Langkau ke kandungan utama

FARAHiskandar - 'Kesayangan' Baru Farah Lee dan Ally Iskandar

Oh, pasangan blogger Farah Lee dan selebriti Ally Iskandar sudah ada kesayangan baru. Mereka namakan ia sebagai Farah Iskandar. Dan nampaknya dengan populariti yang ada pada kedua pasangan ini, nama Farah Iskandar kini dikenali ramai.

FARAHiskandar - 'Kesayangan' Farah Lee dan Ally Iskandar

Tahniah kepada pasangan ini kerana telah adanya Farah Iskandar. Satu perkembangan yang baik, menunjukkan bahawa mereka kini tahu untuk melakukan sesuatu untuk masa depan. Nama Farah Iskandar, pada hemat saya berkemungkinan diideakan menerusi gabungan dua nama mereka - Farah Lee dan Ally Iskandar.
Gambar Ally-Farah dengan anak saudara
Foto pasangan cantik farah lee - ally iskandar

FARAHiskandar - Butik Online Pasangan Romantis Ally-Farah

FARAHiskandar itulah nama butik online yang dipunyai oleh kedua pasangan ini. Gabungan nama Farah Lee dan Ally Iskandar menjadikan ia satu jenama yang unik. Meh layan beberapa koleksi FARAHiskandar yang merupakan kesayangan terkini bagi Farah Lee dan Ally Iskandar ini.
Gambar cun Farah Lee - Farahiskandar
Gambar cun Farah Lee
Gambar cun Farah Lee
butik online farah lee - farahiskandar

Untuk melihat seleksi terbaik daripada Farah Lee, boleh jenguk butik online mereka - FARAHiskandar Kebanyakkan fesyen tudung digayakan oleh Farah Lee. Dan tudung yang ditawarkan ialah tudung bawal yang kini semakin digemari semula.

Kredit Foto: Fanpage Farah Lee

p.s: Gambar Ally-Farah dengan baby comel adalah anak saudara mereka


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. terbaik la buat bisnes tudung pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm wife saya pun buat bisnes tudung secara kecik2 ..memang laris

      Padam
  2. cantik tudung-tudung yang dijual.....

    BalasPadam
  3. Cantik...manis berhijab.

    BalasPadam
  4. sweet sangat Farah ni, jual tudung pun mudah, diri sendiri jadi modelnya kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan, jadi model untuk tudung sendiri .... lebih sesuai

      Padam
  5. bagusnya ada biz .. utk masa depan yg terjamin ^^

    BalasPadam
  6. 9/10 rezqi adalah dr dunia perniagaan... Modal bukan sikit nih...tahniah Ally & Farah.

    BalasPadam
  7. Assalam
    Semoga Farah dan Iskandar terus maju jaya dalam kerjaya.

    BalasPadam
  8. semoga dengan kehadiran cahaya mata akan murah lagi rezeki mereka berdua...dari TPK-www.tepakku.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Doakan mereka akan cepat timang cahayamata

      Padam
  9. Tahniah buat mereka berdua. Moga ikatan kasih sayang makin utuh.

    BalasPadam
  10. Tahniah buat pasangan serasi ini :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar anak tu bukan anak mereka tau .. :P

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…