Siti Sab, antara blogger terawal yang saya 'kenal' dalam dunia blog Malaysia. Dulu, dok bangku sekolah lagi, sekarang .. alhamdulillah, dah selamat menjadi tunangan orang. Tahniah saya ucapkan kepada Siti Sab atas pertunangannya pada 7 June 2014.

Siti Sab ni kira blogger lama gak ni, dah berblog sejak tahun 2010. Masa ini juga saya kenali dia sebagai blogger. Macamana saya boleh kenal? Kalau tak silap menerusi blogwalking ... haaa untung kalau rajin blogwalking ni, leh eratkan silaturrahim sesama blogger ... :)
blogger cun Malaysia
Siti Sab atau Siti Sabariah Mohamed Yusoff, adalah blogger Negeri Sembilan berasal dari Jelebu. Wow .. gadis Jelebu ... hehehe .. terus teringat lagu Gadis Jolobu nyanyian Dato Hattan dengan Waris.

Antara rakan blogger saya yang baik hati benarkan saya gunakan gambar photoshoot dia untuk entri-entri berkaitan cinta ... huhuhu.. satu waktu dululah, kiranya ibarat penghias entri sayalah.

Sekarang, nampak gaya macam dah kurang aktif dengan blog, mungkin sebab sibuk buat bisnes online kot ... :) atau banyak kerja dapat tawaran buat photoshoot.

Jika nak kenal dengan blogger cantik ini, bolehlah jenguk blognya di sini - www.sitisab.com

Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang 

Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang
Apapun, saya sekali lagi ucapkan tahniah dan selamat menjadi tunangan orang buat Siti Sabariah (nama memang klasik kan?). Dan pada mereka, Siti Sab tidak bertunang dengan ahli musik ehh .. dia bertunang dengan siapa, kenalah tanya pada empunya diri nanti, in Sha Allah ... dia akan baca komen-komen anda di entri ini (konfiden je).

Gambar dan Foto Blogger Siti Sabariah Bertunang

Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang
Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang
 Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang
Kredit Foto: Facebook Siti Sabariah

14 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. bulan ni mmg rmai sungguh yg kawin dgn tunang..tahniah blogger siti sab!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la .. sampai saya sendiri pun hilang fokus mana satu kenduri yang boleh hadir.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ya Tuhan.. Terharunye.. Siap ada entri tuk Sab.. Thank you awak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errrkkk errkk *kelu jap bila kena pangggil awak awak ni ...

      Delete
  4. Musim cuti sekolah ni musim kawin

    ReplyDelete
  5. muja pun igt lg ngan beliau.. salu tulis entri cinta cinta.. suke sgt.. lama gak beliau tak update.. hrp hrp nnti aktif balik... suke tgk dye.. cantik sgt. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa .. tu la pasal, nih nak kasik semangat dia tulis balik aaa entri baru ... :)

      Delete
  6. Tergugat ni. Nak kena kumpul duit. :p
    Tahniah ler yer!

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Panduan Bisnes di Shopee

Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement



Panduan Ternak Kambing