Klik Sini Untuk Tempahan Rujukan
Kisah Abang Polis Bernama Mohamad dalam Shell #StationStories. Kisah abang polis bernama Mohamad ini saya seronok nak kongsikan kepada anda semua kerana ia ada nilai kekeluargaan yang tinggi. Kisah abang polis bernama Mohamad ini telah dimuatkan di laman web Shell menerusi #StationStories yang memaparkan banyak kisah menarik mengenai pelanggan-pelanggan di stesen minyak Shell.

Antara kisah yang menarik perhatian saya ialah kisah abang polis bernama Mohamad ini. Menerusi video Shell #StationStories yang saya kongsikan ini, Encik Mohamad akan beritahu mengenai kenangan manisnya di dalam PDRM, memberitahu mengenai isterinya dan juga mengenai ibunya.

Video Kisah Abang Polis Bernama Mohamad #StationStories

Part bila Encik Mohamad bercerita mengenai ibunya inilah yang membuatkan saya menulis artikel ini dan berkongsikan video ini untuk tontonan anda semua.

Antara perbualan yang menarik ...

"Apa yang abang suka tentang kerja abang?"
"Kerja saya ....yang paling saya minat ... aa ..aaaa..dapat bersama orang awam, .... berkhidmat untuk masyarakat ... untuk negara kita .. itu je la."

Kenangan manis dalam PDRM?

"Bertemu jodohlah .. kahwin dengan isteri pun sebab dia minat anggota pulis ..jadi saya dapat isteri jelah..hehehehehehe..."

Part paling best bagi saya ialah apabila ditanya soalan di bawah ini ...

Isteri Bukan Love of My Life ..

Adakah isteri abang love of your life? .. dan apa jawab abang polis bernama Mohamad ini?

Saksikan video Shell #StationStories - Kisah Abang Polis Bernama Mohamad

"Apa abang nak cakap pada ibu abang sekarang? Apa abang nak cakap?" ....
Dan jawab Encik Mohamad ......Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement