Panduan Temuduga Kerja Kerajaan
As-Salam.
Dah kematu rasanya HH menunggu cek yang tak kunjung tiba. Sekali lagi kena tolak permohonan nak keluarkan seciput duit hasil pengiklanan Nuffnang.

Dapat email daripada pihak Nuffnang:

Your cashout request of RM 53.88 has been rejected and the earnings have been credited back into your account. For queries or clarifications please write to our Helpdesk at http://www.nuffnang.com.my/helpdesk. Thank you. [This is a computer generated email, please do not reply]

HH minta keluarkan cek ni sejak dari Mei 2012. Tu sebab HH kata, dah naik kematu. Yelah, walau tak sebanyak mana, tapi kalau takat nak bayar duit domain dah lepas dah tu. Adeh, apa yang silapnya, HH pun tak tahu. 

Sebelum ini, HH dah keluarkan entri ini: Nuffnang Sekat Cek Kepada Blogger

Dan HH dah pun hantar tiket untuk betulkan apa yang pihak Nuffnang persoalkan mengenai biodata HH dalam akaun Nuffnang. Ingatkan settle dah ... tapi lain pula halnya. Nak apply kembali .. nak kena tunggu lagi. Jenuh...memang jenuh.

Sebelum ini, HH dah seronok abis dah .. yelah .. lama ooo nak tunggu, dah hampir 3 tahun dok kumpul RM50 tu. Baca keseronokkan HH di sini: Akhirnya Dapat Juga Cash Out Nuffnang

*p.s: Nampaknya tak ada la post tentang cek dari Nuffnang ... kalau tak leh show off RM53.88 sen tu kat anda semua ... muhahahahaa.....
**p.s: HH harap mereka baca yang HH tuliskan ini ... 

7 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. biodata pun ada mslh ke??sy tgh tgu cek jgk.fotg kate bln 8 spttnye smp..

    ReplyDelete
  2. Ntah la .. tengah tunggu jawpan kepada tiket HH ...

    ReplyDelete
  3. Nuffnang tak bayar? first time dengar... selalu advertlets je ada masalah ni


    p/s: bro tak sesuai letak widget ohbelog kat blog ilmiah camni, sebab banyak post2 dgn gambar2 kurang elok.. hope bro faham :) sekadar pandangan pembaca setia

    ReplyDelete
  4. la...boleh pulak sekat2 eh.. kite xpnah lak mcm 2..huhuhu..tkut gk sbb dh lame x cashout

    ReplyDelete
  5. aku cek nuffnang dulu hilang..dah x tau kat mane dah......sepanjang main blog dah 3 kali dpt cek..cek ke 3 hilang...

    ReplyDelete
  6. Good luck bro.. dugaan bulan puasa nie..

    ReplyDelete
  7. sabar bro ..
    sy rm50 pn x smpai .. hihihi
    tah ble rezeki sy nk dpt kumpul byk2 mcm korang2 ..
    hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Bisnes Tudung Online
Sebelumnya Seterusnya

Dropship USD