Langkau ke kandungan utama

30+ Foto Eksklusif Blogger Hadiri Majlis #SBB2014 Namiacinta

Gambar dan foto blogger yang dirakamkan semasa Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014 SBBYEOS2014) kali ini adalah eksklusif perkongsian daripada blogger kenit yang sentiasa memberikan senyuman manis kepada blogger lain, iaitu Nami Namia. Dengan segala izin yang telah saya mohon daripada blogger yang memang usung kamera di majlis itu, saya kongsikan lagi beberapa gambar-gambar blogger yang hadir di majlis tersebut.

Kepada mana-mana blogger yang teringin nak ambil gambar dengan resolusi lebih baik, boleh minta pada Nami Namia menerusi facebook atau blog. Link akan saya berikan di hujung entri, tapi sebelum itu ... layan dulu gambar cantik cun bergetah kacak handsome ternama glamour dikenali blogger-blogger Malaysia yang telah memeriahkan suasana.

Foto Ekslusif Blogger Hadiri Majlis SBB2014 oleh Blogger Nami Namia (Namiacinta)


Oh ya, ada gambar-gambar yang saya tak muatkan sebab tak nampak lubang idung, kalau nak tengok boleh ke facebook Nami Namia nanti.

Amacam? Tak puas hati lagi? Ada lagi gambar blogger yang tiada nampak? In Sha Allah, dengan kelebihan masa yang diberikan kepada masa oleh Allah S.W.T, saya akan teruskan misi mencari gambar blogger yang hadir SBB2014 yang hilang.

Ada banyak sumber dari rakan blogger yang boleh dicari. In Sha Allah, jika hari ini tiada, esok mungkin ada.

Kredit Foto: Nami Namia (www.namiacinta.com)


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Nampak sangat meriah... tengok gambar tahu meriah :) teringin nak g jugak... ahaks

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan setakat meriah ... tapi riuh rendah ..hahaha

      Padam
  2. Tahniah Nami....dan HH.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erkkk macam ucapan kawin la pulak .. Kak Mahh .. jangan buat onar sudahlah

      Padam
    2. erkkk tahniah kenapa ya ...
      dh macam lain je jadi nya hahahahaha

      Padam
  3. wahhh...glemer..dah macam artis...tahniah buat semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang ada artis yang datang pun ....

      Padam
  4. Dlm ramai2 jm kenal HH sorang je :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Errr ye ke? Terharunya .. takkan blogger lain tak kenal kot? Ishh ramai yang femes tu

      Padam
  5. Balasan
    1. Heheheh... ada ehh dalam banyak2 gambar di atas? Almaklumlah saya bukan kenal semua yang ada tu. Tak sempat nak kenal pun .. masa pendek sangat.

      Padam
  6. meriah nya macam hari raya

    BalasPadam
  7. wau bestnya.. tapi nape tak ada caption nama setiap blogger, sebab saya tak kenal semua, sori..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adehh ... cam la saya kenal .. hehehhee...

      Padam
    2. smua gambar tu adalah gambar spontal ada yang tak kenal pun terus snap .. hiks hiks

      Padam
    3. Snap snap spontan la best ... tak pilih bulu .. ngeh ngeh ngeh ...

      Padam
  8. waduhhh ada dua keping gambaq cheq.. tenkiuuuu HH.. tenkiuuuu Namiaaaaa

    BalasPadam
  9. Terbaik.. majlis penuh ilmu, silaturrahim & kenangan manis... meriah!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sayang sekali sebab masa pendek sgt .. tak sempat nak kenal semua blogger yang hadir.

      Padam
  10. sayang sekali...sebab tak dapat pergi event yang meriah ini.......

    BalasPadam
  11. laen kali xnak lepaskna peluang untuk majlis para blogger...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm .. kena pilih juga ... :) hehehe... biar kena dengan tempat, masa dan niche blog .. in Sha Allah.

      Padam
  12. terbaik... atas sekali tu hahahaha

    BalasPadam
  13. Terselit gambar saya... hehehhe TQ!

    BalasPadam
  14. terselit satu gambo kandid haha

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. akhirnya dapat jugak bgambar dengan abg zarul .. weewwwww

      Padam
    2. Terima kasih .. terima kasih kredit pada Namiacinta

      Padam
  16. ayyarkk!
    mengapakahh candidku begitu?! haha..

    mekasihhh! :D

    BalasPadam
  17. Meriah ny pict.. huhu.. best ny !! Sgt jeles...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok. Lain kali bolehlah ada kesempatan bergambar begini .. dgn syarat kena hadirlah ....

      Padam
  18. Ada juga terselit pic saya..terima kasih hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …