Rezeki daripada AgenAffiliate.com nampaknya semakin hari semakin baik. Dan saya nampak ramai yang dah ikut jejak langkah saya. In Sha Allah, akan ada rezeki juga nanti buat mereka yang dah daftar percuma tu. Kena rajin usaha dan sentiasa buat kerja bersama AgenAffiliate.

Susah ke nak buat duit online dengan AgenAffiliate ini? Hmm... kalau ikut pengalaman yang ada, tak susah mana. Sejak AgenAffiliate.com diperkenalkan pada awal Oktober 2013, saya telah memperoleh lebih RM100. Itu rezeki saya dengan AgenAffiliate. Apa yang saya lakukan, hanyalah mempromosikan Panduan Buat Duit Dengan AgenAffiliate yang diberikan percuma.

Tak dapatkan lagi panduan tersebut? Ok, capai link berikut, anda boleh muat turun dan berikan secara percuma pada orang lain -Muat Turun Percuma Panduan Buat Duit dengan AgenAffiliate.com

Buku panduan (ebook) itu akan menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh terima komisen seperti mana yang telah saya terima ini. Dan anda boleh gunakan blog sebagai salah satu medium untuk peroleh komisen pertama anda.

Pendaftaran adalah percuma, jadi anda tiada risiko pun untuk promosi dan akhirnya jana pendapatan secara online.

Saya dah dapat RM125.00 sejak awal Oktober 2013. Jadi, ia juga boleh menjadi milik anda.

Pendaftaran percuma boleh dilakukan di sini - Daftar Percuma Agen Affiliate!


19 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. syukur..banyak jugak tu...ade jugak mendaftar..tapi belum dapat pape lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lagi, lama-lama In Sha Allah, ada rezeki akan dapat.

      Delete
  2. dah daftar tapi belum ada apa-apa lagi......

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah moga rezeki menanti selepas ini.. =)

    ReplyDelete
  4. Assalam Tuan HH. Saya nak cuba tapi tak buat-buat lagi . Insyaallah

    ReplyDelete
  5. Saya suka baca blog ni, banyak benda baru yang dishare sebab saya memang baru dalam blogging ni.

    ReplyDelete
  6. kami dah reg, dah promote, dah ada yg klik, tapi komisen je yang tak ada. haha aduhai! tahniah HH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dulu pun cam anda gak ... siap menung lagi .. hahahaha

      Delete
  7. Wahhh masyuk rancak gak tu bro..hehe..tahniah2...

    ReplyDelete
  8. mohon penjelasan apa beza antara agen affiliate dgn jomniaga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. AgenAffiliate dengan Jomniaga adalah dua entiti berbeza tapi menggunakan cara sama - iaitu platform affiliate. Dua-dua daftar percuma (ciri affiliate).

      AgenAffiliate selenggara bawah kliks solution (bumiputera)
      Jomniaga.com pula diselenggara oleh Gobala Krisnan

      Itu sahaja. Dua-dua berikan platform untuk sertai mana-mana program affiliate yang ada.

      Delete
    2. Oh ya, jomniaga kini dikenali sebagai Ashadee

      Delete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Panduan Bisnes di Shopee

Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement



Panduan Ternak Kambing