Ramai blogger yang hadir pasti mahu tahu samada gambar mereka dirakamkan semasa hadir ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 (SBB2014 SBBYEOS2014). Saya dengan segala usaha cuba mendapatkan gambar-gambar serta foto para blogger yang hadir di majlis tersebut. Nasib baik ada blogger yang bawa kamera yang telah merakamkan perjalanan dan wajah-wajah blogger yang hadir.

Ok. Gambar dan foto ini saya cilok daripada blogger yang bawa kamera, almaklumlah saya tak bawa gajet dalam majlis ni (konon ..). Mari lihat gambar rakan blogger yang memeriahkan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 yang ditaja bersama oleh Yeos, Ephyra, Lazada dan beberapa penaja hebat lain. Tanpa adanya majlis yang diuruskan oleh team Denaihati Network ini, sudah pastilah rakaman gambar cantik menarik kacak cun tidak dapat dibawa untuk tatapan anda ....

Oh ya, SBB2014 telah diadalah di Saloma Bistro Jalan Ampang pada 8 Mac 2014.

Jom layan ... siapa yang anda kenal? Siapa yang anda mahu kenal?

Foto Gambar Blogger Hadir Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014

Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Foto Gambar Blogger Cun Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Redmummy di SBB2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Terima kasih Denaihati.com

Kredit Foto: akubiomed.com, aimiemokhtars.com, ayuejean.blogspot.com, khirkhalid.com, mohdfairiz.com, sensasi2020.com dan mungkin yang tidak tersebut nama blog mereka (sila tinggalkan dalam komen).

Untuk info, gambar rasmi SBB2014 boleh anda dapatkan di ILuvTour.com.



Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

26 Komen

mr. hasrul hassan, wajah dah mcm seorang seniman..

Reply

Okey, fine gambar kita xde :(
btw, memang excited dan happy sungguh utk first time penyertaan saya di SBB.. heheehee

Reply

Erkkk ... ada tu nanti, saya akan cari lagi ... jangan risau ehhh ...

Reply

gambo Syukri ngan Mia tu memang amat comel..ahahaa

Reply

nasib baik gambar ittew ade,, ekekeke

Reply

ada gambo titew dikira lulus haha

Reply

Yang cantik yang kacak semua. Tahniah.

Reply

Ngeh ngeh ngeh......
Hi abg HH!
Banyak dah entri SBB.....
AJ tak update lagi....

Reply

Menarik ni.. terharu pulak tengok gmbr2 tu. Kenangan manis yg tak dpt dilupakan. Semoga dpt berkumpul & berjumpa lagi di tahun hadapan... aamiin. T kasih HH.. :) :)

Reply

Sume awek2 cun gan bro hensem je ke? Gambar2 makcik cam saya tak leh masuk ekk...huhuhu.. Siannya saya :(

Reply

Sume awek2 cun gan bro hensem je ke? Gambar2 makcik cam saya tak leh masuk ekk...huhuhu.. Siannya saya :(

Reply

Hai Hasrul, zumal pun terjah tengok entri nie... Best betul SBB2014 tak sabar tunggu tahun depan...

Reply

Hanny ... saya sedang mengumpulkan bukti bukti ni .. jap jap .. jangan risau .. saya cuba cari

Reply

Pasrahhh gmbaq cheq xdak..hehee

Reply

eh ada gambarku terselit di situuuu hehehe... nice meeting you sifu..

Reply

dalam beberapa gambar, ada deno kenal sorang dua...^^

Reply

Eceh .... lulus ehhh .. mekasih la sudi singgah tgk gambar-gambar yang ada.

Reply

Saya pun gembira dapat kesempatan bergambar dan kenal mesra dengan blogger lain yang nyata ada kekuatan masing2 .... sesiapa pun boleh berjaya dalam dunia blog Malaysia ini asalkan berusaha ke arahnya.

Reply

Hai AJ, rasanya dah update kan ... saya dok fikir nak terbitkan beberapa entri berkaitan SBB2014 lagi.

Reply

Tu la pasal, itupun belum 100 peratus blogger kenal masing2 .. kalau masing2 ada diberikan ruang cukup untuk ramah mesra pasti lagi meriah. Tak ada segan2 ... kan kan.

Reply

Itulah untung datang SBB2014 ni, boleh kenal lebih ramai blogger, pastu secara nyata lak .. tak ada DP DP bagai ... the real person.

Reply

U too. :) Seronok dapat bersalaman dengan orang industri seni....lagi2 bersalaman dengan penulis skrip hebat macam En. Marthias

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.