Monday, September 23, 2013

Buat Duit Dengan Blog Tanpa Modal


Buat Duit Dengan Blog Tanpa Modal. Dalam diam-diam, ada komisen masuk menerusi Ashadee (dulunya Jomniaga). Alhamdulillah, ada juga income masuk walaupun tidaklah banyak mana, namun rezeki tetap rezeki. Ashadee - salah satu cara buat duit dengan blog tanpa perlu mengeluarkan sesen modal pun. Cukup mudah, hanya daftar percuma dan mula buat duit secara online dengan Ashadee.

Berbanding dengan beberapa program buat duit dengan blog yang perlu bayar itu dan ini, tetapi menerusi Ashadee, anda sudah boleh buat duit tanpa perlu keluarkan modal apapun. Siapa yang tak join, memang rugilah sebab kesempatan seperti ini bukannya selalu ada.

Buat Duit Dengan Blog Tanpa Modal

Buat duit dengan blog tanpa modal memang macam tak masuk akal je, tapi ia memang satu program buat duit yang tak perlu bayar apa-apa, malah selepas anda mendaftar percuma, anda boleh terus mempromosi untuk mendapat jualan pertama, dan komisen pertama.


Buat duit dengan blog tanpa modal
Erkkk, setiap pendaftaran baru akan diberikan RM2. Uhh ... lagi bertambah bestlah. Join percuma, orang daftar kita dapat RM2, jauh nilainya tu dengan ChurpChurp mahupun 8Share yang cuma beri RM1 sahaja bagi pendaftaran baru.
Buat duit dengan blog tanpa modal
Haaa ... di situ dah ada kelebihan tersendiri. Jadi, dok tunggu lagi untuk daftar? Hanya isi nama dan beberapa butiran penting, dan siap .... anda dah boleh jana komisen hari-hari dengan Ashadee.com ini.

Mungkin anda macam lost je, tak berapa faham mengenai buat duit online dengan Jomniaga ni, anda boleh tonton video yang telah disediakan, sertai webinar yang telah tersedia untuk anda. Oh ya, benda ini juga percuma .... jadi, tiada risiko langsung untuk anda ketahui cara termudah buat duit dengan blog tanpa modal ini.Buat Duit Dengan Blog Tanpa Modal
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

14 komen

Tulis komen
avatar
23 September, 2013 22:45 delete

sekarang nak cari duit poket, sebab kos semuanya naik.......nice info...

Reply
avatar
24 September, 2013 02:41 delete

tahniah lagi... teknik paparan iklan amat TERBAIKlah dalam blog sifu ni. Yg tu saya belum mahir lagi.

Reply
avatar
24 September, 2013 08:16 delete

wah..byknya komisyen... tahniah....

Reply
avatar
24 September, 2013 14:03 delete

tanpa modal? biar betul nih..

Reply
avatar
24 September, 2013 14:04 delete

Betul. Tanpa sesen pun. Saya daftar percuma dengan Jomniaga, cari produk yang sesuai, ambil kod HTML dan letak dalam blog. Dah siap, jika ada beli produk tu, saya terima komisen.

Semudah itu.

Reply
avatar
24 September, 2013 14:05 delete

Pelan-pelan belajar mengenainya. Kena buat juga trial n error ni.

Reply
avatar
24 September, 2013 14:06 delete

Cubalah, Tak rugi apa2 pun ..

Reply
avatar
08 October, 2013 03:59 delete

Pkcik HH,klau saya ada ape ape dalam hal ini...bleh x pkcik membantu saya.. erm....1 lagi,kalau x pandai bahase BI boleh jugak ke....huhu

Reply
avatar
08 October, 2013 04:01 delete This comment has been removed by the author.
avatar
08 October, 2013 08:45 delete

Beli ebook yang dicadangkan ... tu sahaja. :)

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive