15 Oktober 2012

Hanya 21 Pageviews Setelah 4 Tahun Berblog?

As-Salam. Bagai tidak percaya .... anda dah cuba periksa statistik blog anda untuk hari ini tak? Cuba lihat di bahagian dashboard di ruangan statistik ... apa yang anda nampak? Adakah anda hadapi apa yang HH hadapi sekarang?

Berikut adalah statistik yang baru sahaja HH ambil di blogspot untuk blog ini. Terkejut ..... erkkk ....

Statistik Dari Mei 2008 - Oktober 2012



Sedih kalau ia merupakan satu fakta.... tentu anda akan terkesima andai usaha anda menaikkan blog hanya berakhir sebegini. 4 tahun berblog .... blog anda hanya menerima 21 je kunjungan, atau 21 klik ke blog .... tak ke sadis tu.

Cuba anda bayangkan. Penat lelah tulis entri, hasilnya macam kat atas tu ... tentu macam nak nangis je kan? 

Andailah ia benar, HH boleh angkat kaki dari dunia blog Malaysia ni. Siyes kata..... tak munasabah langsung .. ye tak?

Google sedang meneliti masalah ini. Adakah kerana pihak Google telah kemaskini enjin pencarian mereka, HH masih tidak pasti. Mungkin blogspot sedang dalam satu proses mengemaskini semua blog-blog yang dinaunginya.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

43 Komen

uikkkkk... peliknya. mia pun check tadi. nasib baik ok. fiuhhhh..

sama dengan wan ada belas-belas pageviews sahaja. Mungkin Google tengah upgrade.

mungkin pakcik gugel tengah upgrade sistem kot. aku pon kena gak..

sama Juga kb....pun cuma ada 27 views ja......... :(

saya pun begitu. terkejut pagi ini. rasa down tetiba. selamat tak delete comment2 lama.

Ada blogger - international kata sebb blog kita banyak iklan, itu sbb dia reset balik pageviews .....huhuhu penalti dari Google Panda

sama jugak dengan saya ..

Inilah bahana dan antara bahaya kalau pakai benda percuma ni

Hmmm ... apalah nasib kita ni yer

Ya...bukan semua blog yang kena ... HH punya blog yang lain ok je ..

abh HH, sama la kita..baru 3pageview ni..ingat kena hack ke ape..nasib baik yg lain ok.. kenape ye?? fuhhh mmg berdebar giler.hahaha

hmm. itulah. bila cek pagi ni tkejut jugak tengok pageviews tiba2 abis hilang. harap benda ni temporary je la.

sy pun kna haha 0 paeviews :/

Nak kna cek gak ni.. apapun mgkin pkara ni bersifat sementara

adalah silap dimana2 tu..atau btul sdg diupgrade..sabar ye tengok dulu..akk punya 4 x 3 kecuali semalam kosong jugak...mmg tak logik dan mustahil..

Aiseh.. den pun kna.. dr stgh juta jd 62.. hehe

hrm..tu la baru je cek tadi tgk2 ada 11 je..lagi sedih.. ada prob yer..harap2 akan kembali seprt sediakala..

ada error tu kot...xkanlah blog HH ada 21 je..hari2x org msuk....blog sya pun td ada 11 je...eurmmmm

uikkkk baru kena juga ni bila check sekali lagi. tadi mula2 takde..

saya pun...dari 2000 (tak banyak mana pun tinggal ) tinggal tak sampai 10. saya ingat nak say goodbye lah dunia blogger ni...emmm

itulah nak gelak pun ada..huhu

huhuhu..itu lah..sama juga....

maisarah sarah delete Oktober 25, 2012

*sama

maisarah sarah delete Oktober 25, 2012

sana la.dari beribu2 tinggal 10 page view je.hehe

kita dh check td , err terkejut4 pageview je -.-"

hehe.. nampak sgt ada yang tak kena.. :)

... pendek kata, bertukarlah ke Wordpress. Upgrade!

tapi blog saya langsung takde iklan pun kena jugak..huhu

Hehehehe...rasanya semuanya dah kembali ok dah ni ....

Hmm ... nampaknya Google ada buat sesuatu kat dalam blogspot, dan kini dah ok balik dah ... alhamdulillah

wow ... setengah juta pageviewssss hebat tu @facebook-538537437:disqus //

Amacam? dah ok ke? HH dah ok ni .. hehehheehe

Sabar .. hehehe... ada la benda Google buat kat blog tu ...

Ishh janganlah say gudbye ehhh

hehehehe... semua orang jadi gempak kan?

Hmmm ..... sini dah ok ...blog2 lain pun dah kembali normal dah jumlah pageviews .....

Hehehee..... :) tak reti nak guna wordpress ..kita blogger biasa2 je ...

Aku pun terkejut pagi tadi tengok stst blogspot..

:) skang dah ok dah @56abcfac1ff45d7ebddf087f934722f7:disqus

alhamdullillah sekarang dah kembali OK.. cuak jgk semua.. mn tak nye, bermula kosong semula.. haha

Amir Aiman Akashah delete Oktober 25, 2012

alhamdulillah bro HH
blog dh kembali normal juga
sentap jiwa gak sy td bila check bdasarkn info bro
syukran sgt2


EmoticonEmoticon