11 Mac 2014

20+ Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Ramai blogger yang hadir pasti mahu tahu samada gambar mereka dirakamkan semasa hadir ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 (SBB2014 SBBYEOS2014). Saya dengan segala usaha cuba mendapatkan gambar-gambar serta foto para blogger yang hadir di majlis tersebut. Nasib baik ada blogger yang bawa kamera yang telah merakamkan perjalanan dan wajah-wajah blogger yang hadir.

Ok. Gambar dan foto ini saya cilok daripada blogger yang bawa kamera, almaklumlah saya tak bawa gajet dalam majlis ni (konon ..). Mari lihat gambar rakan blogger yang memeriahkan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 yang ditaja bersama oleh Yeos, Ephyra, Lazada dan beberapa penaja hebat lain. Tanpa adanya majlis yang diuruskan oleh team Denaihati Network ini, sudah pastilah rakaman gambar cantik menarik kacak cun tidak dapat dibawa untuk tatapan anda ....

Oh ya, SBB2014 telah diadalah di Saloma Bistro Jalan Ampang pada 8 Mac 2014.

Jom layan ... siapa yang anda kenal? Siapa yang anda mahu kenal?

Foto Gambar Blogger Hadir Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014

Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Foto Gambar Blogger Cun Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Redmummy di SBB2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Terima kasih Denaihati.com

Kredit Foto: akubiomed.com, aimiemokhtars.com, ayuejean.blogspot.com, khirkhalid.com, mohdfairiz.com, sensasi2020.com dan mungkin yang tidak tersebut nama blog mereka (sila tinggalkan dalam komen).

Untuk info, gambar rasmi SBB2014 boleh anda dapatkan di ILuvTour.com.



Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

26 Komen 20+ Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

mr. hasrul hassan, wajah dah mcm seorang seniman..

Okey, fine gambar kita xde :(
btw, memang excited dan happy sungguh utk first time penyertaan saya di SBB.. heheehee

Erkkk ... ada tu nanti, saya akan cari lagi ... jangan risau ehhh ...

gambo Syukri ngan Mia tu memang amat comel..ahahaa

nasib baik gambar ittew ade,, ekekeke

ada gambo titew dikira lulus haha

Yang cantik yang kacak semua. Tahniah.

Ngeh ngeh ngeh......
Hi abg HH!
Banyak dah entri SBB.....
AJ tak update lagi....

Menarik ni.. terharu pulak tengok gmbr2 tu. Kenangan manis yg tak dpt dilupakan. Semoga dpt berkumpul & berjumpa lagi di tahun hadapan... aamiin. T kasih HH.. :) :)

Sume awek2 cun gan bro hensem je ke? Gambar2 makcik cam saya tak leh masuk ekk...huhuhu.. Siannya saya :(

Sume awek2 cun gan bro hensem je ke? Gambar2 makcik cam saya tak leh masuk ekk...huhuhu.. Siannya saya :(

Hai Hasrul, zumal pun terjah tengok entri nie... Best betul SBB2014 tak sabar tunggu tahun depan...

Hanny ... saya sedang mengumpulkan bukti bukti ni .. jap jap .. jangan risau .. saya cuba cari

Pasrahhh gmbaq cheq xdak..hehee

eh ada gambarku terselit di situuuu hehehe... nice meeting you sifu..

dalam beberapa gambar, ada deno kenal sorang dua...^^

Eceh .... lulus ehhh .. mekasih la sudi singgah tgk gambar-gambar yang ada.

Saya pun gembira dapat kesempatan bergambar dan kenal mesra dengan blogger lain yang nyata ada kekuatan masing2 .... sesiapa pun boleh berjaya dalam dunia blog Malaysia ini asalkan berusaha ke arahnya.

Hai AJ, rasanya dah update kan ... saya dok fikir nak terbitkan beberapa entri berkaitan SBB2014 lagi.

Tu la pasal, itupun belum 100 peratus blogger kenal masing2 .. kalau masing2 ada diberikan ruang cukup untuk ramah mesra pasti lagi meriah. Tak ada segan2 ... kan kan.

Itulah untung datang SBB2014 ni, boleh kenal lebih ramai blogger, pastu secara nyata lak .. tak ada DP DP bagai ... the real person.

U too. :) Seronok dapat bersalaman dengan orang industri seni....lagi2 bersalaman dengan penulis skrip hebat macam En. Marthias


EmoticonEmoticon