Langkau ke kandungan utama

FARAHiskandar - 'Kesayangan' Baru Farah Lee dan Ally Iskandar

Oh, pasangan blogger Farah Lee dan selebriti Ally Iskandar sudah ada kesayangan baru. Mereka namakan ia sebagai Farah Iskandar. Dan nampaknya dengan populariti yang ada pada kedua pasangan ini, nama Farah Iskandar kini dikenali ramai.

FARAHiskandar - 'Kesayangan' Farah Lee dan Ally Iskandar

Tahniah kepada pasangan ini kerana telah adanya Farah Iskandar. Satu perkembangan yang baik, menunjukkan bahawa mereka kini tahu untuk melakukan sesuatu untuk masa depan. Nama Farah Iskandar, pada hemat saya berkemungkinan diideakan menerusi gabungan dua nama mereka - Farah Lee dan Ally Iskandar.
Gambar Ally-Farah dengan anak saudara
Foto pasangan cantik farah lee - ally iskandar

FARAHiskandar - Butik Online Pasangan Romantis Ally-Farah

FARAHiskandar itulah nama butik online yang dipunyai oleh kedua pasangan ini. Gabungan nama Farah Lee dan Ally Iskandar menjadikan ia satu jenama yang unik. Meh layan beberapa koleksi FARAHiskandar yang merupakan kesayangan terkini bagi Farah Lee dan Ally Iskandar ini.
Gambar cun Farah Lee - Farahiskandar
Gambar cun Farah Lee
Gambar cun Farah Lee
butik online farah lee - farahiskandar

Untuk melihat seleksi terbaik daripada Farah Lee, boleh jenguk butik online mereka - FARAHiskandar Kebanyakkan fesyen tudung digayakan oleh Farah Lee. Dan tudung yang ditawarkan ialah tudung bawal yang kini semakin digemari semula.

Kredit Foto: Fanpage Farah Lee

p.s: Gambar Ally-Farah dengan baby comel adalah anak saudara mereka

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. terbaik la buat bisnes tudung pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm wife saya pun buat bisnes tudung secara kecik2 ..memang laris

      Padam
  2. cantik tudung-tudung yang dijual.....

    BalasPadam
  3. Cantik...manis berhijab.

    BalasPadam
  4. sweet sangat Farah ni, jual tudung pun mudah, diri sendiri jadi modelnya kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan, jadi model untuk tudung sendiri .... lebih sesuai

      Padam
  5. bagusnya ada biz .. utk masa depan yg terjamin ^^

    BalasPadam
  6. 9/10 rezqi adalah dr dunia perniagaan... Modal bukan sikit nih...tahniah Ally & Farah.

    BalasPadam
  7. Assalam
    Semoga Farah dan Iskandar terus maju jaya dalam kerjaya.

    BalasPadam
  8. semoga dengan kehadiran cahaya mata akan murah lagi rezeki mereka berdua...dari TPK-www.tepakku.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Doakan mereka akan cepat timang cahayamata

      Padam
  9. Tahniah buat mereka berdua. Moga ikatan kasih sayang makin utuh.

    BalasPadam
  10. Tahniah buat pasangan serasi ini :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar anak tu bukan anak mereka tau .. :P

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …