Designo Pro V2 - App Grafik Terbaik Untuk Bisnes Online Mahupun Offline

Kongsi:

Designo Pro V2 - Aplikasi Grafik Terbaik Bisnes Online Mahupun Offline . Antara banyak masalah dihadapi oleh usahawan online, mahupun offlin...

Designo Pro V2 - Aplikasi Grafik Terbaik Bisnes Online Mahupun Offline. Antara banyak masalah dihadapi oleh usahawan online, mahupun offline ialah menghasilkan grafik berkualiti terbaik, yang cantik, serta menarik. Selain itu, masalah lain ialah menghasilkan satu grafik yang boleh digunakan untuk semua media, samada media online mahupun bercetak. Apakata anda cuba gunakan aplikasi Designo Pro V2, satu aplikasi online cloud-based yang boleh diakses di mana-mana sahaja!

Sebenarnya, aplikasi Designo Pro bukanlah satu aplikasi baru. Ia sebenarnya antara aplikasi yang telah banyak digunakan oleh ramai usahawan seluruh dunia. Aplikasi grafik ini membolehkan semua orang mencipta dan menghasilkan grafik profesional yang mengagumkan dalam hanya beberapa saat. Tak perlu pengetahuan teknikal tinggi, mahupun tahap kreativiti level IPT .. siapa sahaja boleh hasilkan grafik menarik untuk bisnes malah apa sahaja dengan menggunakan Designo Pro ini.

Designo Pro V2 - App Grafik Terbaik Bisnes Online Mahupun Offline

App grafik untuk bisnes dan perniagaan
Aplikasi Grafik Terbaik Bisnes Online Mahupun Offline
Saya suka nak cerita mengenai aplikasi ini yang sudah dikemaskini dengan cirian yang terbaik, lebih baik daripada versi terawalnya. Untuk Designo Pro V2 ini, salah satu kelebihan yang ada padanya ialah ia mampu menghasilkan grafik berkualiti designer dalam format SVG.

Apa kelebihan format grafik dalam SVG ini?

Ia membolehkan apa sahaja grafik yang anda hasilkan boleh dikembangkan (besarkan) atau kecilkan tanpa kehilangan kualitinya. Ini bermakna satu grafik dalam format ini, anda boleh gunakan untuk hasilkan samada grafik untuk banner iklan online, grafik besar untuk iklan seperti billboard, grafik untuk brosur dan pamplet, malah anda boleh gunakan untuk grafik bagi cetakan pada baju, mug, atau produk cenderahati.

Format ini merupakan ciri terbaik dan paling best yang ada dalam Designo Pro V2. Itulah sebab saya katakan di awal tadi, ia merupakan aplikasi grafik terbaik untuk mereka yang ada bisnes online mahupun offline. Tak perlu lagi nak upah designer mahal-mahal, kerana anda sendiri dah boleh gunakan aplikasi Designo Pro V2 ini untuk hasilkan grafik iklan dan promosi anda sendiri yang berkualiti terbaik.

Ciri-Ciri Terbaik Designo Pro V2 Untuk Rekaan Grafik Anda Sendiri

Aplikasi mudahkan reka design secara online
Tak susah menggunakan Designo Pro V2 ini. Walaupun anda tak tahu langsung menggunakan aplikasi grafik seperti Photoshop atau yang seumpamanya, dengan Designo Pro ianya dipermudahkan. Aplikasi ini, yang baru sahaja dilancarkan pada November 2017, adalah satu revolusi penghasilan grafik berteraskan platform cloud-based.

