Segmen | HASRULHASSAN.COM Ajak Kenal Blog


As-Salam.
Banyak blog baru perlukan pendedahan, malah blog-blog lama pun banyak yang masih mencari tapak untuk dikenali. Dikenali bukan apa, sekadar untuk menambah kenalan di dalam dunia blog. Daripada pengenalan sesama blogger, bolehlah kongsi pengetahuan, cerita, dan macam-macam lagilah.

Asalkan kita semua harmoni, dan menampilkan sisi baik diri kita dalam dunia blog, insyaAllah .... kita akan baik-baik sahaja, dan berjaya dalam dunia blog yang tersendiri.

Sertai segmen ini untuk membolehkan blog anda dikenali. Blog yang join dan disenaraikan akan diletakkan di sini: Rakan Blogger HASRULHASSAN.COM

Malah, jika HH kenalpasti blog tersebut ada tema dan niche tersendiri, akan HH tempatkan pula dalam bloglist di beberapa blog HH yang lain, Adam Hawa atau Syok Bebenor, atau mungkin Blog Lelaki Jiwa Kacak.

Untuk join:

  • Tulis satu entri dengan tajuk bebas tetapi dimestikan letak tag ini dalam entri blog - hasrulhassan.com - panduan menulis blog dan link ke blog ini. Anda perlu bold atau gariskan tag ini dalam entri tersebut.
  • Boleh cerita apa sahaja tentang diri anda dan blog anda, tetapi mestilah bersesuaian dengan tajuk entri. Kalau boleh biar pendek tetapi padat, agar membolehkan blogger lain kenal dengan diri anda sebagai seorang blogger atau penulis blog.
  • Siap je, sila tinggalkan url/link entri di ruangan komen.

Tutup segmen ini adalah pada 28 Jun 2012 jam 10 pagi.

Terima kasih atas kesudian anda untuk join. Selamat bersegmen dan menambah kenalan dunia blogger anda.


*p.s: Ada akaun twitter? Nak dapatkan duit (USD) menerusi iklan di Twitter tak? Daftar percuma di dua laman ini: Gushcloud atau Sponsored Tweets


Bisnes Kambing

Post a Comment

10 Comments

  1. http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/06/segmen-hasrulhassancom-ajak-kenal-blog.html

    ReplyDelete
  2. best ni, saya nak join boleh ke?

    ReplyDelete
  3. Nurul dah join segmen ni... http://nbarakah.blogspot.com/2012/06/tentang-nurul-di-warna-kehidupan.html

    first time join segmen dari hasrulhassan

    ReplyDelete
  4. SAYA JOIN ! :)


    http://fairycadbury.blogspot.com/2012/06/abg-hasrul-hassan-ajak-kenal-blog.html

    ReplyDelete
  5. join!

    http://tirana91.blogspot.com/2012/06/segmen-hasrulhassancom-ajak-kenal-blog.html

    ReplyDelete
  6. Joined!

    http://ahmadwawan.blogspot.com/2012/06/aku-join-segmen-hasrulhassancom-ajak.html

    Adios!

    ReplyDelete
  7. salam...

    mesti join...

    http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-kenal2-dari-my-sifu.html

    ReplyDelete
  8. Baru perasan HH wat segmen..Nak join lah nanti..

    ReplyDelete
  9. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/kenali-blog-mr-eraz-fadli-setelah-7.html

    menarik untuk join..

    ReplyDelete