Skip to main content

30+ Foto Eksklusif Blogger Hadiri Majlis #SBB2014 Namiacinta

Gambar dan foto blogger yang dirakamkan semasa Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014 SBBYEOS2014) kali ini adalah eksklusif perkongsian daripada blogger kenit yang sentiasa memberikan senyuman manis kepada blogger lain, iaitu Nami Namia. Dengan segala izin yang telah saya mohon daripada blogger yang memang usung kamera di majlis itu, saya kongsikan lagi beberapa gambar-gambar blogger yang hadir di majlis tersebut.

Kepada mana-mana blogger yang teringin nak ambil gambar dengan resolusi lebih baik, boleh minta pada Nami Namia menerusi facebook atau blog. Link akan saya berikan di hujung entri, tapi sebelum itu ... layan dulu gambar cantik cun bergetah kacak handsome ternama glamour dikenali blogger-blogger Malaysia yang telah memeriahkan suasana.

Foto Ekslusif Blogger Hadiri Majlis SBB2014 oleh Blogger Nami Namia (Namiacinta)


Oh ya, ada gambar-gambar yang saya tak muatkan sebab tak nampak lubang idung, kalau nak tengok boleh ke facebook Nami Namia nanti.

Amacam? Tak puas hati lagi? Ada lagi gambar blogger yang tiada nampak? In Sha Allah, dengan kelebihan masa yang diberikan kepada masa oleh Allah S.W.T, saya akan teruskan misi mencari gambar blogger yang hadir SBB2014 yang hilang.

Ada banyak sumber dari rakan blogger yang boleh dicari. In Sha Allah, jika hari ini tiada, esok mungkin ada.

Kredit Foto: Nami Namia (www.namiacinta.com)

Comments

  1. Nampak sangat meriah... tengok gambar tahu meriah :) teringin nak g jugak... ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan setakat meriah ... tapi riuh rendah ..hahaha

      Delete
  2. Tahniah Nami....dan HH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkkk macam ucapan kawin la pulak .. Kak Mahh .. jangan buat onar sudahlah

      Delete
    2. erkkk tahniah kenapa ya ...
      dh macam lain je jadi nya hahahahaha

      Delete
  3. wahhh...glemer..dah macam artis...tahniah buat semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ada artis yang datang pun ....

      Delete
  4. Dlm ramai2 jm kenal HH sorang je :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr ye ke? Terharunya .. takkan blogger lain tak kenal kot? Ishh ramai yang femes tu

      Delete
  5. Replies
    1. Heheheh... ada ehh dalam banyak2 gambar di atas? Almaklumlah saya bukan kenal semua yang ada tu. Tak sempat nak kenal pun .. masa pendek sangat.

      Delete
  6. meriah nya macam hari raya

    ReplyDelete
  7. wau bestnya.. tapi nape tak ada caption nama setiap blogger, sebab saya tak kenal semua, sori..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adehh ... cam la saya kenal .. hehehhee...

      Delete
    2. smua gambar tu adalah gambar spontal ada yang tak kenal pun terus snap .. hiks hiks

      Delete
    3. Snap snap spontan la best ... tak pilih bulu .. ngeh ngeh ngeh ...

      Delete
  8. waduhhh ada dua keping gambaq cheq.. tenkiuuuu HH.. tenkiuuuu Namiaaaaa

    ReplyDelete
  9. Terbaik.. majlis penuh ilmu, silaturrahim & kenangan manis... meriah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayang sekali sebab masa pendek sgt .. tak sempat nak kenal semua blogger yang hadir.

      Delete
  10. sayang sekali...sebab tak dapat pergi event yang meriah ini.......

    ReplyDelete
  11. laen kali xnak lepaskna peluang untuk majlis para blogger...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm .. kena pilih juga ... :) hehehe... biar kena dengan tempat, masa dan niche blog .. in Sha Allah.

      Delete
  12. terbaik... atas sekali tu hahahaha

    ReplyDelete
  13. Terselit gambar saya... hehehhe TQ!

    ReplyDelete
  14. terselit satu gambo kandid haha

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. akhirnya dapat jugak bgambar dengan abg zarul .. weewwwww

      Delete
    2. Terima kasih .. terima kasih kredit pada Namiacinta

      Delete
  16. ayyarkk!
    mengapakahh candidku begitu?! haha..

    mekasihhh! :D

    ReplyDelete
  17. Meriah ny pict.. huhu.. best ny !! Sgt jeles...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Lain kali bolehlah ada kesempatan bergambar begini .. dgn syarat kena hadirlah ....

      Delete
  18. Ada juga terselit pic saya..terima kasih hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.