada blogger kenit yang sentiasa memberikan senyuman manis kepada blogger lain, iaitu Nami Namia. Dengan segala izin yang telah saya mohon daripada blogger yang memang usung kamera di majlis itu, saya kongsikan lagi beberapa gambar-gambar blogger yang hadir di majlis tersebut.

Kepada mana-mana blogger yang teringin nak ambil gambar dengan resolusi lebih baik, boleh minta pada Nami Namia menerusi facebook atau blog. Link akan saya berikan di hujung entri, tapi sebelum itu ... layan dulu gambar cantik cun bergetah kacak handsome ternama glamour dikenali blogger-blogger Malaysia yang telah memeriahkan suasana.

Foto Ekslusif Blogger Hadiri Majlis SBB2014 oleh Blogger Nami Namia (Namiacinta)


Oh ya, ada gambar-gambar yang saya tak muatkan sebab tak nampak lubang idung, kalau nak tengok boleh ke facebook Nami Namia nanti.

Amacam? Tak puas hati lagi? Ada lagi gambar blogger yang tiada nampak? In Sha Allah, dengan kelebihan masa yang diberikan kepada masa oleh Allah S.W.T, saya akan teruskan misi mencari gambar blogger yang hadir SBB2014 yang hilang.

Ada banyak sumber dari rakan blogger yang boleh dicari. In Sha Allah, jika hari ini tiada, esok mungkin ada.

Kredit Foto: Nami Namia (www.namiacinta.com)

{ 38 comments.. read them below or add one }

deno deno March 12, 2014
Nampak sangat meriah... tengok gambar tahu meriah :) teringin nak g jugak... ahaks
Kak Mahh Kak Mahh March 12, 2014
Tahniah Nami....dan HH.
Che Akak Che Akak March 12, 2014
wahhh...glemer..dah macam artis...tahniah buat semua
Jari Manis Jari Manis March 12, 2014
Dlm ramai2 jm kenal HH sorang je :-)
Kucing Hitam Kucing Hitam March 12, 2014
meriah nya macam hari raya
Nur A.Z Nur A.Z March 12, 2014
wau bestnya.. tapi nape tak ada caption nama setiap blogger, sebab saya tak kenal semua, sori..
adzairdawati makdara adzairdawati makdara March 12, 2014
waduhhh ada dua keping gambaq cheq.. tenkiuuuu HH.. tenkiuuuu Namiaaaaa
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Bukan setakat meriah ... tapi riuh rendah ..hahaha
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Erkkk macam ucapan kawin la pulak .. Kak Mahh .. jangan buat onar sudahlah
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Memang ada artis yang datang pun ....
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Errr ye ke? Terharunya .. takkan blogger lain tak kenal kot? Ishh ramai yang femes tu
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Adehh ... cam la saya kenal .. hehehhee...
Khir Khalid Khir Khalid March 12, 2014
Terbaik.. majlis penuh ilmu, silaturrahim & kenangan manis... meriah!!!
Sukma Haron Sukma Haron March 12, 2014
sayang sekali...sebab tak dapat pergi event yang meriah ini.......
ilham haikal ilham haikal March 12, 2014
laen kali xnak lepaskna peluang untuk majlis para blogger...
Nizam Ijam Nizam Ijam March 12, 2014
terbaik... atas sekali tu hahahaha
Ogy Sijemariseni Ogy Sijemariseni March 12, 2014
Terselit gambar saya... hehehhe TQ!
Khai Artzfar Khai Artzfar March 12, 2014
terselit satu gambo kandid haha
Nurul Atiqah Ahmed Nurul Atiqah Ahmed March 12, 2014
ayyarkk!
mengapakahh candidku begitu?! haha..

mekasihhh! :D
Zara Nurhaidah Zara Nurhaidah March 12, 2014
Meriah ny pict.. huhu.. best ny !! Sgt jeles...
namiacinta namiacinta March 12, 2014
erkkk tahniah kenapa ya ...
dh macam lain je jadi nya hahahahaha
namiacinta namiacinta March 12, 2014
smua gambar tu adalah gambar spontal ada yang tak kenal pun terus snap .. hiks hiks
namiacinta namiacinta March 12, 2014
akhirnya dapat jugak bgambar dengan abg zarul .. weewwwww
namiacinta namiacinta March 12, 2014
kihkihkih larikkkkkkkk
Akma Omar Akma Omar March 13, 2014
Ada juga terselit pic saya..terima kasih hehe
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Heheheh... ada ehh dalam banyak2 gambar di atas? Almaklumlah saya bukan kenal semua yang ada tu. Tak sempat nak kenal pun .. masa pendek sangat.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Snap snap spontan la best ... tak pilih bulu .. ngeh ngeh ngeh ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Sayang sekali sebab masa pendek sgt .. tak sempat nak kenal semua blogger yang hadir.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Hmm .. kena pilih juga ... :) hehehe... biar kena dengan tempat, masa dan niche blog .. in Sha Allah.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Terima kasih .. terima kasih kredit pada Namiacinta
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Ok. Lain kali bolehlah ada kesempatan bergambar begini .. dgn syarat kena hadirlah ....

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.