Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Saya fikirkan di negara yang sedang bergolak ini tiada hiburan seperti ini. Tetapi, anggapan saya ni meleset. Meh tengok gambar-gambar yang dikongsikan ini .... melihatkan keadaan suasana menonton wayang di Afghanistan.

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Yang bestnya .. leh bawak selimut tu ... hehehe... cer buat kat sini .... ada brani ka? Gambar-gambar ini diberikan kepada saya melalui satu email. Saya kongsikan kepada anda sebab bukan senang nak ke Afghanistan ni. Jadi, tengok gambar pun jadilah ye .. huhu.

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Oh ya, gambar-gambar ini adalah republish daripada entri lama saya sekitar tahun 2011. Saja nak publish balik untuk pelbagaikan rasa dalam blog post terbaru .. huhu...

Nak tengok lebih banyak gambar, cerita menarik, jangan lupa klik pautan ini - Fakta Hangat dan Gambar Jarang Anda Lihat


{ 9 comments.. read them below or add one }

[sutera kasih] [sutera kasih] September 13, 2011
wahhhh kt sana pon ada panggung wyg jgk rupanya..agak klasik hehe
ArELeEz ArELeEz September 13, 2011
berapa hengget la agaknye harga tiket dia kan?
danni cash danni cash April 22, 2012
Cam kat Malaysia dulu-dulu je!
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah October 11, 2016
Ramai juga yang pergi tengok wayang sana.
Jobdirumah Buat Duit Jobdirumah Buat Duit October 11, 2016
Macam banyak cerita tembak-tembak aje.
raihanah raihanah October 11, 2016
semoga kehidupan mereka lebih baik
siti hazreen siti hazreen October 11, 2016
wahhh tak sangka kat sana ada wayang...ada ke perempuan yang tonton??
Illya LeYa Illya LeYa October 11, 2016
Wahhh...menarik... baru tahu ni
Uncle Zuan Uncle Zuan October 13, 2016
classic panggung wayang diorang

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.