Ini kelebihan yang ada jika anda gunakan Designo Pro V2 ini:
 1. Anda tidak perlu install dalam komputer anda.
 2. Ia adalah aplikasi grafik cloud-based. Maksudnya, anda boleh edit gambar serta grafik di mana jua anda berada. Syaratnya mesti ada akses internet.
 3. Kualiti terbaik kerana imej yang dihasilkan adalah jenis vektor (SVG).
 4. Antaramuka aplikasi ini yang sangat mesra pengguna.
 5. Ada ratusan template tersedia yang boleh anda gunakan, samada untuk logo, header, banner, grafik dan sebagainya.
 6. Satu klik untuk anda muat-turun rekaan grafik anda, dan gunakan samada untuk laman web perniagaan, blog mahupun untuk video promosi anda.
 7. Kelebihan untuk hasilkan grafik 3D, yang sangat popular digunakan oleh usahawan online serta para affiliate marketer.
 8. Mockup realistik. Antara teknik promosi dan pemasaran yang semakin banyak digunakan untuk menyakinkan bakal pelanggan. Anda cuma perlu letak design anda ke dalam mockup yang telah tersedia dalam aplikasi ini.
 9. Boleh integrasi dengan software grafik yang lain seperti easy sketch pro dan explaindio.

Banyak lagi kelebihan yang ada dalam aplikasi ini, anda boleh tengok lebih banyak lagi di sini -
Designo Pro V2

Video Review Designo Pro V2

Okay, cuba lihat video demo atau review cara menggunakan Designo Pro V2 ini di bawah, disediakan oleh rakan saya, saudara Ahmad Shahrin yang turut mempromosikan produk ini:

Overview Designopro2 from Ahmad Shahrin Mohamad Anuar on Vimeo.

Amacam? Menarik bukan? Anda perlu tonton video di atas untuk lihat betapa bestnya Designo Pro V2 ini. Kalau anda tak tonton, anda takkan tahu kenapa saya kata aplikasi ini adalah merupakan aplikasi grafik terbaik untuk bisnes online mahupun offline anda.

[Info ] Kalau tak keluar video di atas tu, boleh tonton di sini - https://webrready.com/designopro2/

Dengan format grafik vektor yang dihasilkan menerusi Designo Pro V2 ini, anda boleh gunakan imej grafik yang sudah tersedia, sudah siap direka, sudah penuhi segala kehendak anda dalam semua platform bisnes dan perniagaan anda yang boleh anda terfikirkan.

Grafiknya tidak akan mudah menjadi blurr ... dan kekal cantik, menarik, dan nampak pro serta mahal! Walhal, ianya adalah rekaan anda sendiri tanpa upah mana-mana designer pun. Weihh upah designer untuk kualiti seperti dalam Designo Pro ni bukan murah ye. Saya tahulah sebab saya pun antara yang menjalankan servis menghasilkan grafik untuk banner iklan untuk pelanggan blog saya.

Designo Pro bolehkan anda hasilkan grafik hebat kualiti profesional, dengan akses aplikasi ini secara online tanpa perlu pengetahuan tinggi, ia sangat mesra pengguna dan mudah digunakan sesiapa sahaja.

Malah, ada yang telah menggunakan aplikasi ini mengatakan ia seperti menggunakan Adobe IIlustrator tetapi lebih simple dan dengan kos yang jauh lebih murah. Ya .. anda tidak memerlukan kos yang tinggi untuk gunakan aplikasi ini.

Nak tahu berapa kos yang perlu anda keluarkan untuk gunakan Designo Pro V2 ini? Aha, cuba anda lihat sendiri di sini - Designo Pro V2

Bagaimana Nak Gunakan Designo Pro V2?

Berikut adalah langkah mudah untuk gunakan aplikasi terbaik utnuk grafik bisnes online dan offline anda ini...
 • Langkah 1 - Login ke platform cloud Designo Pro V2 dan pilih lebih 400+ template tersedia atau muat naik grafik anda, atau imej apa jua imej vektor.
 • Langkah 2 - Edit template yang tersedia untuk penuhi kehendak anda, menggunakan fungsi editor drag&drop yang ada.
 • Langkah 3 - Klik eksport ke apa jua jenis format yang sesuai untuk digunakan pada laman web bisnes anda, blog, label produk, kotak produk, ebook, banner iklan mahupun untuk video pemasaran anda - samada untuk bisnes online mahupun offline.

Aha .. 3 langkah ringkas untuk anda gunakan aplikasi grafik ini.

