Skip to main content

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Saya fikirkan di negara yang sedang bergolak ini tiada hiburan seperti ini. Tetapi, anggapan saya ni meleset. Meh tengok gambar-gambar yang dikongsikan ini .... melihatkan keadaan suasana menonton wayang di Afghanistan.

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Yang bestnya .. leh bawak selimut tu ... hehehe... cer buat kat sini .... ada brani ka? Gambar-gambar ini diberikan kepada saya melalui satu email. Saya kongsikan kepada anda sebab bukan senang nak ke Afghanistan ni. Jadi, tengok gambar pun jadilah ye .. huhu.

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Oh ya, gambar-gambar ini adalah republish daripada entri lama saya sekitar tahun 2011. Saja nak publish balik untuk pelbagaikan rasa dalam blog post terbaru .. huhu...

Nak tengok lebih banyak gambar, cerita menarik, jangan lupa klik pautan ini - Fakta Hangat dan Gambar Jarang Anda Lihat


Comments

  1. wahhhh kt sana pon ada panggung wyg jgk rupanya..agak klasik hehe

    ReplyDelete
  2. berapa hengget la agaknye harga tiket dia kan?

    ReplyDelete
  3. Cam kat Malaysia dulu-dulu je!

    ReplyDelete
  4. Ramai juga yang pergi tengok wayang sana.

    ReplyDelete
  5. Macam banyak cerita tembak-tembak aje.

    ReplyDelete
  6. semoga kehidupan mereka lebih baik

    ReplyDelete
  7. wahhh tak sangka kat sana ada wayang...ada ke perempuan yang tonton??

    ReplyDelete
  8. Wahhh...menarik... baru tahu ni

    ReplyDelete
  9. classic panggung wayang diorang

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.