As-Salam.
Kini, blog saya dah tiada bloglist. Dah bulan oktober, tinggal beberapa bulan sahaja lagi nak masuk ke tahun 2012. September ...Oktober .... November ... Disember ... dan tahun baru menjelang lagi.

Kali ini saya tak mahu buat segmen apa2 pun untuk bloglist saya ni. Saya akan pilih secara rawak, kali ini kriteria blog yang akan dimasukkan ke dalam bloglist 3 bulan ini adalah berdasarkan kepada .... hmmm .... ohh itu rahsia saya. Tetapi saya boleh katakan ... kepada yang memberi, pasti dihargai. 

Dan insyaAllah, awal tahun depan jika dipanjangkan umur, saya akan bubar kembali bloglist untuk memberi laluan buat blog-blog baru bertapak dan dipromosikan menerusi bloglist yang akan datang.

Terima kasih buat mereka yang sering membuat kunjungan ke blog ini.

7 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. wah...mcm bez je ni...
    arap-arap blog dipandang walaupun tak terpilih utk bloglist...hehe

    ReplyDelete
  2. wa bestnya..hehehe..harap genk lah yang berpeluang untuk duduk dalam bloglist tu..

    ReplyDelete
  3. thanks bro sebab pernah letak blog kecik saya dalam bloglist dulu.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhh...ini best nie..penuh misteri abg hasrul hassan buat kerje sekrg nie...jadi jadi.harap2 terpilih lagi lah..

    ReplyDelete
  5. ermmm....susah nk dpt blog glamour dlm bloglist.....huhuh...susahnya nk kenalkan blog kpd org lain...

    ReplyDelete
  6. harapnyer blog saya terpilih juge....

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Ketahui Cara Menjadi Jutawan PRODUK JENAMA SENDIRI. Diskaun 40% - Terhad!KLIK SINI

Muat Turun 176 Template Copywriting Story-Telling DI SINI. Hanya Copy-Paste Shj.

Advertisement