Paper.li Akhbar Online Terbitan Blog Anda. Kali ini, saya nak kongsikan satu lagi widget menarik untuk blog anda, widget ini saya pilih kerana ia memberikan peluang untuk rakan-rakan blogger yang ada twitter untuk berkongsi entri-entri menarik dengan penampilan yang lebih menarik.

Menarik? Ya ... contohnya seperti berikut .... anda akan nampak versi 'terbina dalam' yang boleh anda letak di blog, yang paparkan entri-entri rakan blogger yang menjadi follower twitter anda...itupun kalau anda ada twitterlah ..hehehe...

Paper.li Akhbar Online Terbitan AndaDengan meletakan widget seperti ini, ia akan memperkayakan isi kandungan blog anda, selain berkongsi apa yang dikongsikan oleh blogger lain di laman twitter anda.

Ingin muncul dalam The HASRULHASSAN.COM Daily ? Sila jadi follower twitter HASRULHASSAN.COM (klik) ehh ....atau klik gambar ikon twitter yang ada di sisi blog ni ye.


Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement

BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement