Halalkah Pendapatan 8Share?

Ramai yang tertanya-tanya, halalkah pendapatan dari program 8Share? Yelah, ia bukan satu isu kecil, ia satu isu besar, lebih-lebih lagi ramai yang sertai buat duit online dengan 8Share ini ialah blogger Malaysia yang beragama Islam. In Sha Allah, dalam entri ini anda boleh tonton satu video pendek yang menjelaskan persoalan Halalkah Pendapatan 8Share?

Halalkah Pendapatan 8Share?

Video pendek ini disediakan oleh pihak 8Share sendiri dengan menampilkan Yuna. Kenal Yuna? Bukan Yuna Zarai penyanyi international Malaysia tu ehh ... ini Yuna yang handle segala urusan cashout untuk ahli berdaftar 8Share.

Sebagai seorang yang pentingkan mana datang sumber sesuatu pendapatan itu, maka video ini harus anda tonton. Dan menerusi video ini juga, anda akan tahu, adakah sumber pendapatan yang atau telah anda dapat itu halal atau tidak. Haa .. yang ni tak perlulah nak ulang, anda dah besar panjang tahu mana baik dan mana buruk; mana cara yang betul dan cara tidak betul.

Satu ingatan penting, nak buat duit .... jangan menipu dan memperdaya. Itu sahaja.


Harap dah jelas mengenai isu pendapatan halal atau tidak halal jana pendapatan online menerusi 8Share ini. Saya tahu, mesti ada di kalangan anda yang dok baca akan terkena tempiasnya, al maklumlah .. dalam keadaan sekarang, ramai yang cuba dapatkan income mudah dengan cara mudah tetapi tidak sepatutnya.

Dapatkan tips dari saya mengenai cara nak buat duit online melalui 8Share dengan betul di sini - 7 Tips Popular Buat Duit Dengan 8Share dan Cara Betul dan Tips Dapatkan Income 8Share

Pendapatan anda melalui 8Share mungkin boleh dipertikaikan samada ia halal atau tidak, cuba baca entri yang saya tulis ini - Cara Tipu Klik Iklan 8Share. Satu entri yang boleh mengingatkan kita apa yang boleh dan tidak boleh dalam bab mencari pendapatan secara online sah dan halal.


Halalkah Pendapatan 8Share?

{ 20 comments.. read them below or add one }

Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol October 04, 2013
haa, baru kejap tadi bukak email dari Yuna dia hantar pasal video nie.. baru terfikir nk post entri pasal nie tapi HH lgi cepat haha
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 04, 2013
Kepantasan adalah segala-galanya .. hahahaha
CXopportunities CXopportunities October 04, 2013
account 8share cx da lame terkubur. haha. tp yelakan, ramai yg suke tipu . soh klik link tp kua 8share. tipu. huhu. yg soh klik time segmen diorunk tu okaylah jgk kan .. semoga halal tiap yang kita dptkan. :)
Zaza Zaza October 04, 2013
sudah tonton dan faham :)
kucha lana kucha lana October 04, 2013
yang penting caranya..betul tak bro..hu3
Crew Fathi Crew Fathi October 04, 2013
Yupa.. wa setuju.. Jangan menggunakan ayat2 yang menipu semata2 nak suruh org lain klik.. heh..
Encik Bakul Encik Bakul October 04, 2013
masih ramai yang main jahat ni..
Sukma Haron Sukma Haron October 04, 2013
suatu peringatan buat saya dan bloggers....
Hairul Hafiz Hairul Hafiz October 04, 2013
Biar jujur jgn menipu...
Zerous dot Vortex Zerous dot Vortex October 04, 2013
Yuna ke Aqila? Inilah yg dikatakan sebagai publisher, atas usaha masing2 duit jd halal @ haram. Ko share bnda betul, ok ko share bnda salah x ok lah jadinya.. ke guane?
Invisible Me Invisible Me October 04, 2013
Dapat juga video dari Yuna. Dulu-dulu ingat Yuna tu Yuna Zarai. Hehe. Dah clear dah pasal kaedahnya :)
Syazwani Afandi Syazwani Afandi October 04, 2013
(Y) ye ini yang sebetulnya.. cara kita yang menghalalkan duit itu. Kalau salah maka jadilah sebaliknya. Wallahu'alam
Khir Khalid Khir Khalid October 04, 2013
Baru tengok juga di emel.. mmg betul, pokok pangkal atas mcmmana kita nk promote.. boleh jadi halal atau haram...
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau October 04, 2013
la ni rupa Yuna. Cun gak. BBL tak berapa aktif dengan 8share ni lagi pun sendiri mau ingat la bila duit 8share tu guna beli makanan

recent post : Semangat Header & Logo Baru
Ezad Skytech Ezad Skytech October 05, 2013
ramai yang nak cepat naik earnings tu...ada yang buat cara salah...fikirlah sendiri halal ke tak income yang dapat tu kan...huhu
AnonymousAnonymous November 05, 2014
As'salam...help! Sape2 ade vid ats tu mean link bole tlg sharekn pasai ambe xleh tgk vid xbole tekan langsung pantuan tu...nk tonton vid penjelasan halal haram...mohon jasa baik korg share link tu kt sini or at my email boyafiq_07@yahoo.com psai ambe mau perkemas dlu soal halal haram bru bole jelaskn kt org lain nk join o x...big thanks to yg sudi nlong ambe...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 05, 2014
Video di atas berfungsi dengan baik. Ada pautan disediakan di dalam video tu.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.