Langkau ke kandungan utama

20+ Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Ramai blogger yang hadir pasti mahu tahu samada gambar mereka dirakamkan semasa hadir ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 (SBB2014 SBBYEOS2014). Saya dengan segala usaha cuba mendapatkan gambar-gambar serta foto para blogger yang hadir di majlis tersebut. Nasib baik ada blogger yang bawa kamera yang telah merakamkan perjalanan dan wajah-wajah blogger yang hadir.

Ok. Gambar dan foto ini saya cilok daripada blogger yang bawa kamera, almaklumlah saya tak bawa gajet dalam majlis ni (konon ..). Mari lihat gambar rakan blogger yang memeriahkan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 yang ditaja bersama oleh Yeos, Ephyra, Lazada dan beberapa penaja hebat lain. Tanpa adanya majlis yang diuruskan oleh team Denaihati Network ini, sudah pastilah rakaman gambar cantik menarik kacak cun tidak dapat dibawa untuk tatapan anda ....

Oh ya, SBB2014 telah diadalah di Saloma Bistro Jalan Ampang pada 8 Mac 2014.

Jom layan ... siapa yang anda kenal? Siapa yang anda mahu kenal?

Foto Gambar Blogger Hadir Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014

Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Foto Gambar Blogger Cun Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Redmummy di SBB2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Terima kasih Denaihati.com

Kredit Foto: akubiomed.com, aimiemokhtars.com, ayuejean.blogspot.com, khirkhalid.com, mohdfairiz.com, sensasi2020.com dan mungkin yang tidak tersebut nama blog mereka (sila tinggalkan dalam komen).

Untuk info, gambar rasmi SBB2014 boleh anda dapatkan di ILuvTour.com.



Komen

  1. mr. hasrul hassan, wajah dah mcm seorang seniman..

    BalasPadam
  2. Okey, fine gambar kita xde :(
    btw, memang excited dan happy sungguh utk first time penyertaan saya di SBB.. heheehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erkkk ... ada tu nanti, saya akan cari lagi ... jangan risau ehhh ...

      Padam
  3. gambo Syukri ngan Mia tu memang amat comel..ahahaa

    BalasPadam
  4. nasib baik gambar ittew ade,, ekekeke

    BalasPadam
  5. ada gambo titew dikira lulus haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eceh .... lulus ehhh .. mekasih la sudi singgah tgk gambar-gambar yang ada.

      Padam
  6. Yang cantik yang kacak semua. Tahniah.

    BalasPadam
  7. Ngeh ngeh ngeh......
    Hi abg HH!
    Banyak dah entri SBB.....
    AJ tak update lagi....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai AJ, rasanya dah update kan ... saya dok fikir nak terbitkan beberapa entri berkaitan SBB2014 lagi.

      Padam
  8. Menarik ni.. terharu pulak tengok gmbr2 tu. Kenangan manis yg tak dpt dilupakan. Semoga dpt berkumpul & berjumpa lagi di tahun hadapan... aamiin. T kasih HH.. :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun gembira dapat kesempatan bergambar dan kenal mesra dengan blogger lain yang nyata ada kekuatan masing2 .... sesiapa pun boleh berjaya dalam dunia blog Malaysia ini asalkan berusaha ke arahnya.

      Padam
  9. Sume awek2 cun gan bro hensem je ke? Gambar2 makcik cam saya tak leh masuk ekk...huhuhu.. Siannya saya :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hanny ... saya sedang mengumpulkan bukti bukti ni .. jap jap .. jangan risau .. saya cuba cari

      Padam
  10. Sume awek2 cun gan bro hensem je ke? Gambar2 makcik cam saya tak leh masuk ekk...huhuhu.. Siannya saya :(

    BalasPadam
  11. Hai Hasrul, zumal pun terjah tengok entri nie... Best betul SBB2014 tak sabar tunggu tahun depan...

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Tu la pasal, itupun belum 100 peratus blogger kenal masing2 .. kalau masing2 ada diberikan ruang cukup untuk ramah mesra pasti lagi meriah. Tak ada segan2 ... kan kan.

      Padam
  13. Pasrahhh gmbaq cheq xdak..hehee

    BalasPadam
  14. eh ada gambarku terselit di situuuu hehehe... nice meeting you sifu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. U too. :) Seronok dapat bersalaman dengan orang industri seni....lagi2 bersalaman dengan penulis skrip hebat macam En. Marthias

      Padam
  15. dalam beberapa gambar, ada deno kenal sorang dua...^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah untung datang SBB2014 ni, boleh kenal lebih ramai blogger, pastu secara nyata lak .. tak ada DP DP bagai ... the real person.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.