20+ Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Ramai blogger yang hadir pasti mahu tahu samada gambar mereka dirakamkan semasa hadir ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 (SBB2014 SBBYEOS2014). Saya dengan segala usaha cuba mendapatkan gambar-gambar serta foto para blogger yang hadir di majlis tersebut. Nasib baik ada blogger yang bawa kamera yang telah merakamkan perjalanan dan wajah-wajah blogger yang hadir.

Ok. Gambar dan foto ini saya cilok daripada blogger yang bawa kamera, almaklumlah saya tak bawa gajet dalam majlis ni (konon ..). Mari lihat gambar rakan blogger yang memeriahkan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 yang ditaja bersama oleh Yeos, Ephyra, Lazada dan beberapa penaja hebat lain. Tanpa adanya majlis yang diuruskan oleh team Denaihati Network ini, sudah pastilah rakaman gambar cantik menarik kacak cun tidak dapat dibawa untuk tatapan anda ....

Oh ya, SBB2014 telah diadalah di Saloma Bistro Jalan Ampang pada 8 Mac 2014.

Jom layan ... siapa yang anda kenal? Siapa yang anda mahu kenal?

Foto Gambar Blogger Hadir Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014

Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Foto Gambar Blogger Cun Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014
Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Redmummy di SBB2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Gambar Blogger Malaysia di Sepetang Bersama Blogger 2014
Foto Gambar Blogger Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

Terima kasih Denaihati.com

Kredit Foto: akubiomed.com, aimiemokhtars.com, ayuejean.blogspot.com, khirkhalid.com, mohdfairiz.com, sensasi2020.com dan mungkin yang tidak tersebut nama blog mereka (sila tinggalkan dalam komen).

Untuk info, gambar rasmi SBB2014 boleh anda dapatkan di ILuvTour.com.



{ 26 comments.. read them below or add one }

Zamani Abe Zamani Abe March 11, 2014
mr. hasrul hassan, wajah dah mcm seorang seniman..
baby comel baby comel March 11, 2014
Okey, fine gambar kita xde :(
btw, memang excited dan happy sungguh utk first time penyertaan saya di SBB.. heheehee
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 11, 2014
Erkkk ... ada tu nanti, saya akan cari lagi ... jangan risau ehhh ...
reezluv reezluv March 11, 2014
gambo Syukri ngan Mia tu memang amat comel..ahahaa
muja muja March 11, 2014
nasib baik gambar ittew ade,, ekekeke
sheda ucu sheda ucu March 11, 2014
ada gambo titew dikira lulus haha
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim March 11, 2014
Yang cantik yang kacak semua. Tahniah.
AyueJean AJ AyueJean AJ March 11, 2014
Ngeh ngeh ngeh......
Hi abg HH!
Banyak dah entri SBB.....
AJ tak update lagi....
Khir Khalid Khir Khalid March 11, 2014
Menarik ni.. terharu pulak tengok gmbr2 tu. Kenangan manis yg tak dpt dilupakan. Semoga dpt berkumpul & berjumpa lagi di tahun hadapan... aamiin. T kasih HH.. :) :)
Hanny Abdullah Hanny Abdullah March 11, 2014
Sume awek2 cun gan bro hensem je ke? Gambar2 makcik cam saya tak leh masuk ekk...huhuhu.. Siannya saya :(
Hanny Abdullah Hanny Abdullah March 11, 2014
Sume awek2 cun gan bro hensem je ke? Gambar2 makcik cam saya tak leh masuk ekk...huhuhu.. Siannya saya :(
Ahmad Zu Mal Md Rayi Ahmad Zu Mal Md Rayi March 11, 2014
Hai Hasrul, zumal pun terjah tengok entri nie... Best betul SBB2014 tak sabar tunggu tahun depan...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 11, 2014
Hanny ... saya sedang mengumpulkan bukti bukti ni .. jap jap .. jangan risau .. saya cuba cari
Myra Jay Myra Jay March 11, 2014
Pasrahhh gmbaq cheq xdak..hehee
adzairdawati makdara adzairdawati makdara March 12, 2014
eh ada gambarku terselit di situuuu hehehe... nice meeting you sifu..
deno deno March 12, 2014
dalam beberapa gambar, ada deno kenal sorang dua...^^
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Eceh .... lulus ehhh .. mekasih la sudi singgah tgk gambar-gambar yang ada.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Saya pun gembira dapat kesempatan bergambar dan kenal mesra dengan blogger lain yang nyata ada kekuatan masing2 .... sesiapa pun boleh berjaya dalam dunia blog Malaysia ini asalkan berusaha ke arahnya.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Hai AJ, rasanya dah update kan ... saya dok fikir nak terbitkan beberapa entri berkaitan SBB2014 lagi.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Tu la pasal, itupun belum 100 peratus blogger kenal masing2 .. kalau masing2 ada diberikan ruang cukup untuk ramah mesra pasti lagi meriah. Tak ada segan2 ... kan kan.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
Itulah untung datang SBB2014 ni, boleh kenal lebih ramai blogger, pastu secara nyata lak .. tak ada DP DP bagai ... the real person.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 12, 2014
U too. :) Seronok dapat bersalaman dengan orang industri seni....lagi2 bersalaman dengan penulis skrip hebat macam En. Marthias

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.