Saya fikirkan di negara yang sedang bergolak ini tiada hiburan seperti ini. Tetapi, anggapan saya ni meleset. Meh tengok gambar-gambar yang dikongsikan ini .... melihatkan keadaan suasana menonton wayang di Afghanistan.

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Yang bestnya .. leh bawak selimut tu ... hehehe... cer buat kat sini .... ada brani ka? Gambar-gambar ini diberikan kepada saya melalui satu email. Saya kongsikan kepada anda sebab bukan senang nak ke Afghanistan ni. Jadi, tengok gambar pun jadilah ye .. huhu.

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Oh ya, gambar-gambar ini adalah republish daripada entri lama saya sekitar tahun 2011. Saja nak publish balik untuk pelbagaikan rasa dalam blog post terbaru .. huhu...

Nak tengok lebih banyak gambar, cerita menarik, jangan lupa klik pautan ini - Fakta Hangat dan Gambar Jarang Anda Lihat


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

9 Komen

wahhhh kt sana pon ada panggung wyg jgk rupanya..agak klasik hehe

Reply

berapa hengget la agaknye harga tiket dia kan?

Reply

Cam kat Malaysia dulu-dulu je!

Reply

Ramai juga yang pergi tengok wayang sana.

Reply

Macam banyak cerita tembak-tembak aje.

Reply

semoga kehidupan mereka lebih baik

Reply

wahhh tak sangka kat sana ada wayang...ada ke perempuan yang tonton??

Reply

Wahhh...menarik... baru tahu ni

Reply

classic panggung wayang diorang

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.