As-Salam. Jika anda seorang pengunjung pencari resepi, atau mungkin seorang blogger yang suka hal masak-memasak, tentu dah tahu tentang keputusan MyChef-Ready Meals/Dishes yang dianjurkan MyChef sepanjang bulan September dan Oktober lalu. HH sendiri ada war-warkan perkara ini dalam blog, untuk beri peluang pada blog-blog masakan tujukan kehebatan mereka.

Pemenang Gourmet Blog Challenge 2012 - MyChef


Juara kategori Chef Ismail - Siti Sarah Ismail - Resipi Nasi Serai Ayam Kalio
Juara kategori Chef Liza - Fadilah Nahar - Resepi Chicken Mini Quiche (delimazamrud79.blogspot.com)

Blog Fadilah Nahar
Hadiah tempat pertama bagi setiap kategori terdiri daripada wang tunai sebanyak RM2,500, sebuah ketuhar mikro gelombang dan produk myChef bernilai RM200. Pemenang sagu hati pula berkongsi hadiah yang sama iaitu wang tunai sebanyak RM500 dan produk myChef bernilai RM80.

Tahniah buat blogger-blogger yang berjaya menang.

*p.s: HH dapat info ini dari KOSMO ... ada beberapa blogger lain tapi tak dapat nak jejak la...

4 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement