Bagaimana Nak Jual dan Buat Iklan FB Terbaik?

Penat buat iklan di Facebook tetapi masih lagi tak hasilkan apa-apa? Atau kos buat iklan lebih banyak dikeluarkan dengan untung yang anda dapat bila menjual di Facebook? Mungkin anda buat silap di mana-mana atau ada skip sesuatu sehingga iklan Facebook anda kurang berjaya.

Apakata kalau anda gali lagi ilmu berkaitan pemasaran dan pengiklanan di Facebook ini menerusi satu pakej panduan video tutorial yang akan tunjukkan segala yang perlu anda tahu. Ia satu pakej pembelajaran dan ilmu pemasaran Facebook yang saya fikir cukup lengkap.

Ketahui Cara Menjual dan Buat Iklan Terbaik di Facebook

Cara berniaga dan buat iklan di Facebook
Ramai yang rasa dia tahu untuk membuat iklan di Facebook, namun di sebalik pengetahuan yang dimiliki itu, mungkin ada sedikit kekurangan. Usahawan atau peniaga online yang melaburkan modal untuk pengiklanan di Facebook takkan tahu iklannya gagal sehinggalah kempen dibuat itu tamat.

Saya antara ramai peniaga online yang telah melakukan kesilapan ini. Segalanya nak mudah. Buat iklan di Facebook pun ambil jalan mudah. Terus tertarik dengan tawaran dibuat oleh Facebook, saya pun buat iklan untuk 'jual' produk saya yang akhirnya tak berikan apa-apa pulangan pun.

Kosong. Keluar modal besar tapi pulangannya kosong. Baik dari segi jangkamasa pendek mahupun panjang. Yang untung adalah Mark pemilik Facebook .. haha.

Kurangkan risiko kerugian.

Ini adalah method pertama harus dipelajari oleh mereka yang nak berniaga di Facebook. Nak kurangkan risiko kerugian, maka kena pastikan modal untuk pemasaran itu digunapakai untuk mendapatkan hasil.

Pemasaran memang tentu dah kena buat kalau berniaga di Facebook tu. Tak boleh letak barang untuk dijual tetapi tak buat pemasaran dan pengiklanan. Mesti nak beritahu orang apa yang kita jual, apa yang kita boleh buat untuk selesaikan masalah orang lain.

Orait.

Bermasalah Nak Menjual di Facebook?

Cara berniaga dan buat iklan di Facebook
Nampak masalah menjual di Facebook ni? Lebih-lebih lagi kalau anda tak ada ilmu untuk melakukannya.

Semua orang boleh letak produk untuk dijual diu Facebook tu. Anak saya pun tahu nak buat.

Tetapi ...

Bukan semua orang tahu menggunakan apa yang disediakan atau yang telah tersedia di Facebook untuk membolehkan produk terjual. Bukan semua orang tahu cara nak menjual dan mencari pelanggan yang betul. Bukan semua orang tahu cara nak buat iklan terbaik di Facebook.

Jangan jadi orang yang rasa pandai nak berniaga, tetapi tak tahu cara nak buat pemasaran, tak reti nak buat iklan yang boleh hasilkan jualan.

Nak berniaga kena bijak. Nak jadi bijak kena ada ilmu!!

Apa yang harus anda buat kalau anda ada masalah macam ... tak tahu cara betul nak buat dan letak iklan jual produk anda diu Facebook?

Gunakan Panduan FB Assasin !!

Ianya panduan dalam bentuk video. Anda tak perlu nak masuk apa-apa kelas atau lenguh membaca penerangan yang meleret. Anda hanya perlu tonton beberapa siri video yang boleh anda muat-turun untuk bantu anda membuat duit di Facebook.

Panduan ini akan tunjuk cara bagaimana nak buat iklan terbaik di Facebook. Ikut sahaja apa yang dipaparkan dalam video-video disediakan.

Pakej Video FB Assasin Adalah Untuk Newbie

Cuma nak INGATKAN anda sesuatu.

Panduan FB Assasin ini TIDAK SESUAI untuk mereka yang dah advanced. Ia adalah khusus untuk mereka yang baharu nak berniaga di Facebook. Kata orang .. masih lagi terkial-kial atau newbie dalam hal nak jual barang di Facebook.

Itu sebab panduan ini boleh didapatkan dengan harga semurah RM50 sahaja !!

Ya, satu pelaburan ilmu berkaitan cara pemasaran dan cara buat iklan terbaik di Facebook. Harga yang cukup berbaloi jika nak dibandingkan dengan panduan lain yang bernilai ratusan ringgit tetapi tak nampak hasil.

Nak mula berniaga di Facebook? Nak tahu cara betul buat iklan di Facebook?
Cara berniaga dan buat iklan di Facebook
Gunakan Panduan FB Assasin ini. Berminat nak tahu lebih lanjut? Terus ke link di bawah ini:

[Muat-Turun] Klik Sini untuk Muat Turun VIDEO FB Assasin

Ia adalah pakej tutorial yang seharusnya anda miliki kalau betul nak buat duit di Facebook.

Sebaik sahaja anda muat-turun panduan ini, anda akan ketahui perkara-perkara berikut:

  • Belajar buat duit income tambahan mudah hanya melalui internet 
  • Cara memilih produk hot yang sangat mudah dijual tanpa perlu PM panjang
  • Cara buat kajian pelanggan dan permintaan produk yang dipilih
  • Bagaimana hasilkan akaun fb ads lebih dari satu sebagai langkah keselamatan (akaun kena flagged)
  • Teknik split test iklan selepas dan sebelum iklan berjalan
  • Ketahui berapa jumlah kos iklan yang biasa diperlukan untuk mendapatkan sales
  • Bagaimana cara membaiki iklan yang bermasalah
  • Trik yang perlu dilakukan sekira pelanggan dan tidak memberikan apa-apa respon
  • Cara mengkaji pesaing di facebook
  • Cara mudah untuk customer terus PM ke whatsapp
  • Kesimpulan kempen iklan yang telah anda jalankan
  • Bagaimana anda boleh pos barang tanpa menyimpan stok
  • Cara reply komen PM secara Auto-Pilot

Hanya RM50 sahaja untuk anda tonton semua video cara melakukannya ..

Terhad. Jangan sampai jualan panduan atau pakej video ini ditutup!

Post a Comment

2 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.