Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
Saya fikirkan di negara yang sedang bergolak ini tiada hiburan seperti ini. Tetapi, anggapan saya ni meleset. Meh tengok gambar-gambar yang dikongsikan ini .... melihatkan keadaan suasana menonton wayang di Afghanistan.

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Yang bestnya .. leh bawak selimut tu ... hehehe... cer buat kat sini .... ada brani ka? Gambar-gambar ini diberikan kepada saya melalui satu email. Saya kongsikan kepada anda sebab bukan senang nak ke Afghanistan ni. Jadi, tengok gambar pun jadilah ye .. huhu.

Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan
Gambar Panggung Wayang di Kabul, Afghanistan

Oh ya, gambar-gambar ini adalah republish daripada entri lama saya sekitar tahun 2011. Saja nak publish balik untuk pelbagaikan rasa dalam blog post terbaru .. huhu...

Nak tengok lebih banyak gambar, cerita menarik, jangan lupa klik pautan ini - Fakta Hangat dan Gambar Jarang Anda Lihat


9 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement


Nak Jadi Owner Produk Jenama Sendiri Tak? Klik link untuk PANDUAN LENGKAP Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk!

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement