Peserta Giveaway Akhir Tahun 2019

Segmen blogger atau Giveaway Akhir Tahun 2019 telah pun tamat untuk menerima sebarang penyertaan. Terima kasih kepada semua rakan yang telah menyertai giveaway yang saya anjurkan walaupun hadiah disediakan tidaklah seberapa.

Giveaway ini diadakan sebagai meraikan ulangtahun perkahwinan saya yang ke-16 tahun, dan juga sebagai tanda terima kasih kepada semua yang menyokong blog ini yang sudah mencecah lebih 31 juta pageviews baru-baru ini sejak mula diperkenalkan pada Ogos 2010.

Senarai Peserta Giveaway Akhir Tahun 2019

Senarai peserta Giveaway Akhir Tahun HasrulHassan.com 2019
Hadiah yang saya tawarkan untuk giveaway akhir tahun 2019 kali ini adalah merupakan wang tunai dan juga template premium blogger/blogspot FlexNews bernilai RM50. Alhamdulillah, rezeki hasil berblogging membolehkan saya kongsi sedikit apa yang telah saya dapat.

Baik, berikut adalah senarai peserta yang telah mengambil bahagian dalam giveaway kali ini.

Senarai Blog/Fb Post Giveaway Akhir Tahun

  1. http://azlanbahar.com/contest/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan-template-blogger-premium/ 
  2. http://www.adianiez.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html
  3. http://www.ceritamak.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html
  4. http://www.mamapipie.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html
  5. http://www.mrspip.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  6. http://www.nikkhazami.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasruhassancom.html
  7. http://www.puancikza.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  8. http://www.suriaamanda.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html
  9. http://www.zukidin.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html
  10. https://aerillhassan.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  11. https://akupakarblog.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html
  12. https://anumkhairil.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html
  13. https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html 
  14. https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html
  15. https://cikaddacomel79.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhasssancom.html 
  16. https://cikdue.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html 
  17. https://cikmatahariku.blogspot.com/2019/11/jom-join-giveaway-akhir-tahun-daripada.html 
  18. https://ciknurul23.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html 
  19. https://ezaiza.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html 
  20. https://hawahassan.com/giveaway-hasrulhassan-com-wang-tunai-dan-premium-blogger-template
  21. https://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html
  22. https://kalsium2u.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hassulhassan-com.html
  23. https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  24. https://messarah.blogspot.com/2019/11/blog-hasrul-hassan-anjurkan-giveaway.html
  25. https://mrsablogstori.blogspot.com/2019/11/mrs-join-giveaway-akhir-tahun.html 
  26. https://mrspuex.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  27. https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  28. https://pemudattbc.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html
  29. https://seindahcerita.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  30. https://sheayang.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-by-hasrulhassancom.html
  31. https://www.aimanabdullah.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  32. https://www.anajingga.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html
  33. https://www.aynorablogs.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  34. https://www.azlindaalin.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-blogger-hasrul-hassan.html
  35. https://www.blogfaiz.com/giveaway-akhir-tahun-hasrul-hassan
  36. https://www.bondezaidalifah.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html
  37. https://www.ceritahuda.com/2019/11/giveaway-hasrulhassancom-wang-tunai-dan.html
  38. https://www.cikash.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan-template-blogger-premium.html
  39. https://www.ciktie.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  40. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2692821184090399&id=100000876323422
  41. https://www.farhanajafri.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html
  42. https://www.fizacrochet.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html
  43. https://www.mariafirdz.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template-premium.html
  44. https://www.safirulamar.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassan.html
  45. https://www.sislin76.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-blog-hasrul-hassan.html
  46. https://www.tengkubutang.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrul-hassancom.html
  47. https://www.uminazrah.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html
  48. https://www.yayaazura.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html
  49. https://yamanaimy.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

Sebanyak 48 blog telah disenaraikan bersandarkan kepada post penyertaan blog post, dan 1 Facebook Post.

In Sha Allah, saya akan menyenaraikan 30 blog terawal yang telah 'dikesan' menyertakan link blog post penyertaan mereka di fanpage hasrulhassan.com ke dalam bloglist blog ini nanti.

Terima kasih sekali lagi, dan saya akan maklumkan keputusan giveaway ini tidak lama lagi di fanpage dan juga facebook personal saya. Pemilihan pemenang adalah menggunakan nombor rawak random.org, bersandarkan nombor penyertaan disenaraikan di atas.

Saya mohon maaf kerana tidak dapat menyediakan hadiah yang lebih lumayan. In Sha Allah, mungkin di lain kali.

===
UPDATE

Senarai pemenang telah diketahui di sini - https://bit.ly/2qfWOYd
Tahniah. Saya dah contact semua pemenang untuk urusan pemberian hadiah.

Pemenang Giveaway Akhir Tahun HasrulHassan.com


Post a Comment

23 Comments

  1. Hai assalamualaikum, saya Ahmad dari indonesia, bila di depan ada kompetisi seperti ini lagi, boleh tak saya ikut? :D

    Btw saya suka tengok blog ini, bagus sekali. Salam kenal.

    Blog saya: Emosianisme

    ReplyDelete
  2. yay!! link penyertaan blog saya no 17:) salam perkenalan semua n thanks to Mr.HH senaraikan list penyertaan ini.Harap no saya naik nanti..kiki..

    ReplyDelete
  3. SA peserta no 8 lapor diri..hehehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ada nama mama. risau betul takut tak tersenarai..

    ReplyDelete
  5. Good Luck to all bloggers yg join

    ReplyDelete
  6. Yeah, alhamdulillah tersenarai di no.5.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tersenarai kat nombor 47 ^_^

    ReplyDelete
  8. harap2 no.27 bertuah dan ada rezeki. amin. :D

    ReplyDelete
  9. Hadiah nombor dua bro hasrul....yg penting dapat bina network dengan sertai giveaway ni...hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah pada pemenang. Ingat naknjoin juga tapi kesihatan tak mengizinkan

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada yang menang.
    Moga dimurahkan rezeki HH untuk buat GA lagi next time.

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada yg menang...Happy Blogging...

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada pemenang-pemenang!

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada yang bertuah. Semoga semakin murah rezeki HH.

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada yang bertuah.

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada yang bertuah. Tahniah juga kepada HH kerana menganjur.

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com