Akses sekarang dan manfaatkan. Jika anda akses menerusi laman web ini - https://webrready.com/designopro2/ ... anda akan diberikan tutorial di dalam Bahasa Melayu untuk memudahkan lagi pemahaman anda tentang cara untuk menggunakan Designo Pro V2 ini.

Peluang Jana Komisen Menerusi Designo Pro V2

Oh ya, jika anda berminat untuk mempromosikan produk Designo Pro V2 ini kepada rakan-rakan usahawan anda, maka boleh turut serta dengan mendaftarkan diri sebagai rakan affiliate menerusi pautan ini - https://webrready.com/jv-affiliate-designopro2/

Program affiliate ini dibawakan oleh saudara Ahmad Shahrin.

COMMENTS

BLOGGER
Panduan Iklan Adwords
Name

#Bajet2014,4,#VMY2014,5,#WORDLESS WEDNESDAY,73,Abah Blogger,38,Advertorial,130,Advertorial 2013,15,advertorial 2014,39,advertorial 2015,7,ARTIKEL KEHIDUPAN,7,ARTIKEL KEKELUARGAAN,7,ARTIKEL KESIHATAN,6,Bajet 2013,9,Bajet 2016,8,BICARA MASYARAKAT,148,Bicara Minda,72,BILA BLOGGER MASUK MAJALAH,26,BLOG LENSA HASRUL,1,BLOG PILIHAN 2012,25,BLOG PILIHAN 2013,15,Blog Selebriti,76,Blog Stats,10,Blogger Guide,2,BR1M,10,Buat Duit Dengan Adsense,56,Buat Duit Online,370,Cerpen Kehidupan,1,ChurpChurp,4,CINTA DAN JIWANG,44,Contest 2014,16,Contest 2015,19,Contest 2016,15,Contest 2017,8,Custom Made Sticker Kereta,1,DARI AKHBAR,28,DARI RAKAN BLOGGER,7,Dari Rakan Facebook,8,Destinasi Cuti,14,DIARI HIDUP,2,diskaun saman PDRM,2,DUNIA BLOG DAN BLOGGER,28,DUNIA BLOGGER MALAYSIA,817,Dunia Haiwan,1,DUNIA HIBURAN SERANTAU,6,Dunia Oh Dunia,23,Dunia Penulis Blog,1,EDISI TERJAH BLOG BARU,33,english,1,Eqbalzack Giveaway,2,Fakta Hangat,356,FAKTA MENARIK,106,FAKTA MENARIK DAN PELIK,69,Familia,5,FOLLOWER HH,2,Fotografi,1,Gadget blogspot,1,GAMBAR,58,Gambar Menarik,16,GAMBAR PELIK DAN MENARIK,55,Gathering Bangku Kosong,12,Gaya Hidup,26,Giveaway,9,Hari Raya,57,Hartanah,60,Header Blog Pilihan,2,Holiday Destination,6,Holiday Getaway,62,Holiday Tips,2,House Husband,599,Ihya Ramadhan,2,Info Blog,59,INFO BLOG BANGKU KOSONG,48,Info Blog HH,36,Info GST,14,Informasi,553,Informasi Dunia,1,INI SEBUAH CERITA,9,Inspirasi,16,Inspiration,4,Internet,2,iPhone 5 Gadjet Impian,1,ISLAM DAN MASYARAKAT,21,Isu Blogger,21,Isu Dan Berita,335,ISU DUNIA,3,ISU MALAYSIA,1,Isu Masyarakat,10,ISU MASYARAKAT 1,39,Jalan Jalan,1,JEJAK BLOGGER,19,Jom Jalan-jalan,3,Kamasutra temple,1,Kasut Pelik,1,Kehidupan Sebagai Blogger Sepenuh Masa,1,Keibubapaan,46,Kekeluargaan,149,Kempen,6,Kerja Dari Rumah,100,Khas buat Follower,39,Kisah Dunia,1,Kisah HH,58,KISAH KELUARGA,49,Klip Video,9,KOLEKSI LAWAK BANGKU KOSONG,46,KOLEKSI PETUA,22,KONGSI PETUA,2,KTM,17,Lawak Blogger,38,Lawak Sekejap,56,Lifestyle,391,Love,1,Majalah In Trend,6,Makanan,5,Malaysia Best Blog 2015,1,MENGENAI BLOG HH,1,Merdeka,12,MH370,6,Minda Berfikir,11,Miros,2,Narnia,1,NOSTALGIA,1,NUFFNANG,26,NULL,17,ONLINE SURVEY,1,Pakar SEO,1,Panduan,432,Panduan Adsense,19,Panduan Blogger,11,PANDUAN MENULIS BLOG,653,Panduan Pengiklanan di Blog,74,Parenting Tips,4,PDRM,1,Pelaburan,29,Pendapat,31,Penghargaan Dari Bloggers,8,Peraduan dan Kontest,15,Percuma,2,Percutian,92,Percutian Keluarga,14,PERISTIWA RAMADHAN,6,Permotoran,2,PERSPEKTIF,6,Petua,1,Petua dan Tips,18,petua kehidupan,5,Petua Memikat,3,Pilihanraya,1,Plastik Sampah Mesra Alam,1,que382ahexjz,1,Rakan Blogger,9,Ramadhan,66,RAMADHAN 2011,9,Ranking Alexa,2,Raya 2015,10,Resepi,57,Samsung,1,segmen 2015,2,segmen blogger 2016,7,SEJARAH DUNIA,43,Sembang Blogger,533,Semesti,2,SENI,3,Shopping,133,Shopping Online,4,Sihat Cantik,8,SIHAT SOKMO,17,SIRI KENALI TOKOH SEJARAH TEMPATAN,1,SIRI KISAH KERAJAAN AGUNG,5,SIRI SIFAT BLOGGER TERPUJI,6,Siri Tips Pikat Gadis Cantik,5,Tempat Menarik,209,Terbaik Google,6,The Bidadari 2014,9,Tips Bercuti,116,Tips Blogging,325,Tips Blogging 101,1,Tips Blogspot,83,Tips Dapur,53,Tips Kekeluargaan,4,Tips SEO Blogspot,132,VIDEO,125,Video Best,53,widget blog,34,WIDGET PILIHAN,62,wordless wednesday,117,Work From Home,11,
ltr
item
HASRULHASSAN.COM™ - Family Oriented Lifestyle Blog: Designo Pro V2 - App Grafik Terbaik Untuk Bisnes Online Mahupun Offline
Designo Pro V2 - App Grafik Terbaik Untuk Bisnes Online Mahupun Offline
https://3.bp.blogspot.com/-qVoDFe0btEg/Wnfh3GCMBtI/AAAAAAAArcw/ue8p4E2rlYUK9v-IZS-zFUrJDi3VSoyFQCLcBGAs/s1600/software-aplikasi-grafik-untuk-iklan-blog-billboard.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-qVoDFe0btEg/Wnfh3GCMBtI/AAAAAAAArcw/ue8p4E2rlYUK9v-IZS-zFUrJDi3VSoyFQCLcBGAs/s72-c/software-aplikasi-grafik-untuk-iklan-blog-billboard.jpg
HASRULHASSAN.COM™ - Family Oriented Lifestyle Blog
https://www.hasrulhassan.com/2018/02/designo-pro-v2-app-grafik-terbaik.html
https://www.hasrulhassan.com/
https://www.hasrulhassan.com/
https://www.hasrulhassan.com/2018/02/designo-pro-v2-app-grafik-terbaik.html
true
1039913750360806682
UTF-8
Muatkan Semua Post Tidak ditemui sebarang post PAPAR SEMUA Seterusnya Balas Batal balas Padam Oleh Utama LAMAN POST Papar Semua PILIHAN KHAS UNTUK ANDA TAG ARKIB SEARCH SEMUA POST Tidak ditemui sebarang post berkaitan Utama Ahad Isnin Selasa Rabu Khamis Jumaat Sabtu Ahd Isn Sel Rab Kha Jum Sab Januari Februari Mac April Mei Jun Julai Ogos September Oktober November Disember Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogs Sep Okt Nov Dis sebentar tadi 1 minit lalu $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Semalam $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Pengikut Ikut THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy