Klik Sini Untuk Tempahan
Ada ramai yang mungkin mahu mencari template yang nampak elegan, menarik serta profesional. Jika anda mahu dapatkan template sebegitu, cuba muat-turun dan gunakan template terbaik daripada Templateism ini. Saya sangat mengesyorkan kepada anda semua untuk mencuba template-template percuma blogger (blogspot) di Templateism.

Template Blogger Profesional Templateism

Percuma Template Profesional untuk blogger Malaysia

Template terbaik yang disediakan adalah kebanyakkannya responsif dan mempunyai latar belakang simple tetapi menarik. Salah satu ciri template yang terdapat di sini ialah ia mempunyai menu melekat di atas bagi memudahkan navigasi, macam blog saya ni ... :)

Ciri-ciri lain adalah kebanyakkan template telah SEO tersedia, jadi tak perlu risau sangat pasal SEO blogspot anda. Ada yang punyai auto-thumbnails dan template yang dikongsikan adalah template yang kemas, serta fast-loading template.

Muat turun percuma dan aplikasikan ke blog anda, pasti nampak mengagumkan. Ada banyak pilihan untuk anda cuba, tetapi awas dan beringat, pastikan anda telah backup template asal untuk mengelakkan berlaku kejadian yang boleh buat anda meraung selama 3 minit 24 saat!

Untuk dapatkan template yang bertaraf profesional dari Templateism ini sila ke pautan berikut - Profesional Blogger Template
OHBlogger Blogspot Malaysia - Template Blogger Profesional Templateism

OHBlogger Blogspot Malaysia - Template Blogger Profesional Templateism




19 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Replies
    1. Cuba dapatkan template yang nampak pro untuk blog

      Delete
  2. memang aku pun rekemen kan guna templateism ni..sbb aku pun paaku dkt blog aku..tapi dgn sedikit pengubahsuaian..mmg lebih mengancam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep .. buat ubahsuaian sedikit bagi nampak unik, tak sama dengan yang lain.

      Delete
  3. Assalammualaikum... bro HH,

    boleh guna template nie ...

    mselim3

    ReplyDelete
  4. Thanks HH for the templates. Dah try satu on my other Blog..and will see how it goes..

    ReplyDelete
  5. Tertarik jugak ni. Tapi baru tukar template.
    Tapi kenapa 3 minit 24 saat ja HH? :p
    Boleh jadi lama jugak kalau template tak menjadi. Hehe

    ReplyDelete
  6. owh..template menarik nie....tapi dah fobia nak cuba tukar template....hahaha

    ReplyDelete
  7. tunggu tukar domain br pakai nie..
    hehe.
    mmg nampk kemas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik Shark .. cubalah try satu pada blog lain (kalau ada)

      Delete
  8. Replies
    1. Ya. Memang elegan ... itu sbb saya syorkan pada rakan blogger yang lain untuk mencuba template yang ada.

      Delete
  9. blog sekolah sy pun kena kemaskini template. baru mcm wordpress kan :)

    ReplyDelete
  10. Bolehkah saya tahu Bang Hasrul mendapatkan Kulit Blog yang digemari oleh SEO ini dimana? :)

    ReplyDelete
  11. Maksudku kulit blog,situs kepunyaan Bang Hasrul ini,asalnya darimana? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari situs di atas, cumanya saya buat beberapa ubahsuaian agar sesuai dengan citarasa.

      Delete
  12. pernah terkena akibat tukar template...blog saya tka boleh buka langsung....next time berhati-hati kalau nak tukar....saya bukannya pakar....tapi masih belajar lagi...try & error....

    ReplyDelete
  13. syg plak rasa nk tukar template..hee..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement