23 January 2018

Mercedes-Benz Chinese New Year TVC 2018


Wah, saya rasalah, Tahun Baru Cina 2018 tahun anjing kali ini banyak betul iklan-iklan (TVC) baru yang keluar. Yang menariknya ialah, iklan-iklan berkaitan Tahun Baru Cina (CNY) 2018 datangnya dari syarikat-syarikat besar dan multinasional, contohnya iklan Chinese New Year TVC 2018 dari Mercedes-Benz. Iklan TVC dari Mercedes-Benz adalah sebuah cerita pendek bertajuk Blessings.

Jika anda seorang yang gemar menonton iklan-iklan hari perayaan yang unik, sama seperti saya .. meh tonton iklan cerita pendek Blessings, Mercedes-Benz Chinese New Year TVC 2018 ini.

Blessings - Mercedes-Benz Chinese New Year TVC 2018

Mercedes-Benz Chinese New Year TVC 2018
Blessings, sebuah TVC daripada Mercedes-Benz untuk Tahun Baru Cina 2018 berkisar mengenai seorang datuk bercerita tentang perkahwinan kepada cucunya yang masih bujang dan sukar mahu membuat keputusan untuk berkahwin.
[post_ads]
Jika anda belum tonton lagi, boleh tonton video iklan tersebut di bawah.


[post_ads_2]
Dah tonton ke video iklan (TVC) daripada Pensonic Malaysia? Saya ada kongsikan dalam post sebelum ini, kalau belum ... boleh terus ke pautan ini - Going Home - TVC Chinese New Year 2018 from Pensonic

Bagus kan hidup di Malaysia, boleh lihat dan saksikan banyak iklan menarik pelbagai perayaan berbilang kaum. Moga keharmonian yang dikecapi ini dinikmati dengan penuh syukur.

Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon