Rujukan PSEE 2021
Wah, saya rasalah, Tahun Baru Cina 2018 tahun anjing kali ini banyak betul iklan-iklan (TVC) baru yang keluar. Yang menariknya ialah, iklan-iklan berkaitan Tahun Baru Cina (CNY) 2018 datangnya dari syarikat-syarikat besar dan multinasional, contohnya iklan Chinese New Year TVC 2018 dari Mercedes-Benz. Iklan TVC dari Mercedes-Benz adalah sebuah cerita pendek bertajuk Blessings.

Jika anda seorang yang gemar menonton iklan-iklan hari perayaan yang unik, sama seperti saya .. meh tonton iklan cerita pendek Blessings, Mercedes-Benz Chinese New Year TVC 2018 ini.

Blessings - Mercedes-Benz Chinese New Year TVC 2018

Mercedes-Benz Chinese New Year TVC 2018
Blessings, sebuah TVC daripada Mercedes-Benz untuk Tahun Baru Cina 2018 berkisar mengenai seorang datuk bercerita tentang perkahwinan kepada cucunya yang masih bujang dan sukar mahu membuat keputusan untuk berkahwin.
[post_ads]
Jika anda belum tonton lagi, boleh tonton video iklan tersebut di bawah.


[post_ads_2]
Dah tonton ke video iklan (TVC) daripada Pensonic Malaysia? Saya ada kongsikan dalam post sebelum ini, kalau belum ... boleh terus ke pautan ini - Going Home - TVC Chinese New Year 2018 from Pensonic

Bagus kan hidup di Malaysia, boleh lihat dan saksikan banyak iklan menarik pelbagai perayaan berbilang kaum. Moga keharmonian yang dikecapi ini dinikmati dengan penuh syukur.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Sebelum Selepas

Dapatkan 365 Ayat Emosi Mudah Viral - Free Marketing Berkesan Klik Sini Untuk Download!

Bisnes Tudung

Ebook Rahsia YOUTUBER Naikkan Views Dengan Headline Padu Klik Sini Untuk Download!