Cuckoo Water Filter & Air Filter - Adakah Ia Pilihan Terbaik?

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, ramai rakyat Malaysia yang sudah menyedari akan kepentingan mendapatkan air dan udara yang bersih. Ia sangat berbeza dengan dahulu. Jika nak dibandingkan dengan zaman tok nenek kita dahulu, kualiti air dan udara memang tak sama dengan apa yang kita ada sekarang.

Yelah, waktu zaman mereka .. pencemaran alam sekitar tidak seperti apa yang berlaku sekarang ni. Waktu tu, naik Cameron Highlands, jam 12:00 tengah hari masih lagi ada tanda kawasan berkabus dan suasana terasa aman, sejuk dan segar. Air dari telaga pun ada yang minum dan gunakan untuk memasak.

Memastikan Kualiti Air dan Udara Adalah Bagus Untuk Kesihatan

Air dan udara bersih
Air bersih waktu tu dengan air bersih sekarang pun jauh beza kualitinya. Saya pasti ramai yang setuju. Banyak dah bukti, testimoni, komentar, review dan perkongsian dibuat oleh ramai orang yang menunjukkan bahawa kualiti air tidaklah sebegitu menyakinkan.

Itulah sebabnya ramai pengguna, samada domestik mahupun industri yang menggunakan penapis air untuk menapis air yang dibekalkan sekarang.

Walaupun air mentah yang kita terima telah dirawat dengan teknologi terkini oleh pihak bertanggungjawab, namun 'perjalanan' air tersebut sehingga sampai ke tangki dan pili air rumah kita dah banyak terdedah dengan pelbagai bendasing yang kita tidak ketahui.

Ia macam udara juga.

Udara segar dibebaskan oleh alam semulajadi berlaku pada waktu malam dan awal pagi ... bila dah masuk tengahari, udara yang kita hirup dan sedut dah tak sesegar lagi....banyak partikel yang memudaratkan yang kita tak nampak.

Nasib baiklah ada penapis semulajadi yang Allah S.W.T jadikan. :) Hebat kan lubang hidung kita?

Alhamdulillah. Ada penapis semulajadi untuk udara yang kita sedut. Sesekali dapat juga dibersihkan ketika sedang mandi atau ketika mengambil wudhuk ... huhu.

Tetapi bagaimana dengan air?

Itulah sebabnya adanya jenama Cuckoo, yang menyediakan penyelesaian kepada permasalahan yang kita hadapi sekarang - masalah air dan udara yang kurang bersih.

Kesihatan kita tidak ternilai. Kalau boleh kita mahu semua yang kita ambil samada makan, minum dan udara yang kita sedut adalah bersih. Bila bersih, kita berusaha untuk menjaga kesihatan kita.

Selamatkah Kita Dengan Persekitaran Sekarang?

Adakah anda akan berasa selamat? Selesa? Bila melihat kualiti air dan udara seperti gambar di bawah ini? Sejauh mana keyakinan anda bahawa kualiti air yang anda terima itu benar-benar bersih? Dan bagaimana nak pastikan udara yang anda sedut itu tidak merbahaya?

Mencegah adalah lebih baik dari mengubat.

Cuckoo menyediakan produk yang dapat mencegah kita daripada konsum air yang kurang bersih. Cuckoo menyediakan produk yang mampu mencegah dan menapis udara 'kotor' di sekeliling supaya kita mampu menyedut udara yang lebih baik.

Cuckoo menyediakan penyelesaian pencegahan untuk membolehkan kita menikmati kualiti air serta udara yang lebih baik di rumah. Dan paling penting, Cuckoo Water Filter dan Cuckoo Air Filter menawarkan harga yang mampu milik kepada semua.

Malah, tawaran diberikan Cuckoo untuk orang ramai mendapatkan water filter dan air filter adalah pilihan terbaik buat mereka yang mencari penapis air dan penapis udara pada harga mampu milik berbanding dengan jenama yang lain.


Mengapa Cuckoo Pilihan Terbaik Untuk Sistem Penapis Air dan Udara di Rumah?

Antara sebab jenama Cuckoo adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan penapis air dan penapis udara adalah:

Kelebihan Penapis Air Cuckoo

Kelebihan Penapis Air Cuckoo
  1. Ia menggunakan teknologi Nano Positive Filteration System, yang mampu menapis benda yang merbahaya berpunca dari air.
  2. Ia ada Natural Filter yang membantu dalam menyediakan air beralkali lembut yang mampu merangsang pH yang baik untuk tubuh badan.
  3. Air Cuckoo tidak payau seperti air mineral atau air tapisan yang lain.
  4. Penapis air Cuckoo ada pengesahan sijil halal dan juga sijil kualiti SIRIM Malaysia.
  5. Pakej Cuckoo Water Filter adalah sangat berpatutan dengan bayaran bulanan yang rendah berbanding jenama lain di pasaran.
  6. Kos servis penapis air Cuckoo juga lebih berbaloi.
  7. Servis dan penggantian alat-ganti lebih kerap berbanding jenama lain untuk memastikan kualiti air adalah pada tahap optimum.
  8. Buatan berteknologi tinggi dari Korea. 
  9. Tangki dalam penapis air Cuckoo diperbuat dari stainless steel tahan karat.
  10. Penapis air Cuckoo adalah jimat tenaga, malah ia merupakan penapis air yang membantu dalam penggunaan air di rumah, selain daripada jimat dari segi penyelenggaraan penapis setiap bulan.
  11. Tempahan atau cara nak mendapatkan pakej penapis air Cuckoo adalah lebih mudah, cepat selain murah berbanding jenama lain.

Kelebihan Penapis Udara Cuckoo

Penapis Udara Cuckoo
  1. Berupaya menapis udara sekeliling lalu membebaskan udara yang lebih bersih, segar dan baik untuk kesihatan.
  2. Mampu menghilangkan bau udara yang busuk dari asap rokok, bau hapak, bau gas dan bau udara tercemar sekeliling.
    Penapis udara Cuckoo menggunakan teknologi terbaik dunia iaitu plasma ionizer bagi memastikan udara ditapis bersih dan bebas pencemaran.
  3. Mampu menapis habuk dan partikel merbahaya dalam udara sekecil 2.5 mikron.
  4. Khidmat lepas jualan menerusi servis berkala setiap 4 bulan bagi memastikan fungsi penapis udara Cuckoo pada tahap optimum.
  5. Penapis udara Cuckoo adalah cekap tenaga, jadi tidak perlu risau mengenai penggunaan tenaga elektrik berlebihan.
  6. Rekaan lebih menarik dan moden serta ada fungsi voice guide untuk model terkini.
  7. Penapis udara Cuckoo ada indikator kebersihan dan kualiti udara selain sensor untuk memastikan penapisan udara dibuat pada tahap optimum di waktu yang memerlukan.
  8. Dilengkapi dengan penapis halus untuk menapis habuk-habuk.
  9. Ada fungsi humidifier bagi memberikan suasana yang lebih selesa dan nyaman.

Daripada apa yang dinyatakan di atas, memang ada banyak kelebihan pada Cuckoo Water Filter dan Cuckoo Air Filter ini yang menjadikan produk ini antara pilihan terbaik dalam memastikan kualiti air dan udara pada tahap terbaik di dalam rumah.

Produk Terbaik Cuckoo Pilihan Terbaik Untuk Kebersihan Air dan Udara di Rumah

Rumah sepatutnya mempunyai persekitaraan yang lebih sihat daripada di luar. Cuckoo menyediakan penyelesaian kepada masalah seperti:
  • Air berbaur hanyir dan busuk
  • Air berkarat.
  • Air mempunyai mendapan.
  • Air terasa payau dan kurang enak.
  • Air tidak lagi mengandungi bahan mineral yang bagus untuk kesihatan tubuh badan.
  • Udara yang busuk dan tidak menyenangkan.
  • Bau dari asap rokok, asap kenderaan, bau gas, bau tandas, dan segala macam bau yang boleh mencemarkan suasana di dalam rumah.
  • Udara yang tidak sihat untuk kesihatan.
  • Masalah habuk.
  • Produk Cuckoo ditawarkan samada belian tunai atau secara sewaan bulanan rendah.

Dan paling penting, produk penapis air dan udara dari Cuckoo adalah mampu milik dan sangat berpatutan selain servis selepas jualan yang terbaik dan kerap berbanding dengan jenama lain. Selain itu, terdapat jaminan terhadap produk Cuckoo sehingga 5 tahun (untuk produk terpilih).

Setiap produk penapis air dan penapis udara Cuckoo ada pengiktirafan antarabangsa dan diyakini sebagai produk pilihan terbaik.

Bukan sahaja dapat kualiti air dan udara lebih baik, tetapi juga penjimatan dari segi pemilikan dan kos untuk produk-produk Cuckoo tanpa sedikit pun mengurangkan kualitinya.

Nak Dapatkan Info atau Ketahui Pakej Cuckoo?

Jika anda berminat nak dapatkan khidmat nasihat selain mengetahui pakej-pakej menarik bagi mendapatkan produk penapis air atau penapis udara Cuckoo ini, boleh terus Pak Su Cuckoo di nombor telefon - 012-7092198 atau terus WhatsApp Pak Su (klik)

Cuckoo Water Air Filter - Adakah Ia Pilihan Terbaik?

Anda juga boleh refer pada laman web berkenaan produk-produk Cuckoo di sini - Produk Cuckoo Pilihan Terbaik

Mahu dapat kualiti air dan udara terbaik di rumah anda, hubungi Pak Su Cuckoo ... in Sha Allah, beliau sedia membantu anda mendapatkan produk-produk Cuckoo pada harga mampu milik buat anda.


Semoga bermanfaat.

Copywritting template

Post a Comment

0 Comments