12 Mac 2014

30+ Foto Eksklusif Blogger Hadiri Majlis #SBB2014 Namiacinta

Gambar dan foto blogger yang dirakamkan semasa Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014 SBBYEOS2014) kali ini adalah eksklusif perkongsian daripada blogger kenit yang sentiasa memberikan senyuman manis kepada blogger lain, iaitu Nami Namia. Dengan segala izin yang telah saya mohon daripada blogger yang memang usung kamera di majlis itu, saya kongsikan lagi beberapa gambar-gambar blogger yang hadir di majlis tersebut.

Kepada mana-mana blogger yang teringin nak ambil gambar dengan resolusi lebih baik, boleh minta pada Nami Namia menerusi facebook atau blog. Link akan saya berikan di hujung entri, tapi sebelum itu ... layan dulu gambar cantik cun bergetah kacak handsome ternama glamour dikenali blogger-blogger Malaysia yang telah memeriahkan suasana.

Foto Ekslusif Blogger Hadiri Majlis SBB2014 oleh Blogger Nami Namia (Namiacinta)


Oh ya, ada gambar-gambar yang saya tak muatkan sebab tak nampak lubang idung, kalau nak tengok boleh ke facebook Nami Namia nanti.

Amacam? Tak puas hati lagi? Ada lagi gambar blogger yang tiada nampak? In Sha Allah, dengan kelebihan masa yang diberikan kepada masa oleh Allah S.W.T, saya akan teruskan misi mencari gambar blogger yang hadir SBB2014 yang hilang.

Ada banyak sumber dari rakan blogger yang boleh dicari. In Sha Allah, jika hari ini tiada, esok mungkin ada.

Kredit Foto: Nami Namia (www.namiacinta.com)

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

38 Komen 30+ Foto Eksklusif Blogger Hadiri Majlis #SBB2014 Namiacinta

Nampak sangat meriah... tengok gambar tahu meriah :) teringin nak g jugak... ahaks

Tahniah Nami....dan HH.

wahhh...glemer..dah macam artis...tahniah buat semua

Dlm ramai2 jm kenal HH sorang je :-)

meriah nya macam hari raya

wau bestnya.. tapi nape tak ada caption nama setiap blogger, sebab saya tak kenal semua, sori..

waduhhh ada dua keping gambaq cheq.. tenkiuuuu HH.. tenkiuuuu Namiaaaaa

Bukan setakat meriah ... tapi riuh rendah ..hahaha

Erkkk macam ucapan kawin la pulak .. Kak Mahh .. jangan buat onar sudahlah

Memang ada artis yang datang pun ....

Errr ye ke? Terharunya .. takkan blogger lain tak kenal kot? Ishh ramai yang femes tu

Adehh ... cam la saya kenal .. hehehhee...

Terbaik.. majlis penuh ilmu, silaturrahim & kenangan manis... meriah!!!

sayang sekali...sebab tak dapat pergi event yang meriah ini.......

laen kali xnak lepaskna peluang untuk majlis para blogger...

terbaik... atas sekali tu hahahaha

Terselit gambar saya... hehehhe TQ!

terselit satu gambo kandid haha

ayyarkk!
mengapakahh candidku begitu?! haha..

mekasihhh! :D

Meriah ny pict.. huhu.. best ny !! Sgt jeles...

erkkk tahniah kenapa ya ...
dh macam lain je jadi nya hahahahaha

smua gambar tu adalah gambar spontal ada yang tak kenal pun terus snap .. hiks hiks

akhirnya dapat jugak bgambar dengan abg zarul .. weewwwww

kihkihkih larikkkkkkkk

Ada juga terselit pic saya..terima kasih hehe

Heheheh... ada ehh dalam banyak2 gambar di atas? Almaklumlah saya bukan kenal semua yang ada tu. Tak sempat nak kenal pun .. masa pendek sangat.

Snap snap spontan la best ... tak pilih bulu .. ngeh ngeh ngeh ...

Sayang sekali sebab masa pendek sgt .. tak sempat nak kenal semua blogger yang hadir.

Hmm .. kena pilih juga ... :) hehehe... biar kena dengan tempat, masa dan niche blog .. in Sha Allah.

Terima kasih .. terima kasih kredit pada Namiacinta

Ok. Lain kali bolehlah ada kesempatan bergambar begini .. dgn syarat kena hadirlah ....


EmoticonEmoticon