Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Menantu ditiduri bapa mertua. Topik ini pernah menjadi hangat sebelum ini. Malah ia pernah jadi viral dalam laman Facebook disebabkan tajuk yang memang memancing ramai untuk klik.

Sedang saya kehilangan idea untuk entri baru, saya republished balik entri ini. Nak test dan uji samada ia masih lagi relevan untuk mendapatkan trafik blog yang semakin suram. Tambah-tambah lagi saya dalam proses nak naik taraf template blog ini supaya lebih responsif apabila ditatap pada peranti canggih yang ramai orang guna di zaman sekarang.

Nanti, saya akan kongsikan kepada anda template responsif untuk pengguna blogspot supaya anda pun boleh mencuba dan memilikinya. Best ada template yang responsif ni.


Gambar menantu ditiduri bapa mertua ini saya ambil dari sebuah forum yang pernah saya jadi ahli satu ketikan dahulu. Sekarang saya tak aktif dah. Salah satu sumber idea untuk anda buat post baru dalam blog adalah dengan forum. Forum kaya dengan informasi, dan sekiranya anda bijak ambil peluang, in Sha Allah, anda boleh hasilkan sebuah entri yang baik hanya bersumberkan forum sahaja.

Foto Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Aduhh ..gelak saya dibuatnya ...

Sumber: Forum Ehoza

Post a Comment

25 Comments

  1. haha boleh pulak kepala landing kat situ.

    button followers dah ok :D

    ReplyDelete
  2. Saya rasa pak mertua tu mengantuk tu yang nampak macam terlentuk kat menantu dia almaklum anak dia kahwin banyak kerja yang perlu dibuat sampaikan tak cukup tidur he.he

    ReplyDelete
  3. ahahahhaa.. sedap sangat pak mertua..haha

    ReplyDelete
  4. Adeh...kan dah gelak sorang2 ...hahaha

    ReplyDelete
  5. forum menjadi tempat saya merujuk jugak ada kalanya abang HH... ^_^

    ReplyDelete
  6. hhihi... lawak tul... menantu dh terkepit2 malu...

    ReplyDelete
  7. hahaha... ketawa jugak nie... aduhai bapa mertua keletihan

    ReplyDelete
  8. penat sangat rewang...hehehe...

    ReplyDelete
  9. port landing baik punyer!!! hahaha

    ReplyDelete
  10. wah... dah tukar wajah baru... dah tiada senarai blogger Ramadhan ... atau tersimpan di mana2.. :D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum hh...wawaaaa buat lawak jer kn...:)

    ReplyDelete
  12. ha ha. baru lepas makan ubat bapa mertua ni kot. tajuk memang panas.

    ReplyDelete
  13. Hahah penat sangat tuu, sampai terlentok.. siannyaa

    ReplyDelete
  14. Menantu cantik sangat..bapa menantu keletihan...

    ReplyDelete
  15. wahh...cantik baju baru..kalerful lagi

    ReplyDelete
  16. hahahha feeling habis muka pokcik...

    ReplyDelete
  17. Tajuk entry ni memang hebat la bro ;-(

    ReplyDelete
  18. hihihi..ngantuk sungguh pakcik tu. penatlah la sb dia tuan rumah yang uruskan kenduri tu. dia baru nak lelap dah kena suh posing ngn pengantin.hihi

